Yo

Stansfield

New member
Yo

sorry for writing in English, I'm currently in London (going back tomorrow so my next message will be in Hebrew) I joined this forum a long time ago but only wrote one message LOL Anyway, I've been to the Kerrang! Awards in London last week. Muse were nominated for 5 awards and won Best Live Band. They should have won the other ones too but nevermind. I've got a little proposition for you forum members when I'm back so stay tuned

yaelrs

New member
היי!../images/Emo192.gif

גם כתבת בפרום MCR.. אני רואה שהספקת הרבה בלונדון חח -.^ בכל מקרה ברוכה הבאה

Stansfield

New member
yes ../images/Emo13.gif

I collect autographs in London and I just started "doing" rock bands lol Unfortunately Muse weren't close enough (Scotland and Leeds are a bit too far for me)

Stansfield

New member
חזרתי ../images/Emo6.gif

נחתתי ב10 בלילה היום חח היה לי דווקא קטע ענק אתמול. הייתי בפאב בנוטינג היל והיו שם שני בנים מה זה מדהימים. אז אחרי כמה בירות כמובן שהרגשתי בטוחה ללכת לדבר איתם והם היו ממש חמודים ואז הם סיפרו לי שהם בלהקת רוק אז סיפרתי לחברות שלי. אחרי כמה דקות כולנו התחלנו לשוחח על מיוז ואחד מהלהקה הזאת סיפר שהוא מכיר את דומיניק דיי טוב כבר כמה שנים. דבר אחד התגלגל לשני והוא הציע לי לכתוב להם מכתב והוא יעביר את זה הלאה (זה דיי מצחיק כי אם תסתכלו בפורום MCR אז כתבתי משהו דומה חח - אבל כאן זה לא חבילה שלמה של מכתבים אלא מכתב אחד) ורציתי לדעת אם כדאי לדעתכם להוסיף משהו בקשר לפורום/ישראל בכלליות. להזכיר את זה שאנחנו רוצים שהם יבואו להופיע כאן למקרה וזה לא היה ברור כבר ואולי לכתוב משהו קטן, פסקה או משהו, בשם הפורום. מה דעתך? וד"א.. NIKITA, אני יכול להשבע שראיתי את השם משתמש הזה בעבר באיזשהו פורום שביקרתי באופן קבוע...

jordan bellamy

New member
ואיי נשמע שעשית חיים!

כמה זמן היית בלונדון? היית לבד? ספרי עוד חוויות... זה פשוט מחזיר אותי אחורה...כי גרתי בלונדון 7 חודשים...ואני נורא מתגעגעת.

Stansfield

New member
../images/Emo99.gif

אני טסה ללונדון כל כמה חודשים. גרתי שם 4 חודשים בשנה שעברה
הפעם הייתי רק 11 ימים, זה ממש לא מספיק בשביל באמת להנות מהמקום חח אבל היה כיף. כשאני בלונדון אני אוספת חתימות. הולכת להמון אירועים לפגוש מפורסמים וכאלה. עד הטיול האחרון הייתי אוספת חתימות רק משחקנים ובמאים.. קיצור, רק מה שקשור לקולנוע. בטיול האחרון היה לי משעמם יום אחד ואז גיליתי שיש את חלוקת פרסי הKERRANG באותו היום ושמיוז ופלסיבו מועמדים (בין היתר) - ומיוז אפילו מועמדים להכי הרבה פרסים (5) אז אמרתי שאני אלך לשם כי אלו שתי הלהקות שאני הכי אוהבת (מיוז קצת יותר חח) הלכתי ואז גיליתי שמיוז בדיוק מופיעים בסקוטלנד באותו היום עם MCR. אז זה היה דיי מבאס אבל לפחות פלסיבו הגיעו ופגשתי אותם וכל כך נהניתי בKERRANG ויומיים אחר כך גם פגשתי את MCR (לצערי הפעם הם היו בלי מיוז) וזה הכניס אותי קצת יותר לקטע של להקות ועכשיו המטרה שלי לשנה הבאה זה לפגוש את מיוז חחחח וקשה לי להאמין שזה יקרה כי עובדה שגם עם כל הזמן שאספתי חתימות משחקנים ואנשים בקולנוע עוד לא פגשתי את השחקן האהוב עלי אבל כן, בכל מקרה, היה ממש כיף. לונדון באוגוסט זה הכי כיף שיש כי לא ממש חם כמו בארץ ויש את כל הפסטיבלים בדיוק ד"א, באיזה חודשים גרת שם? ובאיזו שנה מן הסתם חח אני גרתי שנה שעברה מאוגוסט עד דצמבר

jordan bellamy

New member
cool

חחח...מגניב לך לגור בלונדון ! ועוד בתקופות! אם את ממש בקטע של לפגוש שחקנים עדיף לך לטוס כבר ללוס אנג'לס/הוליווד...לא? את רק הולכת ברח' שם ותוכלי לראות איזה מישהו... זה מה שקרה לי כשהייתי שם וראיתי את ג'ורג' קלוני...היה משעשע. אני גרתי בלונדון מאוגוסט 05'-סוף פברואר 06'. איפה גרת? בטח בגולדרס גרין אה?

