"You set the tone, Morris"

DeepThoughts

New member
"You set the tone, Morris"

מה חשבתם כשקרטר אמר את זה למוריס? האם זה מגיע לו? האם זה היה בצחוק/ בציניות? מה דעתכם? למי הוא היה צריך להגיד אותו? רק למי שלא יודע, זה מעין משפט המשכיות, מורגנשטרן אמר אותו למארק ומארק אמר לקרטר.

פגית

New member
לא סובלת את מוריס לכן לדעתי ממש לא

מגיע לו, אבל מכיוון שזו מסורת שעוברת לכל מתמחה בכיר, ממורגנשטרן(שהיה צ'יף) למארק, ואז ממארק לקרטר, אז גם פה.. זו סגירת מעגל יפה, שברור שהיתה קורת, חבל שלא היה מתמחה אחר שנבחר לתפקיד..זה נאמר לדעתי בחצי ציניות, מוריס לא הבין, במידה היה מתמחה אחר\רופא אחר, אולי זה היה נלקח למקום רואי יותר כמו שזה נאמר לקרטר ולמארק..לוקה היה ולא היה דמות שאהבתי, הוא התחבב עלי בכמה עונות האחרונות , בעונה הזו ובפרק האחרון בפרט..לא חושבת שזה היה צריך להאמר אליו, כי זה תמיד נאמר למתמחה נמוך יותר ממי שאמר את זה, ולוקה וקרטר עובדים שנים ביחד ועברו המון שאין צורך ולא במקום להגיד את זה, ברור עכשיו שהוא הרופא הבכיר שיקבע את הקצב..

נועה167

New member
-->

זה היה דיי ברור שזה נאמר בציניות... אבל ת'אמת לא היה ממש דמות אחרת שקרטר יכול להגיד לה.. לוקה? מצד אחד כן אבל מצד שני זה מוזר שקרטר הוא זה שיגיד ללוקה הרי זה לא שהוא הרבה יותר מתקדם ממנו... אולי הוא היה צריך להגיד את זה לפראט, לודעת.. בכל מקרה זה היה דווקא מצחיק שאמר למוריס חח

lightanddark

New member
אם זכרוני אינו מטעה אותי

(כי ראיתי את הפרק הזה מתי שהוא שודר בארה"ב ולא השבוע) הוא גם אמר בסוף "never mind"

../images/Emo27.gif

אני חושבת שכשקרטר ראה את מוריס המדוכדך הוא אמר לו את המשפט שהשפיע עליו כ"כ בתקווה שהוא יעזור גם לו. מצד שני זה גם היה מאד משעשע, במיוחד אחרי שהוא ראה שאין עם מי לדבר
[והוסיף את ה"never mind"] מהסיבות הנ"ל אני חושבת שזה היה מאד במקום שהוא אמר את זה דווקא לו- הקטע הזה גם אמר וסימל משהו, וגם היה מצחיק ביותר, שזה תמיד טוב.

למעלה