your house

your house

היי אני מנסה להשיג את השיר החבוי של אלאניס מ gagged little pill your house אבל בגרסה עם המוסיקה .מישהו יכול לעזור לי?

Jagged chaos

New member
לקנות Jagged little pill acoustic

זה אלבום שיצא לפני שנה והוא חידושים אקוסטים לאלבום המקורי. יש שם את your house עם מגנינה.

AlanisJunkie

New member
ויש גם גירסאות מהופעות חיות

למינהן שבהן היא ביצעה את זה עם מנגינה, אפילו מההופעה בארץ. בשביל זה תצטרכי לנבור קצת באתרים עליה, לא יהיה קשה למצוא כמה כאלה - ולהוריד, כי אין בחנויות.

Jagged chaos

New member
יוסי המנהל ../images/Emo3.gif ....

קבל קטע... שאלו אותי בפורום לד זפלין "איך הגעת לזפלין?".. אז כתבתי שאחריי שהורדתי את האלבומים שלהם, התחלתי לקנות חלק מהם. אז המנהל מחק לי ת'הודעה
למרות שלא העלתי קישור או משהו
ומישהו אמר שזה מטומטם..כי לכתוב בפורום שהורדת שיר כל עוד אתה לא משתף אותו זה כמו לדבר על רצח אבל לא לבצע אותו מעשית, ואז לאסור אותך
אז שירבו מנהלים כמוך
ושיתמעטו בני ז!נ!ת שהם לא כמוך

AlanisJunkie

New member
../images/Emo6.gif שמע, כל עוד זה דבר שלא ניתן

להשיג בחנויות, אז אני לא רואה סיבה לכך שאנשים לא יורידו. עדיף שילכו וישלמו כסף על זה בכל מיני חנויות בוטלגים? הכסף הזה במילא לא יגיע לאומן. ולגבי המנהל של פינק פלוייד - לא יודע מה המניעים שלו למחוק את ההודעה, אבל אני לא הייתי מוחק הודעה בסגנון שתיארת. לכל מנהל בתפוז יש דרכים משלו לנהל את הפורום, בשורה התחתונה המנהלים אמורים להיות לויאלים לתפוז ולמנוע כל אפשרות שבתפוז יפגעו. אני לא חושב שאם מישהו אומר "הורדתי את האלבום", והוא לא נתן לינק, זה יכול לפגוע בתפוז.

Rוית

New member
כמובן

תן לדיסק להמשיך ולהתנגן כמה דקות אחרי הרצועה האחרונה (WAKE UP) ותגלה נפלאות..

Jagged chaos

New member
wake up זה באקוסטי, ברגיל זה

זה אחרי רצועה 13. ולמרות שעל העטיפה שיש 12 שירים, שיר 13 הוא גרסה אלטרנטיבית שונה ל-you oughta know. אחרי ה-4 דקות של you oughta know, מחכים דקה, ואז מופיע your house...

SPFAN

New member
ווא ../images/Emo2.gif

ידעתי שיש את הגירסא השנייה של You Oughta Know, טוב לגלות שיש עוד
תודה!

למעלה