Stansfield

New member
לא דווקא לא ../images/Emo8.gif

בטיסה האחרונה (זאת שהרגע חזרתי ממנה חח של השבוע וקצת) ישנתי בגולדרס אבל ב4 חודשים ההם גרתי אצל משפחה ישראלית בCOLINDALE.. שזה 3 תחנות מעל לגולדרס ברכבת התחתית
אני חייבת להודות שמשום מה אני לא מתה על ארה"ב. מעדיפה לטוס לאנגליה
ובאנגליה אני גם מכירה את המקומות להסתובב והכל בשביל לאסוף חתימות ואני גם מכירה את האנשים הנכונים. אז גם מבחינת האוסף חתימות יותר חכם בשבילי לנסוע לשם חחחח אבל אני לא טסה בשביל זה, אני טסה כי אני מתה על לונדון

jordan bellamy

New member
יפה יפה

אין ספק שלונדון זו עיר משובחת! אצלי בשנים האחרונות היא הפכה להיות ליותר מיוחדת...ועובדה שב-3 שנים האחרונות הייתי בה כבר 4 פעמים. אז גרת ב- ZONE יחסית רחוק מהמרכז...-4-5. ליד הנדון טוב שם זו קהילה גדולה של יהודים. אני גרתי בקמדן-טאון...שאת בטח מכירה. תגידי,מעניין אותי...(לפי הדברים שרשמת פה) "באנגליה אני גם מכירה את המקומות להסתובב-בשביל לאסוף חתימות..." 1- חתימות של מי יש לך.? 2- שימי תמונות אם יש. 3- איפה הם מסתובבים כל החבר'ה המפורסמים ? כי אני לא ראיתי אפילו אחד! ודווקא כן יצאתי למקומות והייתי בכמה הופעות ...

Stansfield

New member
../images/Emo6.gif

אני מבינה אותך, טוב למצוא מישהי שחושבת כמוני (בקשר לזה שאין על לונדון חח) קמדן טאון, וואי איזה כיף. איפה גרת שם? וכמה עלה לך? כי זה בטח יקר יחסית שזה כל כך קרוב למרכז? 1. יש לי מעל ל300 חתימות חח רובם לא ממש מוכרים אבל אלו שכן מוכרים - ג'וני דפ, טום קרוז, ניקול קידמן, אורלנדו בלום, גווינית' פלאטרו, להקות - מיי כמיקל רומנס, פלסיבו ועוד מלא (בעיקר שחקנים ובמאים) חח אין לי כח עכשיו לחשוב 2. יש יותר מדי תמונות. של מי את רוצה לראות? 3. איזור לייסטר סקוואר הוא הטוב ביותר אבל זה תלוי איזה אירועים יש אם בכלל. למצוא אירועים אני טובה אז כשאת טסה ללונדון רק תגידי ואני אגיד לך אם קורה משהו ששווה ללכת אליו

jordan bellamy

New member
מגניבבב

מצחיק שזה הפך להיות דו-שיח ביננו. אממ...כן השכר דירה ששילמתי היה די מטורף. 100 פאונד לשבוע,גרתי בדירת חדר קטנטנה...לבד. אבל העדפתי לגור במרכז מאשר בפרברים של לונדון..או באיזה ZONE ארבע או חמש... זה לא היה גם שווה לי מבחינת העבודה שלי. יאאא שימי ככה תמונות של אורלנדו וג'וני! פלסיבו גם מצויין! אל תתקמצני! ובעזרת השם אני אטוס ללונדון בכריסמס הקרוב.

Stansfield

New member
ו...

פלסיבו זה בעייתי. אין לי אף תמונה ברורה שלהם (כי הם דיי רצו פנימה), יש לי תמונה אחת של הגב של בריאן ומאחוריו רואים את האמבולנס בו הם הגיעו חח אני יכולה להעביר אותה למחשב אם את רוצה אבל יש לי גם בעיה עם המצלמה שזה לא נותן לי להעביר את התמונות בFULL SIZE למחשב אלא בתור CAPTURES אז התמונה תהיה ממממש קטנה. אני מקווה לסדר את זה השבוע ואז אני מבטיחה להעביר בכל מקרה

jordan bellamy

New member
התמונה של...

אורלנדו צולמה באוקספורד נכון? יש שם חנות גלידה של בן&ג'ריס! חחחח... איזה יופי!

Stansfield

New member
דווקא לא חח

לייסטר סקוואר מחוץ לבית הקולנוע EMPIRE. החנות גלידה נמצאת ממש ליד זה

למעלה