yesMaxTOTAL

assafTV

New member
yesMaxTOTAL

גם ממיר מקליט, גם HD, גם VOD - דברים טובים באים בשלשות. yes משיקה את שירות ה-VOD שיקרא yesMaxTOTAL. השירות יהיה ללא דמי מנוי חודשיים עבור השירות. במקביל עלו היום ארבעה ערוצי HD: ערוץ yes moviesHD מתפצל לשני ערוצים חדשים - yesHD1 שיוקדש לדרמות וקומדיות רומנטיות וערוץ yesHD2 שיוקדש למתח ופעולה. כמו כן עלו FOX SPORTS HD וערוץ MTV HD.

liranru

New member
../images/Emo45.gif תודה על המידע

בהחלט יום היסטורי. יש ל- yes שירותי VOD סוף סוף.

TaMiRMo

New member
עבודה בעיניים

לפני כחודש ומשו כשקניתי את הYES MAX שלי אמרו לי שבקרוב מאוד יהיה VOD שרק בעלי MAX יוכלו להנות ממנו ואמרו לי שזה יהיה בחינם. עכשיו אני מצלצל ואומרים לי שאני צריך ממיר חדש ולהוסיף עוד כסף עליו?! איזה אכזבה. אני לא רגיל לכזה דבר מYES....

קובי221

New member
../images/Emo124.gifשירות לא משתלם!

גם משלמים 199 שח' להתקנה גם משלמים דמי שירות חודשיים ע"ס 50 שח' בחודש גם צריכים להגדיל חבילת ספק אינט' גם צריכים להגדיל חבילת תשתית בתור לקוח, יס צריכים לשכנע אותי, מלבד הסגידה ל- VOD, למה לשלם הרבה מאוד כסף לשירות הזה. אם הם מתכוונים לשווק את זה בצורה כזאת שימצאו פריירים!

TaMiRMo

New member
ככה גם היה הMAX בהתחלה, יקר בטירוף

המחירים ירדו קצת, לא כל כך הרבה אבל זה בטח יהיה גם עם זה. אני התעצבנתי על זה שאמרו לי שאני אוכל עם הMAX שקניתי לפני כמה זמן להשתמש בVOD. זה ממש הרגיז אותי. שיקרו אותי ועבדו עלי. אבל נראה לי שכבר סיכמנו את זה בעבר, YES יקרים אבל התוכן ואיכות השירות (חוץ ממה שציינתי למעלה שזה באמת אחד המקרים הראשונים שהם היו לא בסדר) הם טובים מאוד.

קובי221

New member
נכון, אבל פה זה שונה.

מלבד התשלום על הממיר הם מבקשים ממך לשדרג אינט' ל- 2 ואם אתה מוריד אז עדיף לך 4! כלומר, אתה גם משלםם להם וגם משלם לספקית ולתשתית, וזה לפני שהתחלת להנות מה- VOD כי על VOD משלמים, להוציא ה- 1/3 שהם הבטיחו. לא משתלם בכלל. שיהיה להם הצעה יותר ריאלית, ואני מדבר על ביטול החיוב החודשי על הממיר, שאני יודע שלא יקרה, אני אבדוק שוב. כרגע הם פשוטו כמשמעו מנצלים אותך ומתעלקים על האינט' שלך ועוד אומרים לי תשלם! החוצפה הישראלית.

TheLost

New member
אתה יכול לדרוש מהם

שיתנו לך את הממיר החדש, אם הם טענו שתוכל להשתמש ב-VOD בממיר הזה. אפשר גם לתבוע וכו'.

TaMiRMo

New member
אני חושב שאשלח להם מייל בקרוב

נקווה שזה יעשה משו. ממש התרגזתי מהעניין הזה.

למעלה