You look like rain

fun maker

New member
You look like rain

התעוררתי ערום, עטוף בסדין דק. יותר למען הכיסוי מאשר לחמם. החושך עטף אותי ואיכשהו הצלחתי לפקוח עין עצלה ולזרוק מבט עייף אל השעון, 10:45 ... לא להאמין. לא זכור לי מתי לאחרונה ישנתי עד שעות כאלה אבל כנראה הלילה הפרוע במועדון, שהסתיים רק לקראת 4 בבוקר, עשה את שלו. זיקפת הבוקר התגנבה אליי מבעד לעייפות ולא הייתי בטוח אם אני כבר ער או שעובר עליי איזה חלום נחמד. שלחתי יד לוידוא עמידה, ואכן, והיא שעמדה. עם כל העיפות ואחרי כל הוודקה שזרמה אל גרוני עוד לקבל את הכאב ראש הזה כאילו לא די בכאב הראש האחר. התלבטתי אם לצאת להתקלח או לתת לגוף להתפנק. למה לא בעצם... נתתי לימיני יד חופשית והיה מאוד מעורר להרגיש שיד אחת עושה את זה. הרפיון עטף אותי וצללתי לעוד מספר דקות של נים ולא נים. מממממ .... באתי להתפנק ויצאתי מפונק. לקראת צהרי היום התשוקה לקפה חם וארומטי גברה והחלטתי סופסוף להתנתק מהמיטה. נתתי לאור היום להכנס מעט אל החדר. ניגשתי אל חדר האמבטיה הכחלחל שהשרה עלי אווירה מאוד נעימה. עמדתי כחמש דקות תחת זרם המים החמים ורק אז סיבנתי את עצמי וחפפתי את השער. שטפתי מעלי את שאריות בילוי הלילה וזרעי הבוקר ואז התישבתי על ריצפת האמבט ונתתי למים לשטוף אותי דקות מספר. קצת איבדתי את חוש הזמן וזה עשה לי טוב. יום שישי , כבר אחת בצהריים ואני סופסוף יורד למטה להתחיל את היום . שמש אביבית בחוץ ואני מחליט להמשיך לפנק את עצמי ומתישב על שרפרף גבוה מול החלון. משקיף החוצה על העוברים והשבים ונותן לשמש החמימה ללטף אותי בעדינות עם אצבעותיה הארוכות והנעימות למגע. איזו שלווה. מלצרית חייכנית עשתה צעדיה אליי ולפני שהספיקה להוציא מילה אמרתי , "?can i have large strong latte please" "yeah sure" אמרה ופנתה לאחור. הסינור היה קשור למותניה והרווח בין המכנס לחולצה לעולם לא נראה מפתה יותר. מעבר לחלון, ליד המעקה על גדות ה Yarra, עמדו שלוש חברות שנראה כי הגיעו אל המנוחה לאחר דיווש ארוך ומיגע על אופניהן. שלושתן מצוידות בבגדים תקניים צבעוניים. לידן עומדת קבוצה של בנות שנראה כי הבריזו מהבית ספר. כל החבורה בשמלות בצבע לילך שמגיעות מעט מעל הברכיים ואגב כך חושפות רגליים מוצקות של נערות צעירות שגרביהן משוכות עד לברך. לא יודע אם זה אצלי בראש אבל נראה כי העולם הנגלה לי דרך עיני מורכב מנשים בלבד. יתכן כי פיספסתי משהו? מבט נוסף על הנערות מעיר בתוכי את זכרונות לוליטה. שתיים מהבנות היו מחוברות אחת לשניה, כתאומות סיאמיות, בעזרת אוזניות שחוברו בתוך אחד התיקים לאיזה דיסק אני מניח. אם היתי צריך לנחש לפי הקפיצות את סוג המוזיקה בטח היתי הולך על רגאי. הקפיצות הזכירו לי את בוב מארלי. מצד שני, אני ומוזיקה לא מי יודע מה ... כך שאולי אני טועה. הקפה הגיע אלי והריח הנפלא קצת הרגיע אותי. הנחית אותי ארצה משהו. כאילו בסרט שהורץ במהירות קדימה , התעננו השמים. בשעורים שהכנתי לפני בואי למלבורן אכן נאמר כי באזור זה ניתן לחוות ארבע עונות תוך יום אחד. זה בהחלט נראה הכיוון כרגע. כשאני כבר עם חצי הכוס המלאה, מתחיל לטפטף בחוץ ורב העומדים ממהרים להכנס ומוצאים מחסה. הבנות שפיזזו בשימחה ניפרדו . כל החבורה נכנסה פנימה ורק אחת נשארה בחוץ. לא נראה שהגשם הפריע לה, ואולי בכלל היא זו שהביאה את הגשם בעזרת הריקוד המוזר שלה. הגשם התגבר וטיפות בגודל של כדור footy מצאו דרכן אל הארץ. הנערה פסקה מלרקוד לפתע ופשוט נעמדה. עצמה עינים, הניפה ראשה לאחור. שערה האדמוני שאסוף ברישול משהו נמתח לאחור, שירבטה לשון החוצה ופערה פיה כדי לקלוט את מירב הגשם שיש ביכולתה לקלוט אל תוכה. המראה הזה מאוד הסעיר אותי ונשארתי מהופנט מביט עליה. אכן נראה כי הגשם מקשיב לנשים. לא יודע כמה זמן זה נמשך, אבל כל עוד היא עמדה שם , אני הייתי איתה.

