You're Gorgeous Babybird בלהיט חד פעמי משנת 1996 שהצליח מאד בארץ
A Aladdin Sane newnic New member 28/2/04 #2 אז השיר הזה לא יכולת להקדיש לי כמובן. בשבילי בחרת בשיר שהוא קצת רומזני מבחינה גימטרית. תודה תודה
A Aladdin Sane newnic New member 28/2/04 #6 שיר אדיר! הסולו של פול וולר היה מאוד מחוספס, והפקה יותר ידידותית הייתה מוסיפה המון, אבל עדיין השיר הזה ואחרים שווים שמיעה. וחוץ מזה - לא נגעתי בך.
שיר אדיר! הסולו של פול וולר היה מאוד מחוספס, והפקה יותר ידידותית הייתה מוסיפה המון, אבל עדיין השיר הזה ואחרים שווים שמיעה. וחוץ מזה - לא נגעתי בך.
N NoKiA2003 New member 28/2/04 #7 בסדר Miss Sarajevo u2 מארחים את Luciano Pavarotti תחת הרכב שנקרא Passengers בשיר מדהים משנת 1995
N NoKiA2003 New member 28/2/04 #8 ובפינת הקיטש הכמעט יומית Gina G בשיר שנכנס מזמן לפנתיאון קלאסיקות השמאלץ Ti Amo משנת 1997(שבעצם אפשר להגדיר כתואם לה לונה של Belinda Carlisle משנות השמונים)
ובפינת הקיטש הכמעט יומית Gina G בשיר שנכנס מזמן לפנתיאון קלאסיקות השמאלץ Ti Amo משנת 1997(שבעצם אפשר להגדיר כתואם לה לונה של Belinda Carlisle משנות השמונים)
A Aladdin Sane newnic New member 28/2/04 #11 אוי איזה שיר במיוחד אני אוהב כשפאבארוטי נכנס ומתחיל לשיר על Itchy and Scratchy. כדאי להתרגל למלים של השיר - תוך כמה שנים גם אנחנו נהיה במצב הזה. היפ היפ הוראיי!
אוי איזה שיר במיוחד אני אוהב כשפאבארוטי נכנס ומתחיל לשיר על Itchy and Scratchy. כדאי להתרגל למלים של השיר - תוך כמה שנים גם אנחנו נהיה במצב הזה. היפ היפ הוראיי!