"You live- you learn."

Kouryuu

New member
"You live- you learn."

כה אמרה הוד-אלוהותה אלאניס. אני פונה אליכם, ובכן, משום שאני יודעת שתענו לי ברצינות ומתוך איכפתיות, לפחות, כך אני מקווה. היום בבוקר השתרכתי אל ספריית ביתספר. הייתי אמורה בכלל לבלות את השעתיים הראשונות בפתירת מבחן ארוך וקשה להחריד בביולוגיה, אך הצלחתי לקבל דחייה למחרת. בספרייה פלטתי אל עבר הספרנית שורה של ספרים שאני רוצה לקרוא, אך לא היה דבר בספרייה, ואז, נזכרתי בספר של יהודית קציר-'הנה אני מתחילה', שלינתי קראה לא מזמן. שאלתי את הספרנית- והפלא ופלא-הספר נמצא בספרייה. אז שאלתי אותו. קראתי בשני שיעורי הסטוריה ובשיעור אנגלית. בערך אתמול הודיעו לי שהיום נלך לקנות מתנה לכבוד יומולדתו של קינטוש. היום מצאתי את עצמי בבית, קוראת את הספר (שהוא אגב, מרתק ונהדר, עד כה), ולא ממש מתאווה להגרר אל הקניון, בלשון המעטה. אבל בכלזאת, מצאתי את עצמי בקניון. אני ודניאל נסענו יחד, ושם פגשנו את השאר. קוסטה, שלא לומד בכיתה (או בשכבה), שלי, ראה אותי כשהתקרב, ופער את עיניו בתדהמה. 'ממתי ישלך משקפיים?' -'אע, מכיתה ז'?' וכך מסע החיפושים אחר המתנה החל, כשהזכרים (להוציא את דניאל. 3>), מתייחסים ופונים אך ורק לנקבה האחרת מלבדי. זה לא מרגיש משהו, אתם יודעים (?). הסתובבתי שם, בין המון האנשים, והרגשתי כ"כ מכוערת. עצם העובדה שהשלתי ממשקלי כ-5 קילו מאז המפגש האחרון לא גורמת לי להרגיש יותר טוב. אולי כדאי שאוכל פחות. במקרה שלי (ולא רק שלי, כמובן), זה עלול להיות הרסני, כמו שמוכיח העבר. אני לא ממש יכולה להסתובב ללא אמצעי עזר לראייה, המס' שלי במשקפיים הוא בערך 4-. עם עדשות לא הסתדרתי. מחר יש מסיבה אצל קינטוש, ואני באמת שוקלת שלא ללכת. לא משנה כמה שתוייה וזנותית אהיה, ומה אלבש, אף זכר לא יזרוק עליי זין. אני לא כוסית, רחוקה מזה, ועכשיו עם יציקת הפלסטיק הזו על הפנים, אני גמלא יפה. בסופו של הערב, אני ודניאל התיישבנו על סלע, וחיכינו לאבא שלי שיאסוף אותנו. והתחלנו לדבר, באופן יותר רציני מבדר"כ. והתחלתי לבכות באיזשהוא שלב, נורא בשקט, אבל בכלזאת, וסובבתי את הראש, הרכנתי אותו, כדי שהשיער יכסה את פניי. דניאל אמר שאם לא היה לי את המחשב הייתי תלמידה מצטיינת, ואני טענתי שהחיים הוירטואליים מעניקים לי לפחות את מה שאין לי בחיים 'האמיתיים'. כאן אפאחד לא שופט אותך לפי המראה החיצוני שלך, ואתה יכול להתבטא בחופשיות ולהביע את דעותייך, והסיכוי שתחשב לחריג קטן יותר. תמיד אהבתי לברוח לעולמות אחרים. פעם אלה היו הספרים, היום זה האינטרנט. הלוואי ויכולתי לשקוע במציאות נפרדת לתמיד. אבל אני לא. חוצמזה, המחצית לא נבחנתי ב- תנ"ך, הסטוריה, אזרחות, מתמטיקה ואת המבחן בביולוגיה היום לא עשיתי, ולמחר לא ממש למדתי. האושר, כן. אני באמת תוהה אם תהיה לי בגרות. כתבתי יותרמידי, אבל די איבדתי את הסיסמא לבלוג, וזה. מצטערת. :|

Gizmo16

New member
מממ...../images/Emo28.gif

בקשר ללימודים- זה לא חשוב. כל אחד מתרכז במה שחשוב לו ומה שהוא אוהב... אני במקרה *אוהבת* ללמוד ואני רוצה ללמוד באוניברסיטה ממש בקרוב ולכן משקיעה בבגרויות, אבל אם את לא אוהבת- עזבי, מקסימום תשלימי. זה שטויות. באמת. רק שיהיו לך 12 שנות לימוד וזהו... בקשר לכוסיוּתך.. שמעי, אני לא בן.. לוידעת מה בנים אוהבים.. אני יודעת בהחלט שאם היית כאן היו שמים עלייך הרבה.. אולי את צריכה להתרחק מהכל, להכיר אנשים חדשים... קשה לאנשים להכיר מישהי במשך מלא מלא זמן ופתאום למצוא אותה מושכת... את צריכה לפגוש זכרים חדשים שלא מכירים אותך מגיל 3 או מגיל 12.. גם אני צריכה.
כולנו צריכים!

Kouryuu

New member
קסם~! ../images/Emo24.gif

האמת היא, שאני באמת לומדת, זאתאומרת- קוראת חומר בנושאים שמעניינים אותי. אבל אני תוהה עד כמה זה יתרום להתפתחות חיי בהמשך, פרט לידע הכללי שלי, ולנושאי שיחה עתידיים. הו, אולי, אולי באמת. אבל אני גרה כאן (כ"כ יותרמידי זמן), נחשבת לחריגה, ועכשיו זה. :| אני צריכה להכיר אנשים חדשים, וזו קצת בעייה, כן. חסרת בטחון להחריד אנוכי, שלא יוצאת יותרמידי מהבית. ואת חלקם הנכבד של הזכרים אני לא מכירה יותר מ-3 חודשים. אפעם לא הייתי אטרקצייה בעיניהם, אבל עכשיו כל ערך שהיה לי מבוטל לחלוטין. ותודה לך, מקרב לב. ^-^

Me 4eVer

New member
אבל,../images/Emo34.gif

את יפה.
כאילו, באמת.. את נורא יפה. גם עם הפלסטיק. אם זה נורא מפריע לך אולי תנסי שוב עדשות.. זה גם נורא יחסי כל הקטע הזה.. יש לי חברות שכשאני איתן אני תמיד אהיה הפחות יפה.. והן תמיד יקבלו יותר תשומת לב.. ויש לי חברות שכשאני איתן אני זו שמקבלת אותה. אני די בטוחה שזה גם לא רק יופי, ושרוב הזכרים שאפילו יחשבו שיש להם סיכוי לזרוק עלייך זין יזרקו בשמחה. הם אוהבים את זה..! ברור שנורא קל כשאת כוסית וזה, אבל תאמיני לי שאפשר להסתדר גם אם את לא.. והאינטרנט זה קשור גם למראה, אבל גם במציאות לא כולם יושבים ושופטים אותך על המראה שלך... ואני בטוחה שאם תראי את אותה פתיחות שיש לך כאן ברוב המקומות יגיבו באותה צורה כמו כאן.. וגם לדעתי תלכי, אפילו הבנות הכי מכוערות (שאת בכלל לא קשורה אליהן, כי את באמממת יפה!) בעולם לא צריכות לעצור את החיים שלהן בגלל זה... אהאה, אני גם בדיוק קוראת את הספר...!

Kouryuu

New member
הווו. ../images/Emo99.gif

את כהההה מותק~! והספר הזה נפלא להחריד. אני לא הולכת לנסות שוב להרכיב עדשות, האופי שלי לא מחבב אותן כלל. :| וזה די מוזר, כאן, בכל חברה שאני מסתובבת בה (עלמה אני מדברת, בסה"כ שתי חברות עיקריות- ביתספר ומקומיים), אני נחשבת ללא מושכת ומשונה. :| אני מניחה שאלך, כן. מקסימום אחזור יותר מוקדם הבייתה או אטביע את יגוני באלכוהול זול עד שאאבד את ההכרה. תודהרבהרבה (ותהני בלונדון!)!

אבל את כזו חמודה ../images/Emo12.gif ../images/Emo57.gif

באמת. הדבר הראשון שחשבתי שראיתי אותך היה שאת נורא חמודה. את בהחלט צריכה להכיר בנים חדשים. אולי ההם פשוט לא הכירו אותך כל כך טוב. בנים לא מדברים עם בחורה רק בגלל שהיא יפה, 'תיודעת. אבל אם המשקפיים שלך זה מה שמציק לך, למה שלא תקני חדשים? עם מסגרת אחרת, או משהו. אני אישית חושבת שמשקפיים זה אחד הדברים היותר יפים על בנאדם (*אגודת אוהבי החנונים בע"מ*), וסביר להניח שיש עוד כמה שחושבים כמוני... ואם זה מפריע לך, אולי תתייעצי עם רופא עיניים. אולי יהיה לו פתרון שהוא לא עדשות... בכל מקרה, תרגישי טוב. "אף אחד לא יכול לגרום לך להרגיש נחותה ללא הסכמתך".

Kouryuu

New member
../images/Emo9.gif

הציטוט הזה, הוא מוכר לי להחריד. והממ, תודה לך~! גמאת חמודה נוראנורא. ^-^ אני בהחלט צריכה להכיר בנים חדשים. זו הבעייה- הבנים שאני מסתובבת עימם כן מדברים עם בחורה רק בגלל שהיא נראית טוב. זה נוראי למדי. :| האמת שהייתי מעדיפה להסתובב עם אנשים קצת אחרים, אבל באיזור מגוריי אין ממש כאלה. משקפיים בהחלט יכולים להתאים לאנש, אך לא כל זוג משקפיים. אריגאטו!

המממ...

קודם כל, אני באמת חייב לציין שאת באמת לא מכוערת ואת ממש חמודה ויפה
באמת
אני לא יודע מה הבאזז (מילה מוזרה
) מסביב למשקפיים, הרי לכל אדם שני יש אותם, ויש מסכנים שכאלה שאין להם משקפיים אז הם עושים משקפיים עם מספר 0... בכל מקרה לי יש משקפיים כבר 10 שנים+, עם מספר 8 (שזה נורמלי לחלוטין
מעל 8 צריך הזמנה מיוחדת
), ולא מפריע לי כ"כ... אני לא שיא היופי, בעצם אפשר להגדיר אותי בממוצע מינוס מינוס מבחינת יופי (אני חושב שזה משהו כזה בערך), ואפשר לומד שזה לא מוצא חן בעיניי ממש:-\ וכן, אין לי ניסיון ממשי עם בחורות והכל, ולא יודע הגעתי למסקנה שאני לא הכי אטרקטיבי לבנות (הגעתי לזה מסיבות שונות שאני חושב שלא כדאי שאני אפרט פה, כי אם יקרה ומישהו יקרא שלא צריך, בכל זאת אני לא). אכן תנסי להכיר בנים אחרים לדעתי, אולי במעגל אנשים קצת שונה הדברים ישתנו, אולי זה סתם היה נראה לך.... בקשר ללימודים, אני אחד שמאמין שכדאי וצריך ללמוד, במידה כמובן... אני גם לא ידוע מה יעזור י אינטגרלים בחיים, אבל כרגע אם זה מה שהחברה דורשת ממני כידע בסיסי לעולם, אז אני מניח שזה חשוב (כמו שנאמר בסרט 'האלים נפלו על הראש': המין האנושי סיבך את עולמו כ"כ שצאצאיו נאלצים ללמוד 12 שנים לפחות לפני שהם יוצאים לעולם האמיתי). בקיצור, לימודים זה חשוב בסופו של דבר אם רוצים לחיות אח"כ... לא יודע אם זה תרם, רק מקווה שזה לא פגע או משהו
..

Kouryuu

New member
כמובן שזה לא פגע.

דקשי~! -
- ואתה *כן* אטרקטיבי, בחור! *נושכת* אני צריכה להכיר אנשים חדשים, כאמור, אך ביישנית להחריד עם אנשים שלא שוחחתי איתם מעולם לפני כן. אני לומדת וצוברת ידע, משתתפת ותורמת לשיח הכיתתי, אני לא ממש מבינה למה אני צריכה להבחן על אותו ידע שצברתי, ועוד ביחס לשאר בני גילי. :| תודה~!

את ביישנית

ההערכה עצמית שלי לא משו (למרות שנאי סבור שהיא גבוהה, אפ"ע ולמרות הכל), צמד חמד,אה

painapple

New member
לימורו../images/Emo23.gif

צר לי לחלוק על דעתך, אבל את כן יפה. את קטנה ומקסימה ונהדרת, ורק לדבר איתך עושה חמים ונעים כזה בבטן, את משמחת. ו, אוח, מציאות נפרדת זה כה נהדר. אבל לא בריא. אעזור לך בתנ"ך, אם תרצי. אני אוהבת. ואותך.

Kouryuu

New member
ענברו.

*נצמדת ללא רחם*
אוחאוח, אני אוהבת אותך נורא, אישה ירוקה שכמותך, וגמאת, משמחת אותי בהחלט. גמאני אוהבת תנ"ך, רק לא להבחן בתנ"ך, או להבחן בכלל. תודה. -
-

cowgirl Ms

New member
לדעתי ...../images/Emo80.gif

את נראת טוב. :| מה אכפת לך בכלל מטעם של בנים, הם לא יודעים מהחיים שלהם. מה שחשוב להם זה כמה עור לראות ולא היופי הקלאסי והאיכותי שיש לך. ובאמת יש לך. בנים זה עם מכוער, שימי עליהם פות. ואם זה כל כךךך מפריע לך, את תמיד יכולה לבדוק מה יותר... הולם אותך.. מבליט את ה.. אממ.. נשיות שלך, וכדומה. אבל רק אם את באמת רוצה את זה בשבילך. אם תעשי את זה בשביל שאחרים יראו, זה ירגיש כל כך לא נכון וטיפשי. וזו עצה ממישהי שיודעת מה זה להיות מכוערת ואז לשנות הופעה. אבל אני שיניתי הופעה למשהו שאני אוהבת, המראה הפריקי-גותי-פקצי משהו שיש לי. ואני אוהבת אותו. אבל אני חושבת שסטיתי מהנושא @_@;

למעלה