You'll never gain weight from a doughnut hole

רעוּת

New member
You'll never gain weight from a doughnut hole

טוב, אז בגלל שמת פה (
) ובגלל שמשעמם לי (כי כולם נוטשים
) ובגלל שלא בא לי לעשות דברים מועילים שיתרמו לעתידי (כגון, ללמוד
) החלטתי שלמה שרק אני אסבול
שכולם יסבלו
ותענו על זה, קיבינימאט
אם תייבשו אותי אני עלולה לבדוק אם blood can be pretty ואז נועה תצטרך להזמין לי ניידת, אבל זה בטח יהיה מאוחר מדי (
) כי יום שישי והם עובדים במתכונת שבת או משהו, ואז אני אשב לבד בחושך ואמות. ולא, זאת לא מניפולציה רגשית בכלל
מרגישים שאתם מוותרים על דברים שאתם אוהבים רק כדי לא להסתכן? מה אתם לא מצליחים לפענח? מרגישים שיש שם מישהו (בשבילכם)? מתי אתם מרגישים שאתם מבזבזים למישהו אחר את הזמן? מה אתם לא יודעים לקבל (מאחרים)? במה אתם נאחזים? יש טעם בהיאחזות בזה? מתי אתם מרגישים שעברתם את הגבול? דם יכול להיות יפה..? מה אתם מרגישים שרופף אצלכם והייתם רוצים לחזק? אתם נותנים לאחרים להיכנס פנימה? מתי לא? Something's just keeping you numb? איזה דברים, למשל? מאמינים שאפשר להישאר ידידים עם האקס/ית? אפשר לשמוח בשביל מישהו ולשנוא אותו באותו זמן? Two sons too many too many able fires- למה התכוונה הטורי, לפי דעתכם?

TomeRatz

New member
אין דבר כזה שאין גבר כזה

מרגישים שאתם מוותרים על דברים שאתם אוהבים רק כדי לא להסתכן? ממש לא. סיכון זה החלק הארי שבכיף. מה אתם לא מצליחים לפענח? מה כן? מרגישים שיש שם מישהו (בשבילכם)? תמיד. מתי אתם מרגישים שאתם מבזבזים למישהו אחר את הזמן? אף פעם. מה אתם לא יודעים לקבל (מאחרים)? אין באמת דבר כזה, מה שבא ברוך הבא. במה אתם נאחזים? בשגרה, יותר מדי. יש טעם בהיאחזות בזה? לא, אבל זה חזק ממני. מתי אתם מרגישים שעברתם את הגבול? כשמישהו צוער עליי שעברתי אותו ואין לי תשובה מהמותן. דם יכול להיות יפה..? לא. מה אתם מרגישים שרופף אצלכם והייתם רוצים לחזק? את היכולת להתעורר בבוקר. אתם נותנים לאחרים להיכנס פנימה? מתי לא? יותר מדי, וכמעט אף פעם אני לא נותן להכנס ברמה מסויימת. Something's just keeping you numb? כן. איזה דברים, למשל? אותה שגרה נוחה. מאמינים שאפשר להישאר ידידים עם האקס/ית? לחלוטין, מוכיח את זה יום-יום. אפשר לשמוח בשביל מישהו ולשנוא אותו באותו זמן? לגמרי. Two sons too many too many able fires- למה התכוונה הטורי, לפי דעתכם? לטריפ מאוד הזוי של E, כנראה

