YO...

ZVI Z

New member
אני נאלץ לדחות את הבקשה

את לא תשכחי את ה-11 בספטמבר? אני מקווה שאת תומכת אל קעידה או לפחות מעריצה סמויה של סאדם חוסיין(אם כך אז יש לי כמה תמונות יפיפיות של השפם שלו בשבילך) כי אנחנו לא אוהבים פה אמריקאים טוב רק תשאירי פה פרטים עלייך,שנדע מי את,למה,איך,מה בדיוק,וכמה.

QsomeoneQ

New member
הממממ....

ומה עם הישראלים ששהו בבנין
הא
טוב, פרטים עליי
אני רעות, בת 14, אין לי מושג מתי התחלתי לאהוב את עברי לידר, אני רק יודעת שזה קרה. השיר האהוב עליי הוא, נכון לרגע זה "בתי קפה". עכשיו תורכם לספר קצת על עצמכם, כדי שאני לא ארגיש בודדה
.

ZVI Z

New member
הפורום תומך בכל פעולת טרור

שנועדה להראות לאמריקאים ובני בריתם(בהם גם הישראלים)שהם סתם כאלה שאוהבים לאכול המבורגרים.נקודה.אדומה. טוב אני צבי,3 וחצי שנים מבוגר ממך,גם אני לא תיעדתי את הרגע המדויק שבו התחלתי לאהוב את עברי.מצטער!.השיר האהוב,נכון להרבה זמן האחרון הוא-ואולי.ואם תהיי פה את תהיי בודדה אבל ביחד איתנו.זהו. אה ואני בכלל אמריקאי.ואוהב המבורגרים!

ZVI Z

New member
אה עכשיו תורי

טוב אין לי ממש מה לספר על עצמי,פעם אחרת.ביי

את/ה נורמלי/ת?!?! קשיט!!! ../images/Emo46.gif

רוצה להצטרף-בכיף אבל איך את/ה מעז/ה [סעמק לא יכולת להגיד מאיזה מין את/ה?!
] להשתמש בסמיילי הזה
ואל תגיד/י לי שלא ידעת כי
זה הסמיילי רק שלי!!!!!!!
אני דורשת התנצלות!!! ולהבא, הודעה שתכלול את הסמיילי הזה תוחרם על ידי ואת תיכנסי לרשימת מוחרמים שלי

QsomeoneQ

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

לאאאאאאאאא את לא יכולה לעשות לי את זה
הסמיילים האלה -
הם הסמיילים ששששללליי
מה את אומרת
נתחלק
משהו
וד"א - אני בת. כן, כן, בת

ZVI Z

New member
כרמית יש לך עילה לפתיחת מלחמת עולם!

נגד אממ רעות. אני מריח דם!

QsomeoneQ

New member
לא לא לא לא לא לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

*מניפה דגל לבן* *מבטיחה שתשתדל להשתמש ב
שלי כמה שפחות*

להתחלק ? אני יחלק לך את הראש../images/Emo46.gif

משוגעת איך את מדברת?
את חושבת שאני צוחקת? תפסיקי לנצל את הו שלי מה לא ברור?????????? עכשיו עיצבנת אותי.
או במילים אחרות את-מוחרמת ודווקא אני נחמדה לאנשים חדשים....

את גם בלונדינית או סתם לא קולטת?!

הסמיילי הזה הוא שלי התחתנו רישמית אני אשמה שלא הוזמנת??? רעות זה שם רע. לפחות בשבילי.
את עושה לי רושם רע כבר על הפעם הראשונה? לא טוב לא טוב יש לי קשרים תיזהרי
וגם יש לי מצב רוח טוב...אזזזזזזז חידלי להשתמש בהו שלי ועוד לטעון שהוא שלך כולם פה יעידו שהתחתנו

heaven is here

New member
וואו... לא הגזמת?

היא רק הגיעה לפורום ואת כבר מגרשת אותה רק בגלל סמיילי ששתיכן אוהבות? רעות ברוכה הבאה ואני מקווה שתהני בפורום...!

חחחחחחחחחחחחחחחח

אתם לא מכירים אותי??????.. צינית כל הזמן????????????????????????? ושלחתי לה מסר שזה בצחוק תירגעוווווו קחו כדור הרגעה חחחחח

Ez sLeeP

New member
כרמיתוש..

הוואליום ששלחתי לא הגיע?.. מת עלייך. אנא הרגיעי. אנחנו לא רוצים להפחיד את המשוטטים, והחדשים.
הבהרה - כרמיתוש אדם נפלא. רגוע בדר"כ. כל עוד לא תערבו את הו בעניין. Kisses.

למעלה