you're beautiful - פרק 7

Bartal j

New member
אממ דעתי על הפרק ../images/Emo58.gif

היו קטעים נחמדים, גם אני אהבתי את הטיפול של טה-קיונג במין ניו החולה. המנהל הזה פשוט הזוי כבר אמרתי את זה? יש לו דמיון מפותח מידי חח הדודה הזאת פשוט שקרנית , תאבת בצע ומעצבנת. חבל שמרחו את רוב הפרק והשאירו את האקשן לסוף כדי להשאיר אותנו הצופים במתח. כל הפרק היו קטעים נחמדים, קצת משעממים אפילו (יחסית לפרק של אתמול שהצחיק אותי לחלוטין) אבל לקראת הסוף הם ממש הקצינו כשמין-ניו נעלמה וכשטה -קיונג חיפש אותה כמו משוגע וצעק שהוא לא יכול לראות אותה בחושך , כך שלא תהיה איפה שהוא לא יכול לראות אותה, ואז נדלקו האורות (קצת קיטשי מידי) כמו באיזה סיפור אגדה כזה והם ראו אחד את השנייה, והוא כמובן סוף סוף ראה אותה לבושה בבגדי אישה שהוא קנה לה, עונדת את הסיכת שיער שהוא קנה לה גם... טו מאץ' דרמה. ואז שיין-וו הופיע משום מקום בדיוק בזמן המתאים (ככה זה בדרמות) וחיבק אותה ואמר לצלמים שהיא האישה שלו ... זה היה די צפוי שמשהו כזה יקרה.. סה"כ פרק נחמד, פחות טוב מהפרק של אתמול לטעמי חבל שלקראת הסוף הקצינו מידי בדרמה ועשו אותה טו מאץ' קיטשית... אבל מחכה לפרק הבא (חבל שלא היה תקציר הפרק הבא) ג'רמי נראה ממש מבולבל מסכן, הוא לא הבין למה טה-קיונג אומר שהוא צריך לחפש אישה ולא את מי- נאם שהוא יודע שהיא גבר.

shui chan

New member
*מתה לראות*

אני מתה לראות אבל withs2 הוציאו עכשיו את החשבון VIA הזה >: האם מישהי תרמה והיא חברה שם? ;-; ופרק 9 כבר בהורדה.. קשה לעקוב אחרי סדרה בצבא~~~~

7han

New member
פרק עשר

אחד הפראקים המעצבנים למה יומים ברצף שחלקו ככה קשה פחות לחכות

הדס221

New member
מישהי יודעת מי מתרגמת בוויקי

ולמה היא לא ממשיכה אני חייבת תרגום את אם את בעלת הזכויות אנא ממך תרגום דחוף יש פה מכורות

kiCkiC

New member
../images/Emo130.gifהמסחרה מתחילה../images/Emo130.gif

בעקבות ביקוש עצום ממעריצים, בהפקה חושבים ברצינות להתחיל למכור את בובת הארנב-
... מזכיר לי את החזרזיר מתקופת סאם-סון... מעניין אם הוא יבוא עם הסיכה...

Verona04

New member
../images/Emo109.gif חייב לבוא עם הסיכה....

אני בכיף הייתי מקבלת באותה חבילה גם אותו

Verona04

New member
:אהממ, 'צטערת לנפץ לך את הבועה ../images/Emo221.gif, אבל

יש לו כבר אמא מאמצת....
(ולצערי, זו לא אני
)

elinoy92

New member
אמא? למה אמא? ג'אנג גונסוק הוא אופה ^.^

מהרגע הראשון שראיתי אותו בהוואנג ג'יניי התאהבתי...כ"כ מוכשר,כ"כ מתוק,כ"כ חתיך...

Verona04

New member
ובגלל זה קיצרו אותה מ-21 ל-16 פרקים ../images/Emo231.gif

ואולי זה לטובה, עדיף קצר וקולע מאשר ארוך וצולע, לא?

kiCkiC

New member
זה עדיין לא סגור...

אם הרייטינג לא יעלה בשבוע-שבועיים הקרובים אז יסגרו על 16 פרקים. לגבי הרייטינג, אל תשכחו שבמקביל משודרת IRIS שאוכלת שם 30%+ רייטינג בלי להתאמץ בכלל, אז עצם העובדה ש YB מחזיקה בכלל מעמד - ומחזיקה יפה, זה נס! הכל עניין של מול מה אתה משודר - אנחנו לא רואים את זה כי אנחנו לא חיים שם ורואים את זה בטלויזיה. IRIS גם עמוס אקשן וסיפורי מרגלים כך שבאופן טבעי זה מושך אנשים- ראיתי 3 פרקים וזה נראה מעניין אבל אני אישית הפסקתי לראות אותה כי אני לא יכולה לסבול את ה'משחק' הדפוק של השחקנית הראשית... (למרות שהראשי מקסים!) עצם העובדה שבקוריאה מבקרים את IRIS שהיא לא עומדת בציפיות (היא מביאה 30% ממוצע והם מתלוננים....
) בעוד שמשבחים את YB על כך שהיא מצליחה למשוך אליה קהל ולהגדיל את אחוזי הצפיה (אמנם לאט..) כבר אומר משהו.

MalkiNuna

New member
חופשי מצטרף לפיצ'פקס של תיירות ההלאוויי

כמו שבאקווריום בו צולמו סצנות מהדרמה יום בהיר אחד עם גונג יו והשרשרת שהוא ענד בדרמה נמכרת שם בכמויות, אם אני לא טועה דקלה רכשה אותה. אבל הארזירון כל כך כל כך חמוד שאף אני הייתי מתפתה לקנות ואני ממש לא מהמתלהבות של קשקושיאדה

NewNJ

New member
לגבי הארנבזירון- מעריץ כבר יצר פריט אספנות...

או יותר בטוח מעריצה (תמונה נלקחה מסומפי) לגבי השרשרת...כן...קניתי
אבל בובת פרווה לא נראה לי שהייתי קונה- הן גם תופסות יותר מדי מקום וגם לא זולות (זוכרת את הדובים היקרים במוזיאון?)

kiCkiC

New member
עד כמה המעריצים משוגעים../images/Emo35.gif

עד כדי כך שהם מתחילים לייצר סצינות שלא היו...

Verona04

New member
וואי, את רצינית?! ../images/Emo12.gif

זה נראה אמיתי לגמרי ויפהההה

7han

New member
נכון זה באמת נראה אמתי

ח חחחאני רואה שהערה של לגבי חזיר ארנב הייתה נכונה שזה היה להיט כבר מחכה לפרק 11

למעלה