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif פאן מאייקררררר...

אויייי.. אוייייייי. כמה שזה טוב.
ספר לנו עוד עודדד עודדדד על השייללללות המרלבורנאיות. יאמי.. יאמממ יאמממיייי...
הגויות בפאבים, "והאונדזרה," בקואולפילד, וסנט קילדה גם.

fun maker

New member
החברות

ניסו לקרוא לה פנימה והיא כאילו ענתה, השתגעתן? אתן לא רואות שאני נהנית? כמה הייתי נותן להיות עכשיו בגילה, לגשת אליה ולהתאהב בה תוך שתי דקות. היא רטובה עד לשד עצמותיה ושדיה. השמלה כאילו נעלמה והפכה עצמה לטיפות של גשם. אט אט כאילו התאדתה והפכה לחלק איטגרלי מהגשם. היא הביטה לכיוון חברותיה שעמדו לידי מהצד החיצוני של החלון ולפתע הבחינה במבטי פעור הפה. היא חייכה חיוך מקסים, כמו שרק נערה בגילה יכולה, וכאילו חזרה לעצמה. הלשון בחוץ מלקטת את טיפות הגשם והידים לצידי גופה. כעבור דקות, שלי נראו כמו שעות, נפסק הגשם והיא נעמדה עם חיוך ענק מרוח על פניה והביטה לכיוון החברות עם הגנבה קטנה לחלון. לקחתי מפית , שירבטתי עליה כמה מילים והצמדתי אל החלון. עיניה עשו עצמן מתרכזות לנסות לקרוא את הכתוב מבעד לטיפות ואז חיוך גדול התפרץ כמו קשת בענן. כשהיא מצביעה על עצמה כאילו שאלה אם אליה כיוונתי את מה שכתבתי. הנהנתי בראשי ולמרות שהיא לא יכלה לשמוע את שפתי נעות, אמרתי " you look like rain". היא התקרבה בריצה אל חברותיה , זרקה מילה שגרמה להן לצחקק ונכנסה פנימה. כולה רטובה ומטפטפת. הצעתי לה את הכיסא ושאלתי אם תרצה לשתות משהו ולהתחמם. היא הזמינה שוקו חם שהגיע עם מרשמלו בתוכו. נראה לא רע למרות שאני לא חסיד גדול של שוקו. ישבנו בשקט כל הזמן. היא שתתה לה ואני מביט בה מוקסם. כשגמרנו שאלתי אותה אם היא רוצה לעלות לייבש את הבגדים. ההנהון לא השאיר ספק באשר לתשובה. שילמתי ועלינו למעלה. המלון סמוך לקפה, ב Southgate. עלינו לקומה 15 כשאני מתעלם ממבטי פקיד הקבלה בדרך. נכנסנו פנימה והשארתי את הכרטיס בחריץ. הילקוט נזרק על הריצפה והלוליטה עשתה סיבוב מהיר בחדר. היא נכנסה אל חדר האמבטיה ושלפה לה מגבת מהמדף. ניגשתי אליה כשהיא צמודה אל הקיר והמגבת בידה. פרעתי ביד אחת את שערה הרטוב כשהיד השניה מחליקה על פניה בעדינות. כמו דייג מנוסה היא דגה את היד ושירבטה לשון שחפנה אל פיה את האגודל. עיניה הציצו אלי במבט שובב משהו . תפסתי את פניה בשתי ידי והבטתי