Your My Love

Your My Love

שיר יפה של ליברפול אקספרס כלן מילותו נוגעות לי היא אהבתי היא האישה לה אני זקוק היא עושה לי את היום שאני קושר אותה בפיסוק ומללקק את אצבעות רגלה אני ברקיע השביעי לפעמים גם קושר במקלחת ומסבן כל חלק בגופה ליכעורה מעשים של נשלט אבל לרגע אני לא חש זאת באהבה אין גאוה האהבה ניצחה את הכל

annie13

New member
שונאת את השיר הזה

הקול שלו מזכיר את כל הילדים שחושבים שהם גברים, אבל לא יודעים מה לעזאזל לעשות עם חזה DD או מעבר לשתי תנוחות... יותר מידי רגוע...

לולה 123

New member
כמה תובנות -

תובנה מס' 1 אתה בטוח שאתה מפסק אותה ? לא במקרה מפשק? חוץ מזה -קצת הגהה לא תזיק. תובנה מס' 2 אותי לימדו בשיעור מס' 7 בניהול שמי שחוזר ואומר כל הזמן שהוא מנהל והוא מנהל - או שהוא לא באמת מנהל או שיש לו כאלה רגשי נחיתות, שהוא מרגיש צורך לומר זאת שוב ושוב כדי לשכנע את עצמו. צא ולמד ... תובנה מס' 3 אתה כל הזמן טורח לחזור על כמה מעשיך לא מתאימים לסראוטיפ של שולט. אתה בכלל יודע מה אומרים על סטראוטיפים? הם הכי רחוקים מהמציאות. (לטובת המתקשים אני אבהיר- תדמיין איך נראה פקיד של מס הכנסה . רק שתדע שהכרתי פעם מישהו שעבד במס הכנסה והיה הכי רחוק מאיך שדימיינת...) תובנה מס' 4 אני מבינה את הצורך, כשמאוהבים, לעלות על הגג ולצרוח את אהבתך. אבל ראבאק - למה כל יום????.... תובנה מס' 5 (אני אחסוך ממך את מה שרציתי לכתוב כאן כי גם לי יש גבול.)

jeyleno

New member
אוהו יש לנו פה עניין עם ז'ניה מוורשה סיטי

שליש על התנהגות טובה מגיע לו לא ? הבחור פורט את כמוסות ליבו על מיתרי נשמתו אז הוא זייף כמה אקורדים אבל איזה פיוט אספרסו קצר ומרוכז יצא לו לא כן ? (בהישמע צפירות עולות ויורדות נא לרדת לדאנג'ן אבל באיזשהו אופן היה המון חן בתשפוכת שלך)

לולה 123

New member
חכה שבועיים ותבין

גם מיותר מדי אספרסו אפשר לחטוף הרעלת קפה.

jeyleno

New member
אל תחזירי את המקל למדף

יפה לך הפוזה המצליפה הנה פלח ישבני העורג להצלפה הבאה

אני ציני מידי

הכל נאמר בציניות ובשאלה אחד המחשיב עצמו למלך המאסטרים חושבך הפוך ממני ולועג על כל השולטים כמוני אז אני מצחקק חחחחחחחח ובאמת לדעתי לשלוט מאהבה זה שונה מאשר לשלוט ללא אהבה

A לוןA

New member
אז בעצם

כל הפוסטים הללו הם התרסה נגד אותו "מלך המאסטרים", שכנראה לא קורא אותם ולא מגיב להם? מעניין...

מהבנת הנקרא שלי

הוא התכוון באופן גלובלי - שכל מי שמחשיב עצמו למלך המאסטרים יצחק עליו. לא ניראה לי שהוא חשב על מלך אחד ספציפי שהוא מחכה לתגובה ממנו.

למעלה