Your Account Is Temporarily Locked

Your Account Is Temporarily Locked

זו כותרת ההודעה שמתקבלת, כשאני מכניס את המייל והסיסמה של חשבון שלי בפייסבוק.
ההמשך הוא:
We've locked your account because someone recently tried to log in from an unfamiliar location. Please help us confirm that it was you who tried to log in.
יש אפשרות ללחוץ continue וכשאני לוחץ על continue, מתקבל העמוד הבא:

הבעיה היא שאני לא יודע מה התאריך שפעם מילאתי. לא מילאתי תאריך אמיתי ועכשיו אני תקוע עם העניין הזה לתמיד.

תודה רבה על העזרה

אני מבין שאין אפשרות אחרת ואני לא מעוניין לשלוח להם שום דבר אישי שלי לכן פשוט אתעלם מהעניין הזה וזהו
.

עריכה:
ראוי להבהיר שהם לא יודעים מי אני, כי גם השם שלי בפייסבוק אינו שם אמיתי.

אכן לצערי.

במקרה הזה, זה לא נורא כל כך.
ממילא זה חשבון שלא ממש השתמשתי בו, אלא פתחתי אותו לפני כמה שנים כדי לראות מה זה הפייסבוק הזה שכולם מדברים עליו, אבל לא עשיתי איתו דבר.
מה שכן בעייתי זה שיש לי חשבון פייסבוק אחר שהוא כן היה פעיל די הרבה זמן(מעל שנה) והשתמשתי בו הרבה מאוד והם עלו עלי(בפעם השניה**) שהשם שלי הוא אינו השם האמיתי ועכשיו הם דורשים תעודת זהות(שילכו לחפש).
במקרה הזה זה קצת יותר מבאס, אבל גם לא ממש נורא.
אף אחד לא מחפש אותי שם(כמעט) ומי שיחפש ויראה שאני לא עונה, יודע למצוא אותי בדרך אחרת.
בכל אופן, כבר פתחתי חשבון חדש(בדוי כמובן. אלא מה
), אבל עוד לא התחלתי להשתמש בו כמו בחשבון הנ"ל.

**בפעם הראשונה שהם עלו עלי, פשוט שיניתי את השם כך ששם המשפחה הפך לשם הפרטי והשם הפרטי, הפך לשם משפחה.
כן, הם מאוד חכמים שם, אבל הם קיבלו את השינוי המאוד אמין שעשיתי ללא בעיה, לפני כמה חודשים.
אבל הנה הם עלו עלי שוב והפעם אי אפשר להתחכם
.

נזכרתי בדבר:

מכיוון שפייסבוק יכולה לנקנק אותי שוב מתישהו בעתיד, האם יש איזו אפליקציה שמאפשר לשמור(על המחשב) את רשימת המעקבים שלי?
הרעיון הוא שאם אכן זה יקרה שוב, שלא אצטרך להשקיע הרבה זמן בלבנות לי מחדש את רשימת האנשים שאני עוקב אחריהם(זה מעייף
) אלא אכניס את רשימת המעקב ששמרתי לאיזו אפליקציה מבעוד מועד והיא בעצמה תבנה לי את רשימת המעקב בפרופיל החדש.

למעלה