ynet, citroen, ברק 013

itan1

New member
ynet, citroen, ברק 013

מה הקשר בין השלושה? שביומים האחרונים גם בפרסומת של ברק, וגם בפרסומת של סיטרואן (או חברת מכוניות אחרת) יש שוט שבו מראים חלק מכתבה שהופיעה ב YNET שממליצה בחום רב על המוצר (אינטרנט ברק 013, סיטרואן), מוזר?

amiro007

New member
פשוט מאוד...לחיזוק הדעה בקרב ק היעד

כלומר שיש גוף רציני מאחורי המותג מין אובייקטיבי...

itan1

New member
את זה גם אני הבנתי ../images/Emo13.gif אבל זה דיי

מוזר לפי דעתי שברצף כזה (יום אחרי יום) שוב ושוב יש שימוש בשמה הטוב של YNET. ואם אתה לא מבין למה אני רומז, אז אני באופן אישי, ראיתי הרבה "כתבות" באתרים מרכזים בישראל, ש"במקרה" מפרסמות מוצר כול שהוא ע"י "ריבוי מילים טובות" (מעבר למקובל, שעובר את גבול הטעם הטוב
). אבל למה לדבר באוויר? הינה קישור לכתבה "הועדת"

amiro007

New member
תאמת לפי מה ששעמתי זה כמו

אובייקטיבי.. למשל אם אתה מקום ראשון שלם לנו $$ ונפרסם אותך!!!

itan1

New member
נכון, זה מה שאני אומר:

YNET כנראה מוכנים לקבל דולרים כדי שישתמשו בשמם הטוב בפרסומות בטלוויזיה. אצלי שמם כבר לא ול כך טוב, ואמין.

prilit

New member
שיתוף פעולה לא אובייקטיבי

זה מה שנראה לי קרה פה. Ynet וברק החליטו לעשות ביחד פרסומת, כל אחד שילם חצי וככה יצא ששניהם פורסמו, ברק כמובן וגם Ynet למרות שהם לא הלב של הפרסומת, אבל הם בעקיפין קיבלו שם של אובייקטיבים ומומחים אלק... השאלה שהטרידה אותי כל פעם שראיתי את הפרסומת היא למה שאני אקשיב למה שיש ל-Ynet להגיד על ברק??? זה בדיוק כמו שאני אקשיב לגימל יפית... לא?! העניין הוא שהרבה אנשים לא ערנים לזה ופשוט מקבלים את זה כעובדה: Ynet יודעי דבר ואובייקטיבים.

itan1

New member
גם אני חושב שזה כמו להאמין לג. יפית

מענין אותי לדעת: יש מחקרים שמוחכים שגימל יפית מוכרת? כי האמת אני לא רואה סיבה למה שאנשים יאמינו לה, יותר מאשר שיאמינו לפרסומת רגילה. צריך לזכור שאנשים לא דפוקים, והם יודעים שגימל יפית לא באמת מפרסמת רק מה שבאמת טוב, זה כמו שמפורסמים מפרסמים מוצר בגלל שמשלמים להם הרבה כסף, ולא בגלל שהם באמת מעדיפים אותו. אצלי גימל יפית לא יוצרת אמינות, אבל צריך לבוק בסקרים.

haddar

New member
ג. יפית

אתה מתייחס לג. יפית כמו אל דוגמנית שמופיעה בפרסומות. (למרות שעם הלוק שלה, היא בהחלט תצליח בזה
) ג. יפית היא זו שהתחילה אצלנו את כל נושא הכתבה הפרסומית. אני באמת באמת באמת באמת לא רוצה להתנשא אבל אנשים יותר מבוגרים טיפה זוכרים את הכתבות הפרסומיות, ובעיקר את גודל הפונט שהשתמשו בו לצמד המילים "כתבה פרסומית". ג. יפית פעם גם הצהירה על עצמה כפרסומאית שמפרסמת רק מוצרים שהיא עצמה בדקה (היום היא כבר לא מצהירה את זה בראש חוצות, אבל שוב, דור לפניך, זוכרים את זה). גם ג. יפית היא הארד סייל. אם אתה לא חושב שג. יפית ממוכרת, משמע שאתה לא חושב שהארד סייל מוכר, ובייבי, יש לי חדשות בשבילך. ובוא נגיד שאנשים לא מאמינים לה יותר מפרסומת רגילה? נניח, לצורך העניין. הפרסומת עדיין מוכרת.

למעלה