yes stars real חוזר החל מהחמישי ביולי
L LuZ De EsT®eLLaS New member 26/5/09 #3 אהה נחמד שכחתי מזה לגמרי.. חח אני זוכרת שנה שעברה עם פרדייז הוטל! הייתי מכורה
M matan4848 New member 26/5/09 #5 נמאס לי אחרי איזה פרק 10../images/Emo6.gif זה כבר התחיל לחזור על עצמו והם כל פעם הוסיפו עוד אנשים!
L LuZ De EsT®eLLaS New member 27/5/09 #7 כןן כבר חשבתי אין לזה סוף.. לא הבנתי בהתחלה איך יכול להישאר אחד אם כל הזמן מביאים חדש.. אבל בסוף הכל הסתדר אבל הסוף איכזב.. מישהו לא קשור מהעונה הקודמת זכה
כןן כבר חשבתי אין לזה סוף.. לא הבנתי בהתחלה איך יכול להישאר אחד אם כל הזמן מביאים חדש.. אבל בסוף הכל הסתדר אבל הסוף איכזב.. מישהו לא קשור מהעונה הקודמת זכה
M matan4848 New member 26/5/09 #4 בידיוק נזכרתי בזה היוםXD איזה כיף! ככה כשמשעמם אפשר לראות תתוכניות המטומטמות [איי לאב ניו יורק והשאר]
בידיוק נזכרתי בזה היוםXD איזה כיף! ככה כשמשעמם אפשר לראות תתוכניות המטומטמות [איי לאב ניו יורק והשאר]
ק קובי221 New member 27/5/09 #11 היה נחמד אם, היו ממשיכים לשדר הישרדות/המירוץ אחרי סיום העונה האחרונה של המירוץ. עכשיו זה סתם נואש שהם שמרו אותם לערוץ "החדש".
היה נחמד אם, היו ממשיכים לשדר הישרדות/המירוץ אחרי סיום העונה האחרונה של המירוץ. עכשיו זה סתם נואש שהם שמרו אותם לערוץ "החדש".