You Lay A Whole Lot Of Love On Me

m L m

New member
You Lay A Whole Lot Of Love On Me

טוב, מכיוון שלא פתחו בשרשור אני פותחת אותו... אז ככה- האמת, אני ראיתי את הקליפ הנ"ל רק פעם אחת. ולא התחברתי אליו. אני לא אומרת שהקליפ לא יפה...אבל הוא טיפה משעמם. ואהבתי את הקטעים בשחור לבן. השיר עצמו- גם על השיר אני לא מתה. אין לי בעיה לשמוע אותו מדי פעם אבל אני לא מטורפת עליו... לסיכום- לאו דווקא אחד הקליפים החזקים של שאניה. ובטוח שלא אחד מהמרהיבים! מה דעתכם?

הגר לי

New member
ממממ...אני בהתלבטות

אז ככה..גם לי לא יצא לראות את הקליפ יותר מדיי פעמים וזה כבר סימן שהוא לא אחד מהאהובים עליי הקליפ טיפה יבש לטעמי, אבל בהתחשב בשיר הקליפ לא רע בכלל - אני דווקא אהבתי את הקטעים שלא היו בשחור לבן
גם השיר הוא לא מהשירים החזקים של שאניה, בטח שלא מהשירים שעברו "LOOP" עצבני אצלי ברשימת ההשמעה..... השיר חביב שקט, אבל לא יותר מזה, ובטח שעוד שבועיים אני אשנה את דעתי... הקליפ הרבה יותר טוב מהשיר.

sharabigfan

New member
אוקי אני חולה על השיר הזה:)))

בהתחלה לא שמתי לב אבל אח"כ אני פשוט התאהבתי בשיר:)))) שיר קאנטרי שיר צדהים הקליפ מאוד רומנטי,שקט --אהבתי----- אני פשוט חולה על כל שיר של שאניה:))))) אין מצב שאני לא יסבול שיר אחדדדד אפילו אחד כל שיר שלה מדהיםםםםםםם אתמול ראיתי את הקליפים של שאניהההה כולם הסכימו איתי שיש לה קול מהמם:)))))))))))))))))))) אימא שלי גם אוהבת את שאניה :))))) ואמרה שכל שיר של שאניה זה פיצוץ שמחתי לשמוע זאת:))) חחח:)))))))))))))))))) ששאניה אומרת you lay a wholeee loveeee זה מאודדד כיף לשמוע את השיר הזההההההה הלוואי ששאניה תבואא לכאןןןן אמן!:))))))))) I LOVE YOU SHANIA

למעלה