yo

אממ1

New member
yo

אתם חיים בטח אפחד לא זוכר אותי אבל רשמתי כאן קצת פעם בכינוי אחר אז לא משנה תעדכנו אותי בבקשה בנוגע לשירים חדשים של אלאניס יהיה נחמד ביי בנתיים

AlanisJunkie

New member
אתה מוזמן להזכיר לנו מי אתה..

ובאיזה שם משתמש השתמשת. בכל מקרה, ברוך שובך. ובקשר לשירים חדשים, אתה מוזמן לדפדף בפורום. יש כמה שרשורים בנושא..

AlanisJunkie

New member
ואם כבר מדברים על "נעלמים"...

מישהו יודע (נופרי?) מה קורה עם הילה, I was hopping?

j u n k

New member
הילה...

הילה נעלמה לה, לצערי גם מחיי לפני כמה חודשים...וקצת נמאס לי לרדוף אחריה.. בקשר לקשר שלה לאלניס...אממ לפי מיטב זכרוני URS מאוד אכזב אותה והיא קצת ויתרה על הקסם האלניסי לטובת טורי איימוס (המדהימה כשלעצמה).. אני מקווה שהיא מאושרת WHEREVER SHE IS.. ומתגעגעת אליה גם..

AlanisJunkie

New member
../images/Emo7.gif אוי..זה עצוב...

אני מקווה שהיא תחזור באחד הימים...

אממ1

New member
תודה

אני בת ואני לא זוכרת באיזה כינוי כי החלפתי כל כך הרבה:/

I Was Hoping

New member
אני פה

כל הזמן, בשקט-בשקט... אני קוראת הכל, לא עזבתי את אלניס בכלל, גם לא את נופי, נופי יודעת בדיוק מה עובר עלי בימים אלו, אולי לא בדיוק אבל היא תדע בקרוב כשהכל ייגמר... זה שאני לא מגיבה זה כי אני בוחרת שלא, אבל תהיו בטוחים שאני קוראת הכל תמיד, כמעט כל יום. השעות הארוכות בעבודה לא משאירות לי יותר מדי מה לעשות, אז מזל שיש אינטרנט... אוהבת את כולכם ואני עוד אחזור תנו לי רק זמן... הילה נ.ב. אלניס מדהימה, טורי היא עילוי, אבל אין מה לעשות, הסולנית של אוונאסנס עושה לי את זה בימים אלו... הקול שלה מדהים, כנ"ל לגבי המילים והלחנים. זה היה עידכון לגבי חיי המוזיקה שלי, כדי שלא יהיו סימני שאלה פתוחים בעניין...

AlanisJunkie

New member
כמה טוב לראות את שם המשתמש שלך...

שוב בפורום!
אני מה זה שמח שאת כאן איתנו ושלא נטשת אותנו. אני מקווה שמה שזה לא יהיה וגורם לך להיות פחות בפורום ולהרגיש קצת לא טוב יעלם הכי מהר שאפשר. את לא יודעת כמה התגעגענו אלייך. יהיה נחמד אם מדי פעם תזרקי איזו תגובה, ככה סתם, כדי שנראה שאת כאן. :)

Rוית

New member
../images/Emo45.gif אני עם יוסי../images/Emo70.gif

תראי יותר את נוכחותך, שלא נתגעגע יותר מידי!

שלא בטעות תחשבו שגם אני נעלמתי

... ולמרות שURS וFOS וכנראה שגם SOC לא עושים לי את זה, אלאניס זו אלאניס. אלאניס מוריסט היא האישה שהכי הרבה השפיעה על החיים שלי (אחרי אימא...). אישה תותחית וכשרונית בטירוף שלמדתי ממנה כל כך הרבה וציונים באנגלית כל כך גבוהים בזכותה. דוגמא - רק לפני חודש היינו צריכים באנגלית לעשות עבודה "מה היחסים שלי עם אלוהים"... באנגלית בלבד. אז אני כמובן נכנסתי למילון אלאניס. רשמתי מילה כמו AMBIVALENT (פרונט רוו - אמביוולנטי - דו ערכי) והמורה שלי השתגעה.... שהיא ראתה FUNDAMENTAL היא התחרפנה... קיצר, תמיד שאני אומר לעצמי "URS כל כך מעצבן" אני נזכר בSFIJ ומשווה לכל אלבום... ואם כל הכבוד לרשימה של האמנים המוכשרים בטירוף שאני עומד לרשום אף אחד לא נגע בי אפילו ב- 10% ממה שSFIJ הצליח: הת'ר נובה פיואנה אפל ג'וני מיטשל טום יורק פי.ג'יי. הארווי קרנבריז דייב מטיוז אוליבר שאנטי אז אני תמיד הייתי כאן, פשוט אני לא מגיב להכל... קבלו I'M HERE BUT I'M REALLY GONE רשמתי את זה פעם, לתשומת לבכם...אחים שלי.

למעלה