tomtom1989

New member
הו! זה השיר האהוב עליי של טורי

ולכן אני אענה על זה מבלי לחפור יותר מדי ומבלי להיות פלצן. (בהצלחה לי) מרגישים שאתם מוותרים על דברים שאתם אוהבים רק כדי לא להסתכן? בהחלט. יותר מדי פעמים אפילו. מה אתם לא מצליחים לפענח? את הגבול שבין הרצונות שלי לבין מה שאני חושב שאני אמור לרצות. ואת הטריגרים שלי, אני מניח. מרגישים שיש שם מישהו (בשבילכם)? בתקופה האחרונה כבר לא ממש. אבל לפעמים אני מכריח את עצמי. מתי אתם מרגישים שאתם מבזבזים למישהו אחר את הזמן? כשאני מרגיש שאני מבזבז לעצמי את הזמן. מה אתם לא יודעים לקבל (מאחרים)? ביקורת, לצערי. במה אתם נאחזים? בערך בכל דבר מיותר וחסר חשיבות עלי אדמות שאי פעם נאמר לי. וגם בדברים עם קצת יותר חשיבות. יש טעם בהיאחזות בזה? ממש לא. למרות שלפעמים זה נוח מאוד להיאחז בדברים האלה. מתי אתם מרגישים שעברתם את הגבול? כשאני עושה את אותו הדבר לאחרים. דם יכול להיות יפה..? EW, לא.
מה אתם מרגישים שרופף אצלכם והייתם רוצים לחזק? ביטחון ביכולות שלי. אתם נותנים לאחרים להיכנס פנימה? מתי לא? אני מאלה ש, איך אומרים בעברית - I wear my heart on my sleeve, אז כן, אני נוטה לשתף אנשים מאוד במהירות, מה שאירוני בהתחשב בעובדה שנורא קשה לי לסמוך על אנשים. Something's just keeping you numb? just me. איזה דברים, למשל? הדברים שאני נאחז בהם, אוף.
מאמינים שאפשר להישאר ידידים עם האקס/ית? מניסיון אישי - כן. מאוד תלוי בסיטואציה. אפשר לשמוח בשביל מישהו ולשנוא אותו באותו זמן? אני חושב שההגדרה הפשוטה של מצב כזה היא קנאה. Two sons too many too many able fires- למה התכוונה הטורי, לפי דעתכם? רשמת "טו מאני" בלי פסיק ביניהם וככה באמת אין למשפט הזה שום היגיון.
סתם נו. אני תמיד חשבתי שהיא אומרת Two suns. עכשיו אני באמת לא יודע למה היא התכוונה. אני הולך לשמוע קרן אן, היא פחות מבלבלת.

רעוּת

New member
האיום בהתאבדות מאתמול עדיין תקף../images/Emo46.gifעל מצפונכם.

מרגישים שאתם מוותרים על דברים שאתם אוהבים רק כדי לא להסתכן? אהא מה אתם לא מצליחים לפענח? את הנוסחאות בסטטיסטיקה
מרגישים שיש שם מישהו (בשבילכם)? לא מתי אתם מרגישים שאתם מבזבזים למישהו אחר את הזמן? כשאני מזיינת לו בשכל על חיי ההרוסים
מה אתם לא יודעים לקבל (מאחרים)? טרמפים. סתם, לא, אני פשוט מעדיפה לנהוג בדר"כ
אז שיהיה מחמאות או משו. אני אף פעם לא מאמינה שהם מתכוונים באמת ולא סתם רוצים לשכב איתי
במה אתם נאחזים? בכאב (?blood can be pretty) יש טעם בהיאחזות בזה? לא מתי אתם מרגישים שעברתם את הגבול? כשזה יותר מדי דם יכול להיות יפה..? לא מה אתם מרגישים שרופף אצלכם והייתם רוצים לחזק? אמון אתם נותנים לאחרים להיכנס פנימה? מתי לא? בדר"כ לא Something's just keeping you numb? כלום לא נוגע בי אהאהאהאההה |MILK| איזה דברים, למשל? יותר קל להגיד מה לא |דדאינסייד| מאמינים שאפשר להישאר ידידים עם האקס/ית? חחחחח אפשר לשמוח בשביל מישהו ולשנוא אותו באותו זמן? אם טורי אמרה, מי אני שאתווכח
Two sons too many too many able fires- למה התכוונה הטורי, לפי דעתכם? יש לי כל מיני השערות, אבל אשאיר את זה לכם
אז יאללה, די לייבש אותי
הידעתם?! שאתמול היה יום הפאי הבינלאומי??? ואני אפילו יודעת למה! בגלל שזה היה ה-14.3, שבארה"ב וכו' זה 3.14, שזה בעצם פאי
.

boy for pele

New member
יום הפאי הבינלאומי?

כשקראתי את זה חשבתי שמדובר בפאי תפוחים
עד שבאת והרסת את זה עם ה3.14 שלך. היית צריכה ללמוד בטכניון ולא במוסד אקדמי דגול שבו את לומדת.

noosh

New member
הלו, אני אוהבת את יום הפאי ../images/Emo88.gif

כשהיינו בבי"ס היינו מכינים עוגות ומחלקים מדבקות של פופאי ושטויות כאלה. ומישהו אפילו סימס לי אתמול יום הפאי שמח |אילי|.

חח. אישית אני לא זוכרת אפילו יום אחד כזה.

אבל אכן יש הרבה פאי. ומאפינז. ודונאטס. וגם הרבה תכניות הרזיה גרועות, בהתאם.

behappy

New member
לוידעת כשהייתי שם היה איזה פסטיבל פאי מישמיש

ופסטיבל פאי hellknowswhat וכולם שם מכרו פאי כמו שמוכרים פה תותים ואבטיחים בכבישים או פרחים בשבת וזה:|

noosh

New member
It's all a lie

שלא תגידי שאני לא אוהבת אותך
. אפילו לא היית צריכה ללחוץ עליי לענות! מרגישים שאתם מוותרים על דברים שאתם אוהבים רק כדי לא להסתכן? לא, האמת שלרוב אני נוטה להסתכן בשביל דברים שאני אוהבת. אבל אולי זה תלוי באיזה תחום. מה אתם לא מצליחים לפענח? אנשים, לפעמים גם סיטואציות. ולפעמים סתם למה דברים לא עובדים במערכת . מרגישים שיש שם מישהו (בשבילכם)? אממ, כן, אני חושבת שיש שם מישהו בשבילי. אני פשוט לא בטוחה כמה אני נותנת להם להיות תמיד. מתי אתם מרגישים שאתם מבזבזים למישהו אחר את הזמן? כשאני בעצמי לא בטוחה אם אני טועה או לא. מה אתם לא יודעים לקבל (מאחרים)? הרבה דברים, וזה די מתסכל. במה אתם נאחזים? במה שיש לי. יש טעם בהיאחזות בזה? אלא במה? מתי אתם מרגישים שעברתם את הגבול? אני לא תמיד מרגישה, לא בזמן, לפחות. אבל זה גם תלוי על אילו גבולות מדברים, שלי או של אחרים. בכל מקרה, אני ממש משתדלת להקשיב, לפעמים אני כלכך פוחדת לעבור שאני אפילו לא מתקרבת. דם יכול להיות יפה..? לא מה אתם מרגישים שרופף אצלכם והייתם רוצים לחזק? היכולת שלי להתקרב, לפעמים, וקשרים מסוימים שאני לא מצליחה. ואת הבטחון העצמי שלי, ורצוי לפני המבחנים לבצלאל $%^@#%&. אתם נותנים לאחרים להיכנס פנימה? מתי לא? לפעמים כן, זה תלוי למי. זה לא עד הסוף אבל זה לוקח זמן. אני לא נותנת כשאני מרגישה חשופה מדי או כשאני לא סומכת לחלוטין על הבנאדם. או פשוט, כשמשהו מונע ממני. Something's just keeping you numb? אני רוצה להאמין שכבר לא, אבל יש פעמים שכן. איזה דברים, למשל? אני אפילו לא יודעת לשים על זה את האצבע. זה יכול להיות הכל. מאמינים שאפשר להישאר ידידים עם האקס/ית? הממ, האמת שאני לא מבינה איך אפשר, אבל אני משערת שזה תלוי בבנאדם ובסוג הקשר והפרידה שהיו. לי זה לא קרה. אפשר לשמוח בשביל מישהו ולשנוא אותו באותו זמן? כן, בהחלט. Two sons too many too many able fires- למה התכוונה הטורי, לפי דעתכם? אני לא באמת יודעת, בטח לא על ה-sons, אבל זה תמיד הרגיש לי שהיא במקום שלא משנה מה היא תעשה, כל דבר יכול להצית שריפה או לפוצץ משהו, שיש כלכך הרבה מקומות בהם היא יכולה לשגות או בהם היא עלולה לפגוע (באחרים או בעצמה), וזה מפחיד, כי אז לא יודעים לאן ללכת, אם ללכת, זה משתק אותך.

shiray

New member
זה מה שאני עושה אחרי לילה?!

מרגישים שאתם מוותרים על דברים שאתם אוהבים רק כדי לא להסתכן? לא על דברים שאני אוהבת, כי לא יצא לי לחוות הרבה דביםר בגלל כל מיני פחדים שיש לי. מה אתם לא מצליחים לפענח? את ההגיון שבחוסר הגיון וההיפך מרגישים שיש שם מישהו (בשבילכם)? מאוד משתנה. רגע אחד אני מרגישה הכי בטוחה ברשת בטחון שלי, ולרגע אני מרגישה לגמרי באוויר מתי אתם מרגישים שאתם מבזבזים למישהו אחר את הזמן? כשהוא מראה את הסימן הכי קטן שאני לא מעניינת אותו, וזה דבילי, כי גם אני בטח מראה סימנים כאלו כשאני יודעת שכן אכפת לי מהבנאדם שמולי מה אתם לא יודעים לקבל (מאחרים)?קבלה ללא תנאים במה אתם נאחזים? בכל התנאים והמגבלות יש טעם בהיאחזות בזה? הגיוני שאין. זה לא עוזר. מתי אתם מרגישים שעברתם את הגבול? כשמשהו נשבר דם יכול להיות יפה..? אני מאלו שדם גורם להן להתעלף... לפחות אני לא חיה בסרטים שאני צריכה לשפר לפסיכומטרי 780 או ממוצא בגרות 115... מה אתם מרגישים שרופף אצלכם והייתם רוצים לחזק? כמה בנאלי שזה יישמע- כמה קשרים שיש לי. אתם נותנים לאחרים להיכנס פנימה? מתי לא? אני די עושה מידור שכזה... נותנת להרבה להכנס פנימה, אבל רק למקומות מאוד ספציפים Something's just keeping you numb? כן איזה דברים, למשל? השגרה עכשיו, ולאו דווקא העבודה וזה שזו משרה מלאה, אלא פשוט זה שאין לי יותר מדי מה לשלב עם זה מאמינים שאפשר להישאר ידידים עם האקס/ית? לא אם באמת רוצים שהם יישארו לנצח האקסים. אפשר לשמוח בשביל מישהו ולשנוא אותו באותו זמן? נראה לי שעד שכבר ממש שונאים מישהו, די בלתי אפשרי לשמוח בשבילו, אבל זה פשוט כי גם קשה להגיע למצב של שנאה Two sons too many too many able fires- למה התכוונה הטורי, לפי דעתכם? לאדעת נו. אולי הקומיקס יהיה ברור. לפחות יהיו ציורים

rfranko

New member
בסופגניות אין חור, בדונט יש

מרגישים שאתם מוותרים על דברים שאתם אוהבים רק כדי לא להסתכן? - מממ... לפעמים מה אתם לא מצליחים לפענח? - תככנות, רוע של אנשים, הוראות הרכבה של איקאה מרגישים שיש שם מישהו (בשבילכם)? - כן. אם לא זה היה עולם עצוב ובודד מתי אתם מרגישים שאתם מבזבזים למישהו אחר את הזמן? - כשאני לא מצליחה להסביר את עצמי מה אתם לא יודעים לקבל (מאחרים)? - עזרה מאחרים במה אתם נאחזים? - באופטימיות יש טעם בהיאחזות בזה? - ברור! אחרת אוי ואבוי מתי אתם מרגישים שעברתם את הגבול? - רק שאני עמוק בשטח האויב - וגם אז לא תמיד דם יכול להיות יפה..? בשלי יש נצנצים... אבל ברצינות, אני חושבת שהמשפט הזה כל כך עמוק ומלא משמעות (דתיות, נשיות, חברתיות) הרבה יותר מדם כדם אבל ממש אינלי כח לחפור עליו. מה אתם מרגישים שרופף אצלכם והייתם רוצים לחזק? - הייתי רוצה להיות יותר אמיצה והחלטית אתם נותנים לאחרים להיכנס פנימה? מתי לא? - אההה.... כן.... אבל לא בלי להשאיר שמירה Something's just keeping you numb? - כן איזה דברים, למשל? - כלמיני מאמינים שאפשר להישאר ידידים עם האקס/ית? - לא נראה לי, לא קרה לי כזה דבר אפשר לשמוח בשביל מישהו ולשנוא אותו באותו זמן? - הו בהחלט Two sons too many too many able fires- למה התכוונה הטורי, לפי דעתכם? - לא יודעת, יש פה משהו שלוקח אותי לסוג תחרותיות של קיין מול הבל... או 2 פרסונות שנמצאות בהתנגשויות אחת מול השנייה

behappy

New member
אמג רעות עשית לי אסוציאציות רעות

ממש אבל:| דונאט סונג עם התמונה הזו הזכיר לי שעכשיו פורים ואוזני המן וזה ואז נזכרתי באוזן המן הענקית המפחידה של רחוב סומסום, אמאלה
מרגישים שאתם מוותרים על דברים שאתם אוהבים רק כדי לא להסתכן? כן. כוסעומו עכשיו אני מדוכאת! מה אתם לא מצליחים לפענח? אנשים עם מבטא וולשי מרגישים שיש שם מישהו (בשבילכם)? כן מתי אתם מרגישים שאתם מבזבזים למישהו אחר את הזמן? בבדאי. בזבוז זמן לי ולאחרים איז מיי פירסט ניים מה אתם לא יודעים לקבל (מאחרים)? הו. הרבה. קשה לי עם נדיבות וכאלה. אבל אני משתדלת
במה אתם נאחזים? בכידון של האופניים, אחרת אפול וראשי יתפצח כאבטיח טרי יש טעם בהיאחזות בזה? בכל זאת נשארו כמה תאים אפורים די שמישים שם מתי אתם מרגישים שעברתם את הגבול? כשהדרכון חתום וכאלה דם יכול להיות יפה..? של המחזור, ביום הראשון, בטח מה אתם מרגישים שרופף אצלכם והייתם רוצים לחזק? חשבון הבנק שלי תמיד שמח לחיזוקים אתם נותנים לאחרים להיכנס פנימה? מתי לא? כשזה לחור הלא נכון? אמג אני צריכה לסתום וללכת לישונה Something's just keeping you numb? כמובן כמובן איזה דברים, למשל? ארל גריי בריטי אמיתי באמצע היום מאמינים שאפשר להישאר ידידים עם האקס/ית? לא יצא לי עד עכשיו אפשר לשמוח בשביל מישהו ולשנוא אותו באותו זמן? כן, אני קנאית איומה וזה Two sons too many too many able fires- למה התכוונה הטורי, לפי דעתכם? ל-ללכת על הקצה או לדרוך על ביצים, שאגב זה ביטוי די איום ונורא במיוחד אם הייתי בחור, כאילו, רק להגיד אותו כבר נשמע כואב ובתור בחורה נשמע לי דוחה לדרוך על ביצים טריות כאלה ואז מלא ג'יפה צהובה אקא חביתה לא מבושלת על הרגליים שלי וזה די מסריח. אגב, ביצים הן מרכיב עיקרי בפצצות סירחון. אני חושבת שאני צריכה לברוח מפה! בעי!

behappy

New member
רק אתה וכיו"ב../images/Emo3.gif מרחבא! תבוא כל יום!../images/Emo198.gif

למעלה