YO YO YO

OZ MASTER

New member
YO YO YO

נחצ'ה אין דה האוס!!!!!!! חזרתי אנשים!!!! :) התגעגעתם אליי??? אני מקווה שכן! יההההההההההה שמעו קניתי לבובו כלוב מה זה מאאאאגניבבבב אני עכשיו גם יקנה מצלמה ויצלם אותו! אקיצרררררררר מה נשמע אנשים???? שמעו אני רוצה להביא חתול הבית! אבל אני מזה מפחד שהוא יטרוף את בובו ראיתי חתולים וכלבים שחיים בהרמוניה עם תוכים אבל זה נראה לי מטורף!!!!!!! חתולים כל הזמן תופסים ציפורים ו... מה אתם חושבים?

חדר

אחי תשים את התוכי בחדר שבו התוכי לא יוכל להיכנס! תוכל לאלף את החתול שלך לא לתקוף אבל תאמין לי עם הוא יהיה רעב הוא לא יחשוב עליך או על התוכי

OZ MASTER

New member
חחחחחח תודה על העצה

שים לב למשפט הראשון שלך :) אבל בנתי את הכוונה... לפי מה שהבתי אם אני ישמור על החתול שלי שבע הוא לא יתקוף מקווה שהבנתי נכון שוב תודה על העצה אגב אתה אומר את הדברים מתוך ניסיון?

OZ MASTER

New member
תראו איזה הרמוניה

אווווף אני מנסה להעלות תמונה של חתול ותוכי ואני לא מצליח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה ביאוס :(

bilbolim

New member
בתמונות שהבאת

התוכי פחות או יותר בגודל של החתול, ולא ממש ניראה לי שלחתול יהיה אומץ לתקוף ארה, ארה מסוגלת לקרוע אותו... דודה שלי שיש לה 3 חתולים רצתה לקנות ג'אקו אבל החליטה לחכות עוד כמה שנים עד שכבר לא יהיו לה חתולים (הם כבר זקנים) כי היא אומרת שהיא מעיפה לא להיסתכן ולהביא להם ארוחה ב 3000 ש"ח. אם אתה בכל זאת מעוניין יש לי חתולה מתאימה למסירה, מעורבת בת פחות משנתיים, מעוקרת ומאוד חמודה ומפונקת שחולה על ליטופים ואדישה כלפי חיות אחרות. היא נימצאת בהאכלה שלי בחוץ ובכל הזדמנות מנסה להיכנס לבית ולדעתי היא תסתגל בקלות לחיים בבית אם אתה מעוניין.

OZ MASTER

New member
אני מניח שאתה צודק

בובו הוא קוקוטייל אני לא חושב שחתול יפחד ממנו הוא יראה בו טרף קל

OZ MASTER

New member
בעלי החיים האלה שלך?

אם כן ספר לי בקשה איך הם מסתדרים אחד עם השני

bilbolim

New member
לא בדיוק שלי...

אני מאכילה 10 חתולים בערך בחוץ והיא ההכי ידידותית ותמיד רוצה להיכנס לבית אז שההורים שלי לא היו בבית במשך יומיים אז הכנסתי אותה לבית והיא לא התייחסה לכלב אלא אם כן נגע בה אז היא נתנה לו כזו כאפה, וגם על הצ'ינצ'ילות היא לא הסתכלה ולא על האוגרים, היא כבר לא גורה אז זה לא מעניין אותה, כל מה שעניין אותה זה לישון לנקות את עצמה, לאכול וליטופים, היא חולה על ליטופים וכל הזמן דרשה אותם. וניראה לי שאם חתול שבע והוא כבר לא גור שמנסה לשחק עם כל דבר שזז אז אין בעיה אבל בכל מקרה יש חתולים שתמיד נותר בהם ייצר הצייד אבל זה כבר שונה אצל כל חתול וחתול...

bilbolim

New member
ועוד שתי תמונות

של מינוס והתוכי שלו מפורום חתולים, הוא אומר שהם מסתדרים

Xboy123

New member
אני לא הייתי מסתכן. חתולים הם לא

אמינים כמו כלבים. עם כלבים יש סיכוי גדול יותר לגרום להם להסתדר עם ציפורים. כלבים הם יותר ניתנים לאילוף לדברים כאלה וגם אפשר יותר לסמוך עליהם, אבל לא תמיד! בקיצור לא כדאי. גם אני פעם רציתי חתול יפה כי ראיתי המון כמוהם, אבל פחדתי שיטרוף את התוכי שלי! וערכתי על זה דיון ענק פעם בפורום בעלי חיים בנענע. את הלקח הגדול למדתי כשראיתי 3 פעמים חתולי רחוב נכנסים לחצר שלנו וממש קרובים לכלובי ציפורי האהבה שלנו! הם רצו לטרוף אותם אבל אני מנעתי זאת בזמן! לדעתי: היחס היחיד שיהיה לחתול כלפי התוכי זה רק מזון טעים!

immortal fairy

New member
החתולים שלי מסתדרים עם התוכים ../images/Emo13.gif

שני החתולים שלי מסתדרים מצויין עם התוכים, החתולה לא מתייחסת אליהם כלל, והגור אוהב לשחק עימם, התוכים משוחררים במשך היום והחתול אוהב לשבת לצידם ולפעמים אני גם מוצאת אותו יושב על ידם בלילה
- אך למרות שאצלי זה עובד מצויין אני לא ממליצה לך על הדבר כי ברוב המקרים החתולים מהווים סכנה לחיי התוכים וחבל לעשות ניסויים שעלולים לעלות בחיי התוכים.

../images/Emo54.gif+../images/Emo118.gif=../images/Emo129.gif שימו לב !!!

חברים שימו לב !!!!! סריטה או נשיכה קטנה של החתול תגרום ברוב המקרים למוות של התוכי !!! החתול אוגר בציפורנים ובשינים חידקים מסוכנים ולכן אחרי ביס או סריטה התוכי יפתח זיהום וימות !!!!!!

למעלה