אל תוך עיניה. היתי מהופנט. אמרתי לה " look my eyes" , אבל משום מה זה לא עבד על האוסטרלית הזאת. בטח חשבה איזה bloody forigner שאפילו אנגלית לא יודע. "לא מלמדים אותכם כאן כלום בבית הספר? " חשבתי לעצמי. "מה את לא רואה ערוץ 2?" לך תסביר לה שהיא אמורה הייתה לצחוק. ידי תפסו את ידיה ואצבעותי השתלבו באצבעותיה. שנינו הדקנו את האצבעות אחת על השניה. הידים הורמו מעלה צמודות לקיר האמבט. העינים מוצלבות אחת לתוך השניה והפה נצמד באיטיות אל פיה. השפתים הבשרניות הצעירות האלה הקפיצו אותי באחת לספרות אחרות. הלשון נשלפה במהירות וחדרה אל פי כשטעם השוקו מתערבב לי עם הקפה. ירדתי לנגוס בצוארה , ספק נשיכות שפתיים ספק נשיכות שיניים. הושטתי את ידי מטה והורדתי מעל ראשה את השמלה הרטובה. חזה קטן קפץ אל מול עיני כאילו קורץ לי , "אין חזיה, מופתע?" ירדתי על ברכי כשבדרך הפה סוגר על הפיטמה הזקורה מקור ומחמם אותה בנשיכות קטנות. עוד סיבוב קטן על הפטמה השניה ובגלישה אל הטבור הידים חופנות את הישבן. לאט לאט אני מקלף ממנה את התחתון הספוג ונותר פנים אל פנים מול הסנה הבוער. הלשון העבירה סיבוב ניצחון על ירכיה המוצקות והרגשתי על פני רעידות קלות. האצבעות פיסקו במעט את רגליה והלשון השתרבבה פנימה בשמחה מרובה. לא לקח זמן רב והאגן שלה נצמד אל פי והלשון החלה לפלרטט במהירות הולכת וגדלה אל בין השפתיים הפשוקות לרווחה. ידיה אחזו ראשי והצמידו אותי פנימה שחלילה לא אתחרט. האגן החל להתנועע במהירות ואני בלבי מתחנן, בכל לשון של בקשה, שזה לא יגמר. לא הספקתי לסיים את השיר ובבית השלישי זה התפוצץ לי בפנים. עליתי אליה בנשיקות קטנטנות שהעבירו בגופי רטט, ולפי הצחקוקים, בגופה דגדוגים. היא הושיטה ידיה מטה והחלה לעסות אותי בעדינות ורגש בעוצמות שלא חוויתי זמן רב. היא הושיטה לי יד והובילה אותי לצד השני של חדר האמבטיה אל תוך הג'קוזי. הפעלתי את הג'קוזי במלוא עוצמתו ונכנסנו פנימה. כל גופי מתוח ועם זאת בתוכי כל כולי רפוי ומשוחרר. ירד עלי רוגע מוזר משהו. פיה נצמד בלהט אל פי והתחלנו ללקק אחד את השניה , עם נשיקות קטנות, שפה נושכת שפה. לשון משתרבבת פנימה, מסביב ושוב פנימה. היא יונקת את הלשון שלי ולא מוכנה לשחרר. אני כיוונתי עצמי על מתז של ג'קוזי מכוון אל בין רגלי, וכאילו לא די, היא התישבה עלי והחלה לקפץ כאילו היינו בשיעור התעמלות.

