you're beautiful - פרק 7

kiCkiC

New member
you're beautiful - פרק 7 ../images/Emo58.gif

מי ראה
OMG הקטע עם ה'ניתוח' לבובות היה קורע
איזו השקעה ואיזה ארנב-
חמוד
והתגובה של מי-ניו.. איזה ילדה קטנה וחמודה
היא ממש אבל ממש oblivious לכל מה שקורה סביבה שזה הורג אותי! ילדונת! תתעוררי! את משגעת שם 3 גברברים ועוד בחורה אחת שעוד שניה מסתובב לה הראש כמו במגרש השדים!! היי-אי (אין לי מושג איך לכתוב את השם שלה בעברית..) כל כך טובה בלהיות רעה! הקטע עם המים היה די אכזרי, והתגובה של מי-ניו עם עיני הכלכלב הרטוב (literally) שלה. WAKE UP!! אבל נחמד לראות את כולם דואגים לה, גם כשעלו לבמה ביחד, גם כשדאגו לה לשתיה כשהשתעלה... היום צריך להיות קצת יותר אקשן אז נחכה ונראה

nurit224

New member
ואיי פרק 9 היה קורע מצחוק ../images/Emo6.gif

גם הקטע בהתחלה עם הריצה שלה לחנות חחח וגם הקטע עם הבובות היה מצחיק זה לא מילה היא כזאת תמימה שלפעמים באמת בא לי לתפוס אותה ולנער אותה ולצעוק לה תתעורריייי את יותר מידי תמימה...לא פלא היא נזירה חחח אבל איך שהיא התחילה לשגע את שלושתם הרג אותי במיוחד ג'רמי הוא קורע מצחוק חחח דרך אגב שמת לב שהשיער שלו נראה כמו פאה או שאני טועה ? והמכשפה יו היא יי חחח מתאים לה התפקיד של המכשפה ! בקיצור פרק 10 הולך להיות מעניין וישאיר אותנו בסקרנות עד לשבוע הבא כרגיל !

7han

New member
פרק מהמממם

גם אני רוצה בבובה כזראת מעלפת הניתוח היה קורע מצחוק מזה היה דומה לדמיות המציורות שלו אך הוא התעצבן שהיא חיבבה את הדמות של השני גרמי שמת עליה גם הדודה הורגת אותי כול פעם תןפסת לו תתחת

Bartal j

New member
למה שבוע הבא? הוא אמור לצאת היום בקוריאה לא?

מה שאומר שמחר או מחרתיים הוא יהיה ברשת.. בתקווה

7han

New member
כן פעמים בשבוע יש שני פרקים רבעי וחמישי

Bartal j

New member
../images/Emo6.gifבאמת היה פרק מצחיק!

ג'רמי מתאים לא להיות קוף ולאכול בננות חח סתם הוא כזה חמוד כזה בונבון! הוא מצחיק אותי מלא , למרות שגם לדעתי השיער הבלונדי שיש לו עלה ראש זה פיאה. הדודה מעצבנת אותי, אני שונאת אנשים שקרנים, חמדנים ותאבי בצע כאילו פאק זה\ו אחיין\ית שלך! זו משפחה שלך! רק בגלל שהיא הזויה מידי ומשעשעת אז קשה לי ממש לשנוא אותה. אני חושבת שיו-היא יי מוסיפה אקשן לדרמה עם הביצ'יות שלה, בהתחלה ריחמתי על מין-ניו כשהיא שרה על הבמה והביצ'ית שפכה עליה מים, אבל כשהם קמו לשיר אותה וטה-קיונג שם עליה שמיכה זה היה כזה חמוד!
חח אני אוהבת שאף פעם לא מצליח ליו היא יי חחחחח כמה שהיא מנסה להרוס למין-ניו בסוף היא בסוף רק עוזרת
מגיע לה שתתפוצץ מקנאה
אימלה הניתוח של הבובות חחחחחחחחח כזה הזוי
, אני גם רוצה דובי כזה של ארנב עם אף חזיר! סוג של מוטציה פרוותית חמודה חחח הדובי נראה ממש מתוקי (למרות שלא הייתי ממליצה על טה -קיונג בתור רופא..
חחחח שלא יחליף מקצוע למען בריאות הבובות ושלום בריאות העולם, הוא קצת הרתיע אותי בתור דוקטור חחחחח ואני חייבת להוסיף משפט על שיין-וו הוא ממש מקסים איך שהוא הציל אותה כשהביצ'ית ניסתה לשים למין-נ יו אודם על השפתיים, חבל לי על הדמות שלו אני מקווה שימצא מישהי טובה בסוף לאהוב אחרי שיתפכח ממין-ניו. (לדעתי זה לא היה ממש במקום מצד מין-ניו כשהיא אמרה שהיא מעדיפה לשתות חם על פני המיץ של ג'רמי והמים של טה-קיונג ושהיא אוהבת צבע שחור כשהוא לבש שחור, היא תמיד בוחרת בשיין-וו והיא גורמת לו לטפח אשליות לגביה מסכן לא מגיע לו ) סה"כ לדעתי הפרק היה מהנה, קליל , מצחיק ומשעשע. מחכה כבר לפרק הבא נראה לי שהולך להיות מעניין שמה

Bartal j

New member
../images/Emo6.gif "בחורה אחרת שעוד שניה מסתובב לה הראש כמו

במגרש השדים" אהבתי! אני נהנית לאיד כשאני רואה איך הביצ'ית הזו מתפוצצת מקנאה...
היא משחקת ממש טוב למרות שאני אמורה לשנוא אותה היא משעשעת אותי

Bartal j

New member
מוסיפה עוד כמה תמונות מהפרק

קודם כל הזכרתי כבר שאני ממש רוצה דובי "מנותח" כזה
מסכן דובון החזרזיר חח יו זה כמעט הרג אותי מצחוק איך הוא ליטף אותו כאילו אמר לו בלי מילים " לא נורא דובי חתכתי לך את האף למטרה טובה ואתה תתגבר על זה LOL

Bartal j

New member
../images/Emo4.gifמין-ניו רטובה... ../images/Emo201.gif

היא עשתה פרצוף כזה שדורש חיבוק

Bartal j

New member
../images/Emo3.gifוכמובן שכמו בכל דרמה טובה הכל מסתדר בסוף

איזה חמודים

7han

New member
מממממ גם אני

ואני רוצה ארנב חזיר גם נראה לי השבובה הזאת תהיה להיט כמו החזריה של לסאם סון

MalkiNuna

New member
פארק שינ-הי המתוקה ../images/Emo26.gif

אני אוהבת אותה מאז ששיחקה לצידו של לי וואן המתוק לא פחות בדרמה עץ גן העדן מי שלא ראה ממליצה בחום

elinoy92

New member
חחח גם אני אהבתי ת'ניתוח

אהבתי שהם אשכרה גרמו לטאהקיונג "להזיע" חחח וכל ההתנצלויות שלו אל הדובי...פשוט סצנה קורעת!

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif

אתן עושות לי חשק לראות את הסדרה עכשיו~ בחיי~ אני עוד בפרק 7

giligil11

New member
גם לי עושים כאן חשק../images/Emo13.gif

אבל בניגוד ל-BOF שראיתי און-ליין, את הסדרה הזו אני אתחיל לראות רק אחרי שהיא תסתיים
אני לא יכולה לעמוד בסדרה שבועית

kiCkiC

New member
פרק 10..

האמת שדי התאכזבתי מפרק 10 - וזו הפעם הראשונה שאני מאוכזבת מפרק כלשהו בדרמה. היו קטעים נחמדים כמו הטיפול המסור של טה-קיונג, כשהוא התחיל לראות את מי-ניו בכל מקום
ובעיקר הסוף, אבל מרבית הפרק הזכיר לי סרט טורקי עם תגובות מוגזמות ויותר מידי מלודרמה... בהחלט לא פרק שאראה בלופים כמו את שאר הדרמה.

למעלה