yisan 19 &20

jul sho

New member
yisan 19 &20

פרק 19 ופרק 20 השבוע באיחור ...כי פשוט מאוד ..הייתי
כאמור בשבוע שעבר המלך התמוטט. הנסיך YISAN לאחר מחשבה עמוקה ..נאלץ להסכים לאשר את השימוש בתרופה תוצאה : החום עלה והנשימה כבידה .......כולם נסערים ..........הנסיך לא מש מצידו של המלך מלא רגשות אשמה וחשש . Hong Guk Young הולך להתייעץ עם רופא שממליץ על השימוש בתרופה הנסיכה HWA WAN מגיעה לארמון ממקום גלותה ומתחננת בפני הנסיך שימשיך לתת את התרופה למלך אך הנסיך אינו מעוניין להקשיב ומבקש ממנה לעזוב את הארמון אחרי לחץ מוגבר מכל כיוון אפשרי הנסיך מאשר שוב את התרופה וכולם ממתינים בדריכות . למרבה הפלא התרופה משפיעה לטובה והמלך מתאושש כולם מרוויחים ממחלתו והחלמתו של המלך : הנסיכה HWA WAN שבה לארמון בהתערבות ועורמה של המלכה הנסיך מקבל יחס יותר חמים מהמלך שמבין שהנסיך לא ישן לילות וישב לצידו . הנסיך מקבל חיזוקים מעוזריו ומהמלך .. השרים . Jeong Hu-Kyeom Choi Seok Ju – מבינים שאסור לזלזל ביכולותו של הונג ...אם הוא לא בצד שלהם ולכן חייבים למצוא דרכים להכשיל אותו סגירת חשבונות בין הנסיכה HWA WAN לאם הנסיך Lady Hye Kyeong: הנסיכה מגיעה לאם הנסיך ומחזירה לה את התרופה שזו הביאה לה בביקור קודם . אומרת הנסיכה : ."התרפה...... שהבאת בביקורך אצלי טעמה היה מר כעת אני מחזירה אותה אלייך כעת שחזרתי לארמון את תזדקקי לה כעת ..האין כך ...? " האם אינה מאבדת עשתונות ומחזירה לה תגובה מרירה והולמת צו המלך למינוי הנסיך: המלך כועס על הנסיך שלא מילא אחר צו המינוי שלו (כאמור צו הממנה אותו לממלא מקומו של המלך בניהול המדינה ) בעוד המלך ממתין לשר נכנסת המלכה ובידה הצו והיא בדרכה הידועה בקול מתקתק מנסה להסביר מדוע החזיקה את הצו ולא מסרה אותו לידי הנסיך. ללא הועיל המלך עומד על דעתו לקיים את הצו . הצו המלכותי הוא רעידת אדמה Jeong Hu-Kyeom Choi Seok Ju רוצים למנוע בכל דרך את קיומו ראש הלשכה של הנסיך NAM מבקש מהונג להיות בקרבת הארמון הנסיך עשוי להזדקק לו הונג מחליט להימנע מכל מגע עם הנסיך כדי לא לבלבל את הנסיך והוא עושה זאת מתוך טקטיקה מחושבת . המלך מכריז בישיבת הקבינט על מינויו של הנסיך וכולם מתנגדים פה אחד!!!!!!!!!! המלך עומד על דעתו ומכריז שכבר החל מישיבת הקבינט ומחר הנסיך ינהל את הכינוס השרים כולם כורעים לפני ארמון המלך ומתחננים בפניו לשנות את דעתו בניסיון אחרון לשכנע אותו . ליועץ הבכיר אומר המלך: "לאחר המחלה אני מבין שלא אחיה עוד הרבה זמן ואני חייב ללמוד מה הן היכולות של הנסיך . המלכה מכנסת ישיבת חירום . לעומת השרים והמתנגדים המלכה מציעה לכבד את הצו ולקבל את המצב .מציעה"אסטרטגיה" והיא... יש לתת לנסיך לנהל במקום המלך את ענייני המדינה לגרום לו להיכשל על יד מזימות מתוכננות . המלך מחזק את הנסיך ומזמן אותו לישיבת הקבינט שתתקיים ביום למחרת הנסיך לא רגוע ואינו חש שהוא מוכן עדיין ..המלך מוכיח אותו ומעמיד אותו במקומו .. הנסיך מסתגר בספריה ומכין את עצמו לקראת ישיבת הקבינט הוא מבקש לראות את Hong Guk Young . והם חולקים רגעים של פרגון הדדי הנסיך זוכה לקבל מהונג את ברכת הדרך שנותנת לו זריקת מרץ ועידוד . זו תחילתה של ידידות מופלאה . פרק 20 יורש העצר הוא השליט ישיבת הקבינט מתחילה הנסיך מאחר מעט אך הוא מגיע בטוח בעצמו ומלא חיוניות אחד הנושאים שמעלה שר האוצר נוגע להגדיל את מספר הספקים המורשים לשווק סחורות .. ומה שקורה בעצם בפועל הספקים הללו מנצלים את כוחם ואת עושרם ומפקיעים סחורה של רוכלים לא מורשים . הנסיך אינו מבין מדוע יש צורך בהגדלת מספר העסקנים כאשר תפקיד המשטרה לעצור את הסוחרים המפקיעים . הנסיך גם רומז שיש כאן לשר עניין לשמור על האינטרסים של הספקים ואם כך הדבר הספקים משלמים שוחד לשרים . המלך יוצא מגדרו מהצלחת הנסיך והשרים זועמים ומחפשים דרכים לנטרל את המצב אליו נקלעו . רפורמה נוספת תיזקף לזכותו של הנסיך היא לאפשר לנשים ממעמד נמוך להיות אומן בלשכת האומנות הממלכתית ומי שתלחם על מקומה ותאפשר לנסיך לזכות בנקודות היא SONG YEON זה קורה לאחר שמגיעה לארמון עצומה כנגד התופעה של נשים במעמד נמוך שמשרתות בלשכה ומי שעומד מאחורי המזימה הוא לא אחר מאשר Jeong Hu-Kyeom . ראש הלשכה מאוד תומך בזה אך גורמים מבחוץ שמנסים לסכל את מאמצי הנסיך מתערבים . סגן מנהל הלשכה הוא האיש שפועל בפקודת Jeong Hu-Kyeom שמנסה להכשיל את SONG YEON. ויש הפתעה נעימה ומעט נחת לנסיך בדרכו הקשה מאוד אל היעד . את ההמשך כדי לראות בפרק 20 .......... נמשיך בשבוע הבא אם תרצו .................

