Yes

CosmikDebris

New member
Yes

אז ככה: קניתי את Relayer ולא התאכזבתי! והגעתי למסקנה שבא לי את כל האלבומים הטובים של יס, או יותר נכון כל האלבומי הפרוג של יס ששווים. אז מה אני צריך ? יש לי את פרג'ייל, קלוס טו דה אדג' ורילייר. אז צריך: Yes album tales of topographic oceans מה עוד? ואלבומים חיים כמו יסונגס נותתר עליהם. תודה מראש.

מומלץ בחום

Drama Going For The One Magnification ואם אתה באמת רוצה אז גם את Tormato Time And A Word ואולי Yes כל השאר באמת לא שווים.

Disposable Hero

New member
אולי בכל זאת תשקול לשמוע גם את

יסונגס. הביצוע החי והמלא שלהם שם לקלוז טו דה אדג' הוא ממש מעולה ולטעמי אף יותר טוב מהגרסת אולפן, ובכלל זאת הופעה מדהימה. ובאותה הזדמנות, יש לי שאלה, אפשר להשיג אותה בדי וי די ?

VideoStar

New member
../images/Emo20.gif רילייר ../images/Emo20.gif

איזה שירים מופיעיפ באלבום זה? יש בונוסים בדיסק?

מורנא007

New member
שירים?

אילו יצירות או קטעים, בהחלט לא שירים במובן הבריטני ספירסי (למרות טענתה לאהבת הלהקה). יש 3 קטעים: 1. Gates of Delirium 2. Sound Chaser 3. To Be Over

bloodmachine

New member
מי מפחד מבריטני ../images/Emo35.gif

מורנא ממש הגזמת, השוואה שכ"כ לא במקום יאס מול בריטני. אני מבין שהיצירות שם ארוכות במיוחד. מה שדורש האזנה קשובה וזמן. אני רק רוצה לציין שהרבה יצירות של אמני רוק משנים הללו של יאס, פינק פלויד ועוד רבים וטובים פורסים את יצירותיהם לעיתים על צד שלם של אריך נגן, דהינו יצירות ארוכות - יחסית - במיוחד לפחות 10 דקות. אינני חושב שאורך היצירה הוא שקובע איכות, אולי זה לא דוגמא אל גפרסון איירפליין ווייט רביט או קטעים של רוברט וייט - דנדסטון, רוק בוטון - קצרים יחסית ודי איכותיים ומענינים. המלצה קטנה, אם אתה/ם רוצים משהו מאד נחמד אינסטרומנטלי אורירי ונוטה מעט למקצבי ג'אז - פיוז'ן, לא ממש חדש אך בהחלט ניתן להגדירו כרוק מתקדם אז קבלו את:
dif juz - יש להם אוסף מעולה למתחילים : extractions אוסף מעבודות שיצרו בשנות השמונים. יש שם קטע קצרצר מאד עם סולנית של תאומי קוקטו: ליז פרייזר. פשוט קצר, קולע ומעניין. ד"א אינני חובב ספירס אך אם כבר הזכרת אותה אז יש לה כמה להיטי גומי לעיסה מאד נחמדים , כמו דפוק וזרוק: crazy i love rock n roll - חידוש שלה לרוקיסט העל ג'ון ג'ט והלבבות השחורים. ראה ברטני עשתה קופה יפה מאד יחסית לפישרקה שבקושי מלאו 16 עם קרייזי.

מורנא007

New member
תשמע, ההודעה התייחסה לרילייר

אני מסכים שיש יצירות קצרות, או שירים קצרים ויפים. במקרה של אותו אלבום של יס מדובר בקטעים שהקצר בהם הוא יותר מ- 9 דקות. אני מסכים שלוויאט (עם הסופט מאשין למשל) יש שירים קצרים ויפים. לגבי כסף, אין לי כל התנגדות לרווחי האמנים, אבל הכסף לא מהווה עבורי מדד ליצירתיות. אומנם "קול המון כקול שדי", אבל הרבה פעמים לאנשים אין פנאי או סבלנות לשבת 9 דקות ולהקשיב ליצירה של יס. אם כבר יס הם יעדיפו שיר קצר כמו Wonderous Stories שאורכו רק 3:45 דקות.

VideoStar

New member
גם לי ברור

ששיר קצר ומושמע בתחנות רדיו אינו מדד לאיכות מוסיקלית וכשרון. 9 דקות לרוק שהוא בעצם פופ מתקדם זה הרבה. כנראה שבשנות השישים, התקופה בא צצו תתי סגנונות הללו ניסו לעשות שילוב בין קלאסי לפופ/רוק או שפשוט הושפעו או שפשוט אין קשר בין פרוג לקלאסי. אין קשר כי לידעתי לא ממש משולבים בפרוג יצירות קלסיות - יתכן שבגנסיס כן - שלא כמו במס' של להקות רוק כבד/מטאל שממש מנגנים תו/תו יצירות קלסיות בעיבודי רוק כבד - כמו קריידל אוף פילת' או סימפוני איקס.

בוא תקשיב טוב קוסמיק

אני עונה לך כזפאי אגב. הקטע המרכזי ברילאייר, גייטס אוף דליריום, מקבל ביצוע בנזונה בהופעה YesShows. זה אלבום כפול ולא משולש ומיותר כמו יססונגס. גם הסאונד שלו מעולה וגם הביצוע של 'גייטס' שם את אלבום האולפן בכיס הקטן. שאר הצדדים נחמדים עד נחמדים מאוד. (עוד מעט עשר שנים ללא פרנקו)

רק דור

New member
אז מה...לי יש את הDVD של yes

אחלה של dvd (symphonuc live למרות שאני מעדיף את הקלידן הקודם זה שמנגן בdvd מכני מידי ל yes

רק דור

New member
" הקלידן הקודם,פסיק!!, זה שב dvd"

אההה והקטע עם ה "אז מה" שלמעלה זה כמובן בצחוק

למעלה