Yes Real

ofofofof

New member
Yes Real

עם כל הכבוד ליס ריל - הערוץ. יס ריל - האתר, הרס לי כבר כמה תוכניות. הלוח שידורים פשוט לא נכון. למשל שבוע שעבר, ביום שישי, השידור חוזר של הישרדות 8 היה אמור להתחיל ב20:20. הוא התחיל ב20:00. 20 דקות, לא נורא, נכון? אז היום, רשום שיש רק שידור חוזר אחד של הישרדות 8 כי זה רק פרק אחד והוא ב15:20. אבל לא. היה שידור חוזר ב12:00 ויש ב18:45. יש לי מזל שאלה שמקליטים לי בודקים אצלהם במדריך תוכניות לפני, כי בזכות זה האתר לא הצליח להרוס לי את התוכנית האהובה עליי. (אין לי יס, מקליטים לי) אבל עדיין, כל הכבוד על הערוץ הזה! רק קצת דיוק באתר לא יזיק.. אופיר

yes REAL

New member
הבעיה היא שלוח השידורים באתר מתקבל

מספק אחר, שלא קשור לתפוז, ושם הוא מקבל את לוח השידורים כפי שהוא יוצא למגזין של יס (ב-10 לכל חודש שלפני). מכיוון שקיבלתי את ההערה של כמה אנשים לגבי אורח מקבץ הפרומואים - קיצצתי את המקבצי הפרומואים בשישי ושבת כי הצפייה בפרקים שם היא ברצף, ולכן אי התאימויות בלוח הן באשמתי. אני אבקש מתפוז לדאוג לעדכן את לוח המשדרים.

ofofofof

New member
אוקיי תודה, עוד שאלה אז...

מתי היום הפרק של הישרדות אז? באמת ב18:45?

נצל,ש שאלה, yes real תיכנס גם אתה

בעצם אלה שתי שאלות: 1. יש מצב שפרדייז הוטל היה ב"ביפ"???? כי חבר שלי אומר שהוא ראה איזה ריאליטי שם ושניראה לו שזה היה פרדייז... ואם לא- מה זה יכול להיות? 2. "העולם האמיתי" שמשודר ב yes y, יצא בעוד עונה אחרי פריז? (פריז הייתה גרועהההההה ד"א) אם כן, היא תגיע ליס מתישהו? כי בינתיים הם דואגים שנשנן את העונות הקודמות והם דיי מצליחים בזה...

אין לי תושבות , אבל יש לי שאלה !

לא יודע מה נסגר על העולם האמיתי , והכל הסתבך לי , עכשיו משדרים את נו יורק אם אני לא טועה , זה לא אחריי פאריז ? ואם אתה יכול , רשום לי בקשה את כל העונות בסדר ששודרו , בתודה רבה רבה אלי

* תשובות |ילד דפוק|

מישהו יכול להמליץ לי על מורה לשיעורים פרטיים בלשון ???? הטעויות שלי מתחת לכל ביקורת ואני חייב לטפל בזה !!!

Boran

New member
שמע

הייתי עוזר לך בכיף אבל נראה לי אתה מקרה אבוד

כן בכיף

1. ניו יורק 2. שיקאגו 3. לאס ווגאס 4. פריז ד"א באמת פריז הייתה ממש על הפנים! הקודמות היו טובות!! ופריז עצבנה אותי אולי בעריכה שלה או לא יודע במה... אבל לא יכולתי לשרוד אותה.. שיקאגו לא ממש ראיתי... כאילו ראיתי את רוב הפרקים אבל לא ממש עכבתי... כי הרי זה היה בשידורים חוזרים אז ככה שלא ראיתי ממש לפי הסדר- ובגלל זה אני מקווה שאחרי ניו יורק יחזירו אותה... כי את פריז הם שידרו איזה פעמיים אם לא יותר ברצף... והספיקו לשדר את לאס ווגאס וניו יורק... ככה שעכשיו בטח תהיה שיקאגו. לאס ווגאס וניו יורק עקבתי פרק פרק והן מעולות!!!

maya567

New member
שיקגו וניו יורק היו הכי טובות -

בכל מקרה מהעונות ששודרו ב-YTV. בעונה של שיקגו היה את אסון התאומים, ובאותו יום היה יומולדת לאחת הבנות- זה היה פרק ממש טוב. ובניו יורק היה את דה-מיז (שדומה דמיון מפתיע לכריס מהמירוץ 2) השולתת!!1

כן באמת זה היה פרק גדול!!!!!

אוףף אני מת לראות את שיקאגוווווווו רגע, אם את אומרת "בכל מקרה מהעונות ששודרו ב-YTV" זה אומר שהיו עוד עונות??

maya567

New member
נדמה לי שעכשיו שודרה עונה 14

או 15 בארה"ב. היתה בסאן-דייגו.

JoHnYmYsTeR

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifליס ריל..../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יש אפשרות שתדברו עם האחראים לערוצים יס+ או יס Y ותשדרו שם את העונות שרכשתם של הישרדות? כי אני מאמין שיש הרבה שראו את הישרדות "אולסטאר" ולא ראו את העונות הקודמות ורוצים לראות את השורדים המשתתפים בעונתם הראשונה..

yes REAL

New member
אני לא יכול לדבר בשם מנהלי הערוצים

האחרים, אבל לי אישית יש בעיה עם שיבוץ סדרות בערוצים שלא יודעים להעריך אותן. ביס+ הישרדות לא ממש תזכה ליחס חם כי היא לא "מספיק איכותית" לערוץ, ובYTV... שלא נדע.
אנחנו בהחלט מודעים לכך שיש קהל צופים שמעוניין לצפות בהן שוב, ואני די בטוח שנמצא את הפלטפורמה המתאימה לשדר אותן מחדש בעתיד.

JoHnYmYsTeR

New member
../images/Emo41.gif הערוץ חוזר שוב בחורף?../images/Emo41.gif

כי אם כן שם אפשר לשדר... אלא אם כן תקנו את העונה התשיעית

yes REAL

New member
הערוץ בשלב הזה לא מתוכנן לחזור

אבל זה רק לטובה, יהיו לנו בשורות משמחות יותר באוקטובר.

למעלה