MalkiNuna

New member
../images/Emo141.gif תודה רבה ../images/Emo141.gif

ממש תענוג לקרוא בעברית קולחת את העלילה האמת שאתמול לא צפיתי בפרק כי הייתי שבויה בדרמה BBF/BOF דרמה מצחיקה עם שחקנים שובי לב, והדונגסנג קים בום עם החיוך ההורס שלו פשוט הרטיט את ליבי נראה לי שהוא הולך להיות הלהיט הבא עכשיו כשהוא הפך להיות לכזה קזאנובה והוא רק בן 20

jul sho

New member
MalkiNuna

היי תודה
על המשוב וכיף לקבל כזה פרגון אני סקרנית מאוד לגבי הסידרה BOF המדוברת מאוד .גם בפורומים העולמיים היא נחשבת . ואשמח לקבל אודותיה כמה מילים בקצרה . מזל שמצאתי זמן למלך - סאן בכלל ומרוב התרשמות עמוקה אני כותבת כאן תקצירים . בכיף ...אחפש מייד את והדונגסנג ...אראה אם החיוך שלו יותר הורס מהחיוך של
LEE SEO JIN יאלה שבוע טוב

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif

על BOF את יכולה לקבל הרבה יותר מכמה מילים אם תעברי על עמודים אחרונים בפורום,אני חושבת שבכמה חודשים האחרונים זה היה נושא שיחה מרכזי כאן

למעלה