אם יש לך רק יומיים
אני ממליץ לישון במקום שקרוב לתחתית וקרוב למרכז אם אפשר להגדיר את זה. בגדול, שנחאי מחולקת על ידי נהר החנג פו לפודונג ופוקסי. המלצה שלי לישון בפוקסי. 2 איזורים שהייתי מגדיר אותם מרכז (לפחות לתייר): 1) new station disctrict 2) people square שתיהם במרחק הליכה מnanjing road שמובילה לbund , ודי קרובים לאיזורי חיי הלילה . כשאני הייתי בשנגחאי ישנתי ב bei shi hotel ,. . 160 יואן ללילה, 5 דקות הליכה מתחנת XINZHA , אחלה מיקום , מרחק תחנת אחת מתחנת ההחלפה ב PEOPLE SQUARE ועשר דקות הליכה למלון RADISON ותחילת דרך ננגינג. רק קחי בחשבון שתהיי המערבית היחידה במלון והם לא יודעים אנגלית , אז די שברתי את השיניים שם ,אבל הם מאוד נחמדים אפשרות נוספת זה לישון באחד מהמוטלים - www.motel168.com| או days inn . באותו מחיר את מקבלת חדר הרבה יותר משודרג אך החיסרון הוא המרחק מהתחתית, כאן כבר צריך אוטובוס או מונית (בדרך כלל זה 10 דקות נסיעה באוטובוס עד לתחנה הכי קרובה , אבל אם את רק יומיים אני לא ממליץ לך להסתבך עם האוטובסים. יצא לי לישון במוטל שלהם לא רחוק מJade tempel(לא במרחק הליכה מתחתית) ותחנת הרכבת החדשה ,. אין ספק שהאיזור היה בעל אוכלוסייה מבוססת מאשר ב BEI SHI , אך אם זאת לפי דעתי אם בסין האמיתית חשקה נפשך הייתי ממליץ על BEI SHI ואיזור XINZHA rd.זו איזור בשנחגאי שעוד לא נהרס על ידי גורדי השחקים. אני עדיין זוכר את הסינים יושבים שם במסעדות שלהם כל הלילה עם הצינג צאו שלהם,עושים טריקים עם הווק בזמן הכנת הנודלס. די מזכיר את מגורי הפועלים הזרים בארץ. אה ומאוד חשוב, המלון נמצא בדיוק מול אינטרנט (wang ba) ב3 יואן לשעה , די קשה למצוא אותם אז זה יתרון חשוב. בכל מקרה, לגבי מלונות באיזורים שציינתי תסתכלי ב www.ctrip.com יש להם שם גירסה באנגלית , מומלץ מאוד להזמין מלונות וטיסות שם, מחירים מאוד זולים. אם יש לך עוד שאלות אל תהססיי. תהני