yes רמאים יותר מתבל דיגיטל

• פותח הנושא stio
  • פורסם בתאריך

yaron_t

New member
YES רמאים עם קבלות

ועצה קטנה: אם אתם עדיין מחוברים אליהם ומעונינים להתלונן או לבקש להתנתק מהם אז אך ורק במכתב ר-ש-ו-ם. ובמידה והם מבטיחים לכם משהו אז תדרשו לקבל זאת אך ורק בכתב (פקס) אחרת זה על הקרח באוגוסט. ושימו לב שבמידה ונציג שלהם קבע איתכם ולא הגיע, הם חייבים לפצות אתכם כספית!! ועוד משהו קטן בידקו היטב את החיובים ורבים מכם יופתעו לרעה.

יובל55

New member
תודה על העצות נראה לי שאאלץ ליישם

את כולן. הם באמת תכמנים גדולים (בליגה של אינטרנט-זהב) אגב, לגבי חיובים, גיליתי שחוייבתי עבור עיתון שבקשתי לא לקבלו

מיצב

New member
הסיפור עם העיתון ביס

הוא דבר שכיח.הם מחייבים אוטומטית את כל הלקוחות על העיתון העלוב שלהם מבלי לשאול אותם ומחייבים אותם(חוצפנים!!!!!!!!!!).ואח"כ הם עושים בעיות שרוצים לבטל את המנוי לעיתון! חוץ מזה,הקליטה של יס נוראית והשידורים לא טובים! שירות הלקוחות שלהם יותר גרוע משירות הלקוחות של סלקום! הם ממש עושקים את העם!

odedee

New member
קצת איזון (קדוש)

התגובה שלך כל כך קיצונית, שמתבקש לחשוד שאתה עובד של חברות הכבלים ומגיב בשמם (אין צורך להגיב, ממילא לא נדע את האמת לאשורה). אני לקוח של יס כמעט שנתיים, בערך מהיום שהם התחילו לשדר. אני מקבל את העיתון (לא ביקשתי להפסיק, אני מחבב אותו). הקליטה מצוינת, הרבה יותר טובה מהאיכות הזכורה לי משידורי תבל (הייתי מנוי שלה עד שעברנו ליס). לגבי שירות הלקוחות, אני זוכר היטב איך היינו מחכים ארבעים דקות בחצי השנה הראשונה לקיום החברה, אבל מאז היה שיפור עצום. לא שאנחנו מדברים איתם הרבה (פשוט נדיר שיