Yesterday
1 1T A L I New member 5/5/07 #3 וווווווווואו, כמה אנשים!! איזה כיף ../images/Emo13.gif ספר קצת איך היה..
L L o r a l New member 5/5/07 #4 by the way, Thanx for all the kids who came yesterday!! thank you and if anyone got any photos please upload them!!!!!!
by the way, Thanx for all the kids who came yesterday!! thank you and if anyone got any photos please upload them!!!!!!
J J Lafferty girl New member 5/5/07 #10 היו מלא אנשים, למרות שבת"א עמוס באופן כללי. דרך אגב, התמונה שלך עם אנג'לינה ג'ולי אמיתית או שזה במוזיאון השעווה?
היו מלא אנשים, למרות שבת"א עמוס באופן כללי. דרך אגב, התמונה שלך עם אנג'לינה ג'ולי אמיתית או שזה במוזיאון השעווה?
כ כפית קסמים New member 5/5/07 #13 זה קשור למוטומיוזיק נו למה לפוץ הקטנטן הזה[שדרך אגב הוא ממש טוב ] יש DC ולי אין?!!?!?!?!?!?!
I I love L o r a l New member 5/5/07 #17 היי...אתמול במוטומיוזיק, ביט 69!!!! =]]]] הייתם גדולים!!! הנה כמה תמונות...
I I love L o r a l New member 5/5/07 #19 אחרונה... אחרונה שאני שמה כרגע...יש לי עוד מלא..אני עיצבתי קצת ת'תמונות האלה..וגם צילמתי אותם..הייתי ממש קרובה...בשורה הראשונה..=] יצאתם בתמונות ממש חמודים..לורל יצאת ממש חתיך... תגידו מה דעתכם..אוהבת. 3> טל.
אחרונה... אחרונה שאני שמה כרגע...יש לי עוד מלא..אני עיצבתי קצת ת'תמונות האלה..וגם צילמתי אותם..הייתי ממש קרובה...בשורה הראשונה..=] יצאתם בתמונות ממש חמודים..לורל יצאת ממש חתיך... תגידו מה דעתכם..אוהבת. 3> טל.
J J Lafferty girl New member 5/5/07 #20 גמאני הייתי שורה ראשונה איזה צלמת מוכשרת,סביר להניח שאם הייתי אפילו מנסה לצלם הכל היה יוצא לי מטושטש כי הם לא הפסיקו לזוזD:
גמאני הייתי שורה ראשונה איזה צלמת מוכשרת,סביר להניח שאם הייתי אפילו מנסה לצלם הכל היה יוצא לי מטושטש כי הם לא הפסיקו לזוזD: