yo yo yo yo

yellow cheese

New member
yo yo yo yo ../images/Emo13.gif

אני שירלי, בת 18 ושלושה חודשים מבאר שבע
מכורה לערוץ. הייתם פעם קהל בבמה המרכזית
-אני הייתי פעמיים. פעם אחת בתוכנית שהיו: יהלי סובול, אתי אנקרי, אריק סיני, אבי מסיקה וליאור נרקיס. פעם שנייה: בלאקפילד, מיכל אמדורסקי, רמי קליינשטיין, קובי פרץ ואלג'יר. (זו התוכנית שתשודר בעוד מספר ימים
) ושאלון קצרצר:
שם:
מה הכי אוהבים בערוץ:
קליפ אהוב:
זמר/ת-להקה אהוב/ה:

yellow cheese

New member
אני עונה ../images/Emo9.gif

שם: שירלי גיל: 18 ושלושה חודשים כיתה: י"ב מה הכי אוהבים בערוץ: 'הבמה המרכזית' וטעמי קליפ אהוב: "בוכה על הקבר"/ אביב גפן זמר/ת-להקה אהוב/ה: אביב גפן

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

שם: ירדן
כתה: ט'
מה אני הכי אוהב בערוץ: בחירה קשה...אני חולה על הכל. אפילו על "המבוקשים" שמראים את רוני כל הזמן...
קליפ אהוב: "שוב הדיסקו כאן" של הדורבנים
להקה אהובה:
הדורבנים

כנראה שהם מראים אותה כי מבקשים אותה

לוגיקה פשוטה, לא ? והאמת היא, שבתור קרועים על 24 אנחנו הראשונים שצריכים לפרגן לה. היא, בניגוד לאמנים אחרים, עושה כל מאמץ לייצר תכנים לערוץ ומכירה בחשיבות שלו. זו לא חוכמה להפיק קליפ לשיר אחרי שהצליח. מה שהיא עשתה עם סופרסטאר - זה העניין. כשאף אחד לא שם *** על הערוץ, היא הפיקה קליפ מושקע, והיא עשתה את זה לשיר הראשון שלה אי פעם. השיר הצליח לא מעט בזכות הערוץ, ולדעתי תרם למפנה בהתייחסות אליו. פתאום אנשים הבינו שאפשר שלא יהיה מדובר בערוץ שרק ממחזר חומרים שהצליחו בגלגל"צ, אלא ערוץ שמסוגל להשפיע ולקדם. ההבדל בהתייחסות לערוץ בינה לבין האחיות פיק (שמזכות אותנו בקליפים לשירים רק אחרי שנטחנו עד דוק בתחנות הרדיו) הוא כל ההבדל שבעולם. הלוואי שרוני תפיק עוד קליפים מושקעים, לכמה שיותר שירים, והלוואי שאמנים אחרים (הכוכבים) ינהגו כמוה ויתחילו להפיק בעצמם קליפים, ולא קליפים שנחתכו מהבמה המרכזית, מטקס מסך הזהב, נוצת הכסף וכיוצ"ב.

Pagra Baleben

New member
הקליפים זה לא הדבר../images/Emo80.gif|שיר|

הכי חשוב במוזיקה. המוזיקה עצמה זה הדבר שרובינו שמים לב אליו קצת יותר אבל אם נכנס לוויכוח על המוזיקה שרוני "עושה" זה לא יגמר. ויש כל כך הרבה קליפים ישראליים יפים מושקעים, למרות שיש אנשים שלא ראו אותם עדיין.. ותסלחו לי שאני אומרת את זה-אבל מוזיקה, קליפים, ואמ..קידום הערוץ זה הרבה יותר מללכת למועדון, לשיר מה שאומרים לך, ולהיות מגניבה וכוסית. הרבה יותר. אז מצטערת שאני נורא לא מפרגנת בקטע הזה, אבל יש לי סיבות, ואם היא לוקחת את הבמה ללהקות וזמרים אחרים, שעושים קצת יותר ממנה במוזיקה, אז לא ממש מגיע לה פירגון.

Pagra Baleben

New member
ועוד משו קטן..../images/Emo80.gif|שיר|

אם רוני עשתה קליפים בשביל לקדם את הערוץ, אז תביאו לי משקפיים ותקראו לי דן קנר. (לדן קנר יש משקפיים גדולות כאלה, נכון?
)

פושיק

New member
מי נתן לך לנהל פורום שמתייחס ל- TV

וואלה את לא מבינה מהחיים שלך. מי בכלל דבר על המוסיקה שלה ? זה פורום בענייני טלוויזיה והתגובה כולה התייחסה לאספקט הזה. תפתחי MTV פעם בכמה זמן ותביני שרק אמני פופ יקחו את הערוץ הזה קדימה. וחוץ מזה, אני מציע שלפני שאת מגיבה על תגובה תקראי אותה טוב טוב, ואז אולי לא יפלטו לך משפטים תינוקיים כמו : אם רוני רצתה לקדם את הערוץ ... אני מאחל לערוץ המוסיקה שתפוז יתנו לך בעיטה מניהול הפורום הזה. ותשתדלי לא למחוק את ההודעה כדי שכולם יוכלו לקרוא.

Pagra Baleben

New member
רק אומני פופ?../images/Emo80.gif|שיר|

ואני לא רבה איתך או משהו-אני אומרת לך מה אני חושבת וזה כל כך שטויות-לפי דעתי-שרק אומני פופ יכולים ל"קדם" את הערוץ הזה יש כל כך הרבה מוזיקה טובה בישראל והערוץ לא יתקדם אם הם ישימו קליפים של רוני 24 שעות ביממה זה פשוט מיסחור אני לא אמחק את ההודעה הזאת אבל שכולם יראו מה? זה בסה"כ וויכוח למה אתה ישר חייב להתחיל לריב?..

ben4ever

New member
מסכים איתך ב101% אחוז

אם כל הזמן יטחנו את רוני ו"אומני" הפופ למיניהם, הערוץ יפספס את המטרה העיקרית שלו: לקדם מוסיקאים מוכשרים אחרים וליצור מצב בו כל הז'אנרים של המוסיקה הישראלית יקבלו מקום משלהם בערוץ. אין ספק בכך שהקליפים של רוני מושקיעים וכו' וכו', אבל יש גם לא מעט קליפים שהם לא רוני, והם גם לא רעים בכלל: "מגניב" של קוב, "נעים" של שרון רוטר, "מונסון" של ברי סחרוף, "מבריח מכס" של דן תורן,"שבוע נשאר" של ג'נגו ועוד מלא מלא... לא צריך להיות בהכרח גלגל"צ כדי להעמיד ערוץ מוסיקה טוב...

פושיק

New member
הערוץ הזה יקום וייפול על קהל צעיר,

כיוון שהקהל הזה מושך מפרסמים שיאפשרו לערוץ להתקיים ובשאיפה גם להתרחב. ומה לעשות, אמנים כמו רוני הם אמנים שפונים לצעירים ומרתקים אותם למסך. אני לא אומר שרוק זה רע. להיפך. אני אוהב רוק ואפילו מעדיף רוק. אבל זה ערוץ מסחרי שחייב להתקיים והדרך לעשות את זה היא לדחוף פופ, פופ ועוד פופ. ואני שוב חוזר לזה שהגדולה ברוני זה ההבנה שערוץ המוסיקה היא פלטפורמה לגיטימית לא פחות מרדיו, ושצריך להקצות לפלטפורמה הזו - כסף ומשאבים. היא האמן הראשון שנתן כבוד לערוץ וצריך לפרגן על זה. אתם לא יודעים כמה קשה לשכנע חברת תקליטים להפיק לך קליפ (ועוד מושקע) לשיר ראשון. איזה סיכון כלכלי טמון בכך. והיא עשתה את זה ואנחנו צריכים לפרגן לה על זה. כי רק בזכות אמנים כמוה תהיה לערוץ הזה תקומה. להשכירכם, MTV לפני מייקל ג'קסון היה כלום אחד גדול. ואם אתם רוצים בטובת הערוץ - תסיקו את המסקנות. תתחילו להביט על הדברים בצורה יותר מופשטת ורחבה, ולא רק דרך ההעדפות והטעמים המוסיקליים שלכם ותנסו להבין למה אני מתכוון.

Pagra Baleben

New member
הערוץ הזה יקום ויפול על מוזיקה!

ולמרות שאין תקציב וצריך כסף, אם הם יתחילו לחשוב רק על קליפים שמכניסים יותר, הערוץ יתמסחר ואנחנו (או לפחות אני) נגד זה!

אתה לא חושב שאתה קצת מגזים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

"מי נתן לך לנהל את הפורום"
תגיד, אין לך בושה
או שאולי כל מי שחושב אחרת ממה שאתה חושב צריך להיות מסולק מהאי
(אני רואה יותר מידי "הישרדות"
) מי שפיספס את הכוונה של על מה מדברים בפורום, זה אתה, ןלא המנהלת היקרה שלנו. "פורום בעיניני טלויזיה"...ברור...אני בטוחה שמה שמדברים בפורומים של ערוצים אחרים (MTV נגיד) זה על האספקטים הטלויזיונים וההשפעות של הקליפים בקידום הערוץ...כמו שלי צומח חציל מהאוזן
"רק אומני פופ יקחו את הערוץ הזה קדימה" נכון. כי אמינם, 50סנט, לינקין פארק, ומטאליקה הם גם אומני פופ. חוץ מזה, אני מצתערת מאוד, אבל אני בטוחה שהמטרה של היוצרים של "רוני" שבאמת עשו עבודה טובה בלבחור אותה, ויש לה קול בסדר, והיא רוקדת יפה, והיא כוסית קטנה ומקפצצת כמו שילדים קטנים אוהבים, והקליפים שלה אומנם מושקעים ואפילו לא רעים בכלל, לא הייתה לקדם את הערוץ...(אני לא אפתח פה דיון על המניעים הכספיים של אותם אנשים)

וִיקוּש

New member
../images/Emo142.gif

שם: ויקי גיל: 18 כיתה: סיימתי בית ספר מה הכי אוהבים בערוץ: הכל, אבל בעיקר סתם קליפים (בא בבוקר, מכונת הלהיטים וכאלה...) קליפ אהוב: "רק מאהבה" של אהוד בנאי (נראה לי שזה אהוד, לא בטוחה...) זמר/ת-להקה אהוב/ה: יש הרבה... סינרגיה למשל בעיקרון הכל

שלמונזה

New member
את מתכוונת לבשם האהבה? ../images/Emo168.gif

זה בכלל מאיר...! ולמרות שכבר עשינו שאלון דומה... שם: יפית גיל: 25 מה הכי אוהבים בערוץ: רק רוק בימי שני, וראש בראש (כשנינט לא גוברת על משינה
) קליפ אהוב: את באה לבקר של משינה שולטטטטטט זמר/ת-להקה אהוב/ה: יש ספק? משינה רולזזזזז

JaWbreaker15

New member
התקשרתי אליהם

מלא פעמים ולא הזמינו אותי אפילו פעם אחת. נו טוב. שם: יעל גיל: עוד שישה ימים- 16 כיתה- י' מה הכי אוהבים בערוץ? לראות קליפים שאני אוהבת +_* ואינפומאניה, ואת כל העובדה שהוא ערוץ ישראלי, עם מלא מלא תקלות -_- קליפ אהוב: אין לי להקה אהובה: מופע הארנבות של ד"ר קספר, אחרי זה מוניקה ומשינה [ועוד כל מיני] יעל

למעלה