YO שאלה חשובה!

YO שאלה חשובה!

מישהו יכול להסביר לי מ זה "קן קניף"? כי בדיסקיםש ל מארשל יש מלא בולשיט עליו-ואין לי שמץ מי זה. SO מישהו יכול להסביר לי? תודה, מטל.

ק ר ח

New member
קין קיניף

זה דמות שאמינם עושה ב"סקיטים" בדיסקים שלו,"סקיט" ה קטע מעבר כזה בדיסקים של היפ הופ,חוץ מזה למתעניינים יש DVD שקוראים לו "The Slim Shady Show"-שזה כמו תכנית בסגנון "סאותפארק" רק על אמינם והחברים המצוירים שלו-מצחיק בטירוף,אז יש שם דמות שקוראים לה "קין קיניף" שמדובבת ע"י אמינם כמובן,אה עוד משהו:קין קיניף הומו(מןמןמןמןמןמן)

eMiFrEaK

New member
../images/Emo45.gif

יש לי את זההההה וזה מצחיק בטירוףףף חחחח זאת דמות... של הומו.... אישית אני מתה עליה חחח

YO תודה

אני אקח את הדיוידי... ואני יודעת מה זה סקיט. קן קניףףףףף קניייייףףףףף... הו! עכשיו זה מסביר למה דאגי ועוד מישהו ירדו לו באיזה סקיט אחד... האהאהאהא! מיטל.

מוהאהאהאהא!!!

לי יש DVD ננה בננה! אבל הוא בארגז. זה כמו בארון... עוד מעט הוא יצא מהארון. ואז אני אשכור את הסרט דה סלים שיידי שואו... ואת סאות' פארק הסרט ואז אני אצחק... ואז אני אספר על זה לאנשים והם יגידו "HF מיטל..." מיטל. הילדה עם הDVD. או כמו שהפקצות קוראות לו- דוד.

אנשים משבשים שמות של ראפרים?

זה כמוש אני קוראת לעצמי SLIM MEITI כשמשעמם לי? (דיברתי על החתימה שלך.. שלי עלובה)

angela12

New member
פעם

בכספת הייתה שאלה "מיהו מארשל מאת'רס?" (באמת מעניין מי..) אז הקטע הוא שארז טל ביטא את השם בצורה עילגת פלוס פלוס.. הוא אמר את זה ככה בערך: מיהו mershell meders? אני ואח שלי נקרענו ממנו, זה דוגמה לאדם שמשבש שמות של ראפרים! ואנחנו כולנו נגדו!!! עם מאוחד...

זה מזכיר לי עוד מקרה

אני וחברי הפריקים האפלים והמאאאאאאגניבים הלכנו לראותא יזה סרט (שחכתי איזה...) ואז עצרנו בבורגרקינג (לא מדילה בין כל המסעדות רוצחותה חיותה אלו..) ולא קניתי כלום כי אני טפרנית (ככה כותבים?) בכל מקרה, ידידי יובל לוסקי (100% שמעתם על המעריץ ה"סטאן" הזה...) הראה לי שהבורגאר-שיט עשו בקומבינה הדפוקה שלהם דבר כזה: "מהו שמו האמיתי של אמינם? א. מארשל מאתרס השלישי ב. בלה בלה לבה ג. בלה לבה לבה" אניווי..נורא עיצבן אותי שהם לא דחפו פניפה גם את ה"ברוס" שבא אחרי "מארשל"... עכשיו כשאני חושבת על זה אני מטומטת. לא נורא.

למעלה