Yes! here and only here!

Dharmashetra

New member
אכן צעיר עדיין

אני מרץ 04. הפזמ אצלנו ירד מערכו בזמן האחרון. מרץ 03 נהיו מ.א לפני יומיים בערך, כשנוב 02 התחפששו להם. ולגבי לעלות מחסום בתור מ.א, על זה נאמר כל ה*** בתותחנים

למה?

גם את חושבת שפז"מ דומה מאוד למ.א. 013 ונוב' 05 הם חיר"ניקים מחו"פלים? ... כי גם אני... ... ... מנצלשבך דלגשון, הה?

Nogmor

New member
וכולם סוטים מהנושא..

אני מנסה למכור את הקלישון של מוות לעכברושים ואף אחד עוד לא הציע לי הצעה! ואני צריך אחת.. מהר.. נראה לי ראיתי עכבר כחול מרחף פה באזור, ואז הוא נעלם.

Athaclena

New member
מצטערת, אין לי מאה אלף זהובים.

אם זה באמת למכירה אני מניחה שיהיו כאן כמה שיתעניינו, אבל כמובן שאני לא אתן להם להצליח במזימותיהם הזדוניות! מואה האהאהאהא!!! אבל באמת שכדאי לעבור לשקלים פה ולהסביר מה זה, למה ממה ואיך.

Nogmor

New member
אוקי אז ככה...

באמת ברצינות, לא נראה לי שאני אמכור את זה פשוט בגלל תחושת האושר שכל פעם שאני מסתכל על זה אני מדמיין לעצמי איזה שלד קטן של עכבר נכנס לי לחדר וכועס עלי שגנבתי לו את הקלישון... נכון, זה מוח מעוות, אבל עדיין חמוד. למרות שאני מנחש שאם מישהו יציע משהו כמו 200 ש"ח אני לא אצטער בכלל. אבל לא נראה לי שמישהו ירצה את זה כל כך שהוא יהיה מוכן להציע משהו דומה........ נכון? או שלא? אני ארד ל 100! אפילו ל 50! רק קחו את זה!!!!!! אההההה!!!

ז"ת:

ההמפפ.. מה המחיר

אתה?

אתה קורא טרי פראצ'ט??? לא ידעתי! ווהוו! יש לנו סלבריטי בפורום
ברוך הבא...

בטח שאני קורא!

ניסיתי פעם גם להשתלב בפורום אבל לא הצלחתי. כולם דיברו על מלא מושגים שלא הבנתי, כי קראתי אז רק את מורט.

ויימס

New member
אני זוכרת אותו. היה איש טוב.

כה הצטערתי כשנבלע על ידי מפלצת השכחה, ברת שבע זרועות התמנון ועשרות אלפי הנחיריים.

טוב...

זה ברור לך שאתה נשאר פה, לא? טוב... אני מבין על מה אתה מדבר... יש הרבה דבירם בפורום שקשה להבין. אבל תישאר קצת, יקרה משהו שיגרום לכך שיהיה לך יותר קל להבין... (לא, אני לא מוסר עוד פרטים. שירה אל תאמרי מילה
) הייתי נותן לך את האזהרה בנושא שכל אובדן שפיות כתוצאה משהיה ממושכת בפורום אינו אחריותם של חברי הפורום, אבל אולי זה כבר מיותר...

Nogmor

New member
איכסה.

שונא את המונח חוס"ל . זה עיוות מגעיל של חופ"ל, והייתי בשני גדודים ב403 וב55. 403 פשוט התפרקו כי מה לעשות, לצבא אין כסף.

TankBoy

New member
אני הייתי חופ"ל בשריון

ואתם כולכם צעירים. סתם רציתי לשתף.

אממממ

איך אני לא זוכר את זה (וגם לא הגבתי) כנראה בתקופת השבתון שלי מהפורום

למעלה