you owe me nothing in return

you owe me nothing in return

אני וחברה שלי כל הזמן מדברות על זה שהשיר you owe me nothing... לא כל כך מתאים לאלאניס... קשה להסביר את זה, אבל זה נשמע כאילו היא עשתה לעצמה הנחה בלחן של השיר, מעבר לזה שהלחן ממש לא מתאים למהות של השיר (זה נשמע יותר כאילו היא מאשימה את מי שהיא כתבה לו, במקום להבהיר לו שהיא רוצה לתת לו הכל). ושימו לב למעבר בין הבית לפיזמון... משהו שם לא בסדר...

j u n k

New member
אני לא אוהבת את השיר הזה..

בכלל יש כמה שירים באלבום האחרון שפשוט נשמעים לי כמו....טוף אני אסביר את זה שונה... אני מאוד אוהבת אמנים, אני קונה דיסקים שלהם וגם אם אני אוהבת אותם ויש הרבה כאלה אני לא יכולה להשוות אותם לאלאניס ..אבל אם לא הייתי מכירה את אלאניס לא היה לי שום אלבום שלה כלום ופתאום הייתי קונה את האלבום האחרון שלה סביר להניח שהייתי שומעת אותו אוהבת אותו חודש חודשיים ואז עוברת לאלבום הבא. לעומת ג´אגד וספוזד (וגם אנפלאגד יש לציין,) שלא עזבו את המערכת שלי מהיום שהם ניקנו יש משהו באלבום הזה שגורם לי להצטער שהיא לא שמה במקום את כל שירי הבי סיידס, שכל כך מזכירים לי את אלאניס שאני מעריצה.

AdiBaba

New member
צודקות לגמרי, אבל למרות זאת...

...אני חולה על השיר הזה. אבל אתם צודקות, השיר הזה לא מתאים לאלאניס. אם הייתי רואה את בריטני שרה אותו באמ.טי.וי ועושה תנועות ריקוד קלות זה ממש לא היה נראה לי מוזר. אם מישהו יבוא ויגיד שזה אחד השירים שאלאניס כתבה לכריסטינה אגילרה זה לא היה מפתיע אותי. האמת נראה לי שהיא בכלל במקור כתבה אותו ל-NOW IS TIME (שדוקא אהבתי), כי הוא ממש מתאים לשירים הפופים ששם. אבל ברצינות, לדעתי הוא פשוט שיר מקסים. יש בו גיטרות כל כך יפות (כמו בכל שאר האלבום). אני פשוט אוהבת אותו, לא יודעת להסביר למה. ודרך אגב נכון ש-URS הוא דיסק קליל ופופי יחסית לקודמיו. אין בו את העוצמה כמו לשני האחרים. אבל הוא בכל זאת דיסק מצוין. כמו ששרון מולדבי כתב בביקורת שלו "חלש אבל חזק". חלש ביחס לאלאניס אבל עדיין חזר ביחס לאומנים אחרים. בקיצור מה הבעיה? זה פשוט אלבום כיפי. ואל תדאגו אני בטוחה שהיא תוציא לנו עוד כמה אלבומים יותר כבדים. זה טוב שהיא מגוונת.

זה ממש נכון

למרות שיש באלבום כמה שירים ממש טובים (כמו narcissus ו- unsexy), קשה להגיד שהאלבום כולו הוא טוב, ובאמת אם לא הייתי מכירה את אלאניס קודם - לא הייתי אוהבת את האלבום הזה. עושה רושם שאחרי שהאלבום הקודם שלה היה משהו בין דיכאוני למוזר (אני דווקא אהבתי את המוזרות של האלבום הקודם), האלבום החדש הוא מין ניסיון לעשות פשרה ולהוריד את אלאניס קצת יותר אל העם הרחב... והיא איבדה משהו מאוד חזק ומשמעותי בדרך. שימו לב שגם העטיפה של URS זה ממש לא בסיגנון שלה.... כשאני חושבת על דיסק של אלאניס, אני חושבת על צבעים טבעיים יותר, נעימים, אולי יותר כהים. והעטיפה של URS ממש לא אומר לי אלאניס..... זה יותר אומר לי "שאקירה" או "בריטני"
מה שמעניין אותי לדעת זה איך כל העסק הלך מאחורי הקלעים - אם ה"אנשים מלמעלה" אמרו לה לעשות את URS יותר פופי, או שזאת הייתה החלטה שלה.

תגובתי

אני דווקא אוהב את השיר UOMNIR אני אוהב את הקלילות שבו ואני מאוד אוהב את URS למרות שהוא לא חזק כמו האחרים, הוא יותר קליל ו"פשוט" (מבחינת מילים) אבל זה לא הופך אותו לגרוע

נעהאל

New member
להפך ממכם

אני חושבת שurs הוא היצירה הכי שלמה ומגוונת של אלאניס עד עכשיו, ושאחת מגולות הכותרת היא u owe me nothing לפי דעתי זה אחד השירים הכי רומנטיים שנכתבו אי פעם מאשה לגבר. ובכלל האלבום הזה יותר טוב לדעתי מהשניים הקודמים.

אני

לא בטוח שהוא יותר טוב מהקודמים אבל אני בהחלט יכול להסכים איתך שזה אלבום ממש מדהים ו u owe me nothing שיר מקססססססססססססססססססססססים!!!!!!

AlanisJunkie

New member
די צודקת...

אם יש שיר שאני רגיל להעביר ישר שהוא מתחיל (חוץ מ"נקי כפיים") זה השיר הזה. אבל בכל זאת, היא יכולה לשיר אותו בגירסאות אקוסטיות ואז השיר ממש יכול להשתנות ולקבל מימד חדש. אני מקווה שהיא תעשה את זה. בקשר לזה שהיא מאשימה, זה ממש ילדותי. כמו ילדים קטנים שרבים. יש מלא בי-סיידס מדהימים שאני ממש לא מבין את אלאניס החליטה לא להכניס אותם וכן להכניס שיר כדוגמת "UOMNIR". עדי, אני רואה שהצטרפת אלינו סוף סוף! מה לקח לך כל כך הרבה זמן?

למעלה