You See Me Crying - פרושים!

falling angle

New member
You See Me Crying - פרושים!

טוב... לאחר תקופה לא קלה שעוברת עליי.. נדבקתי לבלאדה המדהימה הזו... את רוח הדברים העיקרי - הבנתי ... ספגתי את המילים ופרשתי את השיר כמו שאני רוצה לפרשו... כלומר בחור שאומר לאהובתו שעזבה אותו שהוא רוצה אותה חזרה. הוא יודע שהוא צריך להשתנות , אבל יש בו תקווה שהיא תשוב. אבל! יש שם שניי מונחים שאני לא יורד לסוף דעתו של המשורר... למה התכוון באומרו - Say you a ladies man ואני מתכוון אולי קצת יותר מבעד לפירוש המילולי. והדבר השני - 'cause my love is like a madder round... מה זה madder round. בתקווה לתשובות כנות ומועילות. ולפרוש העצמי שלכם לשיר. ניר

falling angle

New member
תודה על השימוש במילים העדינות....

רק תסביר לי אייך הוא כתב את זה למיה??? איפה רואים את זה בשיר?

ואם כבר

אם את חושבת שהוא נעל אז את סתם מפגרת בריבוע! השיר הזה לאלבום "טויס אין דה אטיק" וגם מופיע בו. מיה נולדה בזמן כתיבת החומר לרוק אין דה ארד פלייס. שיצא כמובן כמה וכמה שנים אחרי טויס. אז בבקשה, איך שלא קוראים לך את מוזמנת להדגים את ה"ידע" ו"החוכמה" שלך בפורום אחר. תודה!

Aero22

New member
Mia

אהלן חברה מה עניינים תרשו לי לתקן בבקשה את כולכם. אם כל הכבוד...ויש כבוד...MIA היא הבלדה המדהימה שסטיבן כתב על הבת שלו..בלדה שמופיעה כטרק האחרון באלבום הבעייתי Night in the ruts או Right in the nuts איך שארוסמית אוהבים לקרוא לאלבום. בלי כל קשר YOU SEE ME CRYING הוא שיר מדהים כם כן אבל כמובן מהאלבום השלישי Toys הנודע. שיהיה לכם לילה טוב אנשים

SaintJohn

New member
אכן בלאדה מדהימה

אני חושב שכבר יצא לי להגיד את זה פעם אחת, אבל הנה הזדמנות להגיד את זה שוב: לפי דעתי אם הסיומת הקצת הזויה של השיר היתה קצת יותר עדינה, אז MIA היה מגיעה לשלמות. אבל הסיומת הזו היא בעצם מה שעושה את השיר הזה לכל כך מיוחד.

falling angle

New member
וד"א בוכה הבאה לפורום! רק חבל ש..

התחלת את החברות בפורום עם הוכחה לבורות המדהימה שלך .... תנסי לחשוב טיפה, ממש טיפונת לפניי שאת מגיבה, תאמיני לי זה יחסור לך הרבה אי-נעימויות.

SaintJohn

New member
ברוכה הבאה

תמיד נחמד לראות מעריצי אירוסמית' נוספים, אבל עוד יותר נחמד לראות מעריצי אירוסמית' שלא משתמשים בשפה בוטה. מקווים לראות אותך פה בפורום בשרשורים נעימים יותר לעין

בינג

New member
אני חושב שהוא אומר

cause my love is like a merry-go-round שזה בעצם המתקן של הסוסים המסתובבים האלה, אני חושב שזה דימוי לאהבה שלא שגם כאילו אם מתישהו האהבה תדעך, או "תיעלם" לעין, כי קרה בינהם משהו או ריב או משהו אז היא תמיד תחזור...[כמו בקרוסלה הזאת....]

SaintJohn

New member
merry go round

זה מה שסטיבן שר, ולא משהו אחר. הפירוש הוא כמובן קרוסלה, סחרחרת, או כל מילה נרדפת אחרת, והכוונה היא אכן לאותו סוג של קרוסלה עם סוסים בתור מושבים, כמו שיש בלונה-פארקים למיניהם. כשסטיבן משתמש במונח הזה, אז לפי דעתי הכוונה היא יותר לסוסים שבקרוסלה ולא לקרוסלה עצמה, כי הסוסים עולים ויורדים, וכך גם האהבה אליה הוא מתכוון. לפי דעתי הגוף הראשון ששר את השיר זה בחורה שעזבה גבר, הרי המשפט אומר: MY love is like a merry go round, כלומר האהבה שלי היא כמו קרוסלה, ואתה רואה אותי בוכה, כי אני היא זו שהכל אצלה לא יציב, אז אני מקווה שתישאר בסביבה כי אני עוד אחזור לאהוב אותך ואנחנו נהיה ביחד. מה שגורם לי לחשוב שזאת בחורה ששרה לגבר ולא ההיפך זה אותו מושג - ladie's man, מושג שמפנים לגברים ולא לנשים, והפירוש של המונח הוא גבר שרמנטי, מאהב. יכול להיות שאני צודק ויכול להיות שאני טועה. בכל אופן, זה הפירוש שלי של השיר, עכשיו כשאני מסתכל עליו לעומק. אף פעם לא יצא לי להתעמק יותר מידי במשמעויות כאלה ואחרות של השירים. מקווה שזה עזר.

falling angle

New member
תודה על התגובה הענינית..

אכן זה נראה לי תמוה השימוש של סטיבן בביטוי ladie's man ,והאפשרות שהכותב הוא בעצם בחורה לא ממש התקבל בהבנה שלי. אבל כנראה שזה באמת כך... טוב , אז תודה ויום טוב וקריר.

Aeroguy

New member
בואו נעשה סדר:

You See Me Crying נכתב בשלהי ימיה של Chain Reaction (אזור השנים 67-68) על-ידי סטיבן וחברו ללהקה, Don Solomon. זהו אחד משני שירים שהוא כתב בימי Chain Reaction שהוא הביא לאירוסמית' (השני Woman Of The World). אירוסמית' הקליטו את You See Me Crying בתחילת שנת 1975 לאלבום Toys In The Attic שיצא באפריל אותה שנה. Mia Abigail Tyler נולדה 22.12.1978, בזמן שאירו עבדו על Night In The Ruts, ולכבודה סטיבן כתב את MIA. לכן, אין שום דרך בה YSMC, שנכתב 10 שנים קודם לכן, הוא על הבת שלו.

גיא...

זה משאני כתבתי עוד אתמול בלילה. יכול להיות שכצת הקזמתי אם מה שכתבתי לה בחזרה. וד"כ אני מסכים אם הפרוש של נועם.

AeroTom

New member
You see me cryin-

שמעתי את השיר הזה ברדיו לפני כמה ימים והוא נשמע לי ממש יפה ואני חושב שאירוסמית' צריכים לעשות לו קאבר...

AeroTom

New member
שיחזרנו פה יפה את ההיסטוריה../images/Emo45.gif

שבוע הבא-סיפור המזוודה של סטיבן וקטע קצר מ-המלט...

בינג

New member
חחחחחחחח

שקראתי את זה פעם ראשונה [לא זוכר איפה] נרקעתי.... איך סטיבן הסטלן יכול לומר את זה על שיר שהוא כתב.?? יותר מדי סמים....

למעלה