You have quiet and boring forum
ה הירח מאיר תמיד New member 15/3/05 #3 maybe you'll do action.. and no just say very "nice" greetings...
M MissUnKnown New member 15/3/05 #4 baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i cnat belive that you just "constructed" a sentence like that, it doesnt make any sence.
baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i cnat belive that you just "constructed" a sentence like that, it doesnt make any sence.
ה הירח מאיר תמיד New member 18/3/05 #10 sorry.. I'm ESL level 3..../images/Emo3.gif umm soo never mind
I iTs All sOo cOld New member 19/3/05 #12 omg... you got ESL too? ... im in ESL but i dont know what level... i just wanna be back home allready i hate it here
omg... you got ESL too? ... im in ESL but i dont know what level... i just wanna be back home allready i hate it here
K kit k@t New member 19/3/05 #13 נורא מוזר.... אתה לא יודע אנגלית טוב, אז נתנו לך שיעורי עזר. זונות פשוט! אני חושבת שאתה צריך להביא רובה לבית ספר ולהרוג את כולם. קאט
נורא מוזר.... אתה לא יודע אנגלית טוב, אז נתנו לך שיעורי עזר. זונות פשוט! אני חושבת שאתה צריך להביא רובה לבית ספר ולהרוג את כולם. קאט
B b i n g l e New member 21/3/05 #14 כאחד שיצא מ-ESL כבר אני יכול לספר לך שב-ESL מצפים ממך להרבה יותר מבשיעור אנגלית רגיל, ומלמדים פחות. הכל עבודה עצמית ובקושי עזרה. בשיעורי אנגלית רגילים עכשיו אני לומד הרבה יותר ממה שלמדתי ב-ESL.
כאחד שיצא מ-ESL כבר אני יכול לספר לך שב-ESL מצפים ממך להרבה יותר מבשיעור אנגלית רגיל, ומלמדים פחות. הכל עבודה עצמית ובקושי עזרה. בשיעורי אנגלית רגילים עכשיו אני לומד הרבה יותר ממה שלמדתי ב-ESL.
A AngeIDust New member 16/3/05 #9 אתה צודק אבל מה ההודעה שלך באה להביע? משעמם לך אז תציע נושא לשיחה מרתק! (כן אני יודעת שהפורום מת, אבל לאט לאט נחיה אותו!)
אתה צודק אבל מה ההודעה שלך באה להביע? משעמם לך אז תציע נושא לשיחה מרתק! (כן אני יודעת שהפורום מת, אבל לאט לאט נחיה אותו!)