yes תקראו

gilriv

New member
yes תקראו

בעיתון היום כתוב שנטלי פורטמן משחקת בימים אלה בסרט קצר
הוטל שבליה _ , ופעם ראשונה היא הסכימה ..בלי כפילה .. שהיא תתפשט נלקח מידיעות אחרונות בעמוד 14 סרט בן 13 דקות ?לפני שנה ...הקרנתם סרטים קצרים אולי תרכשו את זה ובסוף השבוע נראה סרט קצר בכיכובה

gadgad0

New member
הסרט (Hotel Chevalier) מוקרן לפני הסרט

The Darjeeling Limited של ווס אנדרסון בבתי-הקולנוע בארה"ב (וגם אצלנו, כשיגיע לבתי הקולנוע בארץ). הוא חלק אינטגרלי מהסרט של אנדרסון. משתתף בסרט גם ג'ייסון שוורצמן (שהופיע בין היתר ב-Rushmore של אנדרסון וב"מארי אנטואנט). הוא מופץ ברשת בחינם ואפשר להציץ בו. פורטמן נראית נהדר, כמובן.

gilriv

New member
?

?אם רוצים להציץ לנטלי פורטמן אז -תורידו תנגן של אייפל או בITOONS לי אין אני אפלו לא מצאתי תסרט הקצר ב"יוטיוב בטח זה קשור בזכוית -אבל כן מצאתי את הסרט עם החברים ...אדרייאן ברודי אואן ווילסון גם משחק בזה וג'ייסון אפילו במסיבת העיתונאים לכבוד יציאת הסרט יש שם הזכר לנטלי ולמלון שבליה בניו יורק 2007 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

בחייאת בשאר

איך אני מעביר קדימה לקטעים המעניינים? לא מתאים לי לראות שעה איזה צנון שוכב על מיטה במלון רק בשביל חזה של פורטמן בגודל חצ'קון..

למעלה