You Can Leave Your Hat On

מ ת ענגת

New member
You Can Leave Your Hat On

רק עם הכובע רוצה לראות אותך, ושים אותו על הראש הגדול אהובי, זה ששתי אוזניים בצידיו השארתי לך אותו על השידה ליד המיטה, גבוה, שחור ונוצץ, עם נוצה קטנה סגולה בצד **************** התעוררתי בבוקר, וראיתי דף ניר קטן, גזור בצורת כובע ועליו כתובות המילים שלה, מתפרצות אל הדף הזעיר, ולידן כובע צילינדר מבהיק-אם ארים אותו בטח תברח משם ארנבת בריצה, או יונה לבנת כנפיים או שלא הרמתי אותו ועמדתי מול המראה - השתגעה לגמרי האשה שלי? מה לי ולכובעים כאלו? הדבר הכי דומה לכובע ששמתי על הראש היה כובעון... אופס... זה לא היה על הראש הזה והיא עוד רוצה שאלבש רק אותו... הוא לא מספיק גדול לכסות את כולי, מה עשיתי לה שהיא רוצה להקפיא אותי מקור? רגע, רגע, ואולי היא דוקא לא בכיוון של להקפיא, אלא... בדיוק ההיפך? וואללה! היא רוצה צ'יפנדייל פרטי, חשפן רק שלה, עם כובע על הראש, אני מוכן להתערב איתכם שהיא גם הכינה את השיר הזה נו... זה מהסרט הכי סקסי שראיתי בחיים שלי... אלא שהפעם ג'ו קשישא ישיר את זה לי... זה אני שאהיה שם, זה אני שאקלוף בגדיי מעלי לעיניה המשתוקקות של אהובתי... **************** בחיים לא חיכיתי ככה שיבוא הערב... בכוונה תחילה כיביתי את הסלולר שלי, ולא התקשרתי אליו... רוצה שהכל יהיה כמו סוד קטן ביני לבינו, שלא מדברים עליו עד שהוא קורה... אוףףףף איך שאני סקרנית לדעת מה הוא עושה עכשיו, איך הוא מתכונן, ומה יהיה בערב... נו, מתי כבר שמונה מתי???? @@@@@@@@@@@@@@@@@@ שמונה. מכבה את המחשב, לוחצת על מתג האור, כפתור המעלית בין אצבעותיי, האזעקה של האוטו... ויאללה... נוסעים... את פעימות הלב שלי שמעו בטוח כל הנוהגים לידי, גם בחלונות סגורים, גם כשלא עמדנו ביחד ברמזור, במיוחד הזה שלכד את מבטי ולא הזיז ממני את עיניו עד שהתחלף לירוק ונסענו... למה נראה לי שהוא ידע בדיוק איפה ידי השניה ומה אני עושה בה? בחניה, הידיים קצת רועדות, אני מעיפה מבט למעלה, האורות כבויים, חושך מוחלט... אולי הוא בכלל לא שם? אולי הוא... שכח? עולה בריצה כמעט את כל ארבעת המדרגות עד הבית, כמעט מעיפה את הדלת ממקומה, לא צריך מפתח, היא פתוחה מעט, ומבעדה אני רואה להבה קלושה... בושם הנר נספג לתוכי, מרחיב נחיריי אפי קליק כמעט בלתי נשמע, וצלילים מתחילים להתפזר בחדר עיניי שהתרגלו לאור המהבהב מתחילות לחפש בחדר אחריו, איפה הוא?! דקות של מתח ואז... וילון (וילון?!) מוסט בתנועות איטיות, כף יד מחווה קידה, הוא באזור חלציים מנומר, וידו השניה על כובעו, מסירה אותו ומשיבה אותו למקומו ואז... הוא מסתובב וגבו אליי, אלוה-ים, מתי הוא למד לזוז ככה? עיניי נעוצות משתאות בישבן המוצק שלו, חומדות אותו כמו רואות אותו לראשונה, ידיי נעות מאליהן, כמעט ולא מתאפקות, רוצות להשלח אליו, להפריד את השני הפלחים המוצקים האלו ולהעביר לשון חמה בחריץ ביניהם... ראשו מופנה אליי בחצי חיוך, כאילו הרגיש את מה שעובר עלי כאן, חמוד שלי, אני לא אתאפק עוד הרבה זמן... כלכך רוצה לזנק עליו עכשיו... פלג גופו העליון הולך בעקבות ראשו, הוא מסתובב אליי לאט לקצב המוזיקה שמתגבר עכשיו, וידיו נעלמות מאחורי הבד המנומר, אני משתגעת רק מהמחשבה שלו נוגע בעצמו, מרגיש איך איברו מזדקף בין אצבעותיו, הכיפה שאגל תשוקה זעיר נוצץ עליה עכשיו... לא יכולה יותר... קמה אליו עכשיו מתקרבת והוא מחייך את החיוך הקטן הזה בשניה אחת אני לידו, מתירה את הבד ומעיפה אותו ממנו כורעת לרגליו, ידיו עדיין על הזיין, שולחת לשון לחה אל הכיפה הסמוקה, ואז בתנופה אחת לוקחת את כולו אל תוך פי החם שומעת אותו נאנק, ידיו עכשיו על ראשי, מתפתלות ומגמגמות כמו פיו המתוק ששולח הברות לא ברורות... אחחחח... כןןןןן.... זה טוב... מתוקה שלי... עוד... אני יונקת אותו עמוק יותר לתוכי, מתענגת עליו, מוצצת כאילו אין מחר, סוכריה טעימה שלי... הוא מתמוטט עלי כמעט שפתיו חמות ואוהבות, לוחש לי באוזן... עכשיו הגיע הזמן להפתעה שלי....

מ ת ענגת

New member
הפיסקה האחרונה-תיקון...

הוא מתמוטט עלי כמעט ואני בעדינות מנקה את הנוזל הנשפך ממנו עכשיו, הוא מרים אותי אליו שפתיו חמות ואוהבות, לוחש לי באוזן... עכשיו הגיע הזמן להפתעה שלי....

bugbuster

New member
אוייייייייייי המערכון האלמותי,

הכובע של ג'ורג'. בוצע גם בעברית בידי רבקה מיכאלי וגדי יגיל, אויייייייייייייי אם אפשר היה להשמיע את המקור, הבריטי, ברקע לפנטזייה המדהימה המדהימה המדהימההההההה הזו, אויי, ואז ישיר לואי ארמסטרונג, איזה עולם ניפלא. קאט.

מ ת ענגת

New member
באגיייייייייייייייייי

מבטיחה לחזור ולספר כש-יהיה מימוש לפנטזיה (והובטח לי שיהיה) :) גם אם אף 'חד לא יגיב, רק אתה...

bugbuster

New member
../images/Emo25.gif ואחרי הנשיקה, המקל!

להווה ידוע לךל כי נתת כאן הצהרה כתובה? אה? מה? אז בבקשה!

i remember my second streapteas act

she was my downstairs roomate it was the next morning - get my drift so to say- and i was feeling playful so i started dancing and the shirt was open already and so was the belt and the pants where onthe way off when her best friend shows up at the door now you know me... no problems, two women watching are better than one she didnt think it was amusing since the army i wasnt forced into my cloths so fast well... there will be other oportunities i am sure and i think i will go to watch TV i've been writing to much today.... if i'm not carefull i might say something miningfull good night Israel shin

למעלה