fun maker

New member
היא

מגבירה את קצב תנועות האגן כשאני בתוכה וראשי אל בין שדיה הקטנים. הרמתי את ראשי והעברתי לשון מהירה בתנוך אזנה, דבר שגרף קולות שנבלעו משהו בשאון המים. היתי על גבול איבוד האשתונות והנעתי את האגן במהירות בתאום עם שלה. היא חיבקה אותי חזק והחלה לנשוך את אוזני, וצוארי, ואז צרחה לי בלחישה "c'mon baby, fuck me , fuck me fffuuuckkkk me ,ff ..uckk.." נשארנו כך מחובקים כדקה ואז הרעפנו שוב נשיקות, מציצות קטנות אחד על השניה. יצאנו אט ונעמדנו שנינו אחד מול השניה וצחקנו. ניגבתי אותה לאט לאט ברוך ועדינות של קריסטל עתיק. היא ניגבה אותי ונתנה למגבת לצנוח על הריצפה. הזמנתי שרות חדרים ליבוש הבגדים. העברתי את הכל בשקית דרך הפתח הצר בדלת. שנינו נשכבנו במיטה מלטפים אחד את השניה. גב היד גולשת על פניה ואל הצואר. התכסנו בסדין ונשארנו מחובקים לזמן מה. עייפות הלילה נתנה בי אותותיה ונראה שנרדמתי למספר דקות על בטני. כעבור זמן מה הרגשתי את שפתיה על צוארי. הידים מלטפות את גבי ושפתיה יורדות לאורך הגב ואל הזרועות, ומתעכבות לרגע מה על הקעקוע. "that's a nice one" היא אומרת, בוחנת בסקרנות. "לא ידעתי שלמדת על איקרוס" חשבתי לי בשקט. העדינות נעמה לי והפקרתי את כל כולי בידיה. היא הפכה אותי בעיניה ונתנה לידיה לגלוש לאורך גופי. פיה ליקק כל נקבובית בגופי ולשונה התעכבה אל בין רגלי. ליטפתי את ישבנה ומשכתי את רגליה אל עבר ראשי. כל אחד בדרכו התמקד אל בין ירכי השני. עוד ליקוק, ועוד מציצה... הקולות שיצאו שם רק הטריפו אותנו והפכנו להיות גוף אחד. ברכיה החלו לרעוד על ראשי בעוד רגלי והאגן שלגופי החלו לנוע בפראות חסרת מעצורים. פני רטובים ממפלי רגליה, ופיה כולו נוטף נופת צופים. שנינו היינו קרובים להתפרצות, ואני מקווה שאף אחד משכניי לא בנה על מנוחה בין 2 ל 4. עוד דקה והרעידות גוברות. הפכתי אותה על ארבע ונכנסתי מאחור. זכרונות נושנים עלו בי מג'ים מוריסון, והקול הפנימי שלי התחיל לשיר "..wonna be your backdoor man". בשאון אדיר, שרק מנועי פורמולה 1 עולים ברעשם עליו , נפלנו שנינו על המיטה. גוף בתוך גוף , בדרך המשי. שרות החדרים הפתיע אותנו כאילו להזכיר שהעולם כמנהגו נוהג. פתאום הבנו שדי מאוחר, כבר 5 אחר הצהריים. היא אמרה שהיא צריכה למהר הביתה וגם לי עוד חיכתה ארוחת ערב אצל הפרטנר העיסקי שלי. לאחר מקלחת זריזה היא העיפה לעברי נשיקה ונעלמה. לא היה לי זמן לעכל את אחר הצההרים המדהים הזה. כעבור עוד חצי שעה של התפנקות במיטה, התקלחתי, רצתי לקנות מהר בקבוק יין אדום , שירז, עבור המארחים, ותפסתי מונית לכיוון Toorak. ב 7 בערב התיצבתי בכתובת שניתנה לי. היה שבוע מאוד פורה עסקית , ולפני שאני טס הביתה עוד זכיתי לארוח ביתי אצל הפרטנר. הדלת נפתחה ואת פני קיבלה מי שכנראה אמורה להיות אישתו של מייקל. "Oh Hi, I'm Smantha. You must be Daniel. Please come in." הושיטה את ידה ללחיצה ושיחררה אותי מעול בקבוק היין. מייקל ניגש אליי עם חיוך רחב ולחץ את ידי בשמחה. "?How have you been? Had a good one today" עוד לפני שהספקתי לענות מיהר להציג בפני את ביתו. "and here's my beautiful girl, she's 18 next month" הנהנתי בנימוס ,ובטח גם אמרתי משהו... ומלמלתי אליה בעיני ... ".....and she looks like rain".

blossom03

New member
וואו, צריכה כוס גדולה של לאטה חזק

על מנת לחזור לעשתונות ........

למעלה