Yes show

qqqqs

New member
Yes show

שלום לכולם - ניתקתי את קו הטלפון מהמפענח , ולהפתעתי אני יכול להזמין את כל הערוצים בתשלום . ???

תוכל להזמין עד 25 סרטים ואז הכרטיס

החכם יהיה מלא ולא תוכל להזמין יותר עד שתחבר את הקו ויתבצע CALLBACK שירוקן את נתוני הכרטיס.

qqqqqqqq

New member
תודה , שאלה נוספת

האם יש תקשורת כלשהי בין הממירים השונים בבית? כלומר אם אנתק ממיר ספציפי ולא אחבר אותו לעולם - לא אשלם על הסרטים בממיר זה? תודה.

בין המפענחים - לא. אבל, אם תשתמש

בכל הסרטים המוקצים לך זה יקשה על הורדת גרסאות חדשות למפענח שלך (כפי שבוודאי שמת לב, אתמול ירדו גרסאות חדשות, שבין היתר שינו גם את צבעי התקציר לקריאה נוחה יותר) וחוצמזה, מה יקרה אם חלילה תתנתק? או שיצטרכו לתקן את המכשיר שלך? ישימו לב שלא שילמת עדיין על הסרטים.

דור כהן

New member
אבל יש קשר כל שהוא

אם אתה מזמין סרט מאותו קו טלפון (לא משנה איזה טלוויזיה בבית) אתה משלם על .כל הסרטים לא משנה מאיפה הזמנת אותם, וגם, אם אתה מנתק את הממיר הראשי מהחשמל, אתה לא יכול לראות טלוויזיה בשאר הבית.

לא מדוייק

ניתוק המפענח הראשי מנקודת החיבור בבית אכן לא יאפשר צפיה בשאר הטלויזיות בבית, אבל זה רק במקרים (המועטים) שבהם מפענח אחד מחובר למקור מתח מרכזי. מקרים כאלו קורים לרוב בבתים פרטיים ולא בדירות, בהם ההזנה היא דרך החשמל הציבורי. הזמנת סרט באמצעות השלט תרשם על הכרטיס החכם של המפענח הספציפי שבו הוא הוזמן ולא במפענחים האחרים. אין לך אפשרות להזמין סרט במפענח אחד ואZ לצפות באותו סרט בכל המפענחים האחרים (אלא אם כן, כמובן, אתה מזמין דרך המוקד הטלפוני, ואז אתה יכול לראות את אותו סרט בכל המפענחים, במחיר של הזמנת סרט אחד בלבד).

לא נראה לי שהבנתי את השאלה.

אם המפענח שלך אינו מחובר לקו הטלפון אתה יכול להזמין עד 25 סרטים. מכיוון שאין CALLBACK ב"יס" אף פעם לא ידעו שהזמנת אותם ולא תחוייב עליהם. אבל זה לא נקרא "חינם", רק פשוט לדפוק את המערכת. וחוץ מזה, העובדה שהזמנת אותם נשמרת על גבי הכרטיס, זה לא שהחיוב נמחק.

דור כהן

New member
השאלה היא...

האם אחרי שאני מחזיר את קו הטלפון והכרטיס מתרוקן, אני יחויב על הסרטים שנשמרו בכרטיס כשהקו היה מנותק?

כן, על כל מה שהיה על הכרטיס.

יש בEPG אופציית "מעקב אחר רכישות" שבו אתה יכול לראות מה הזמנת וכמה זה עלה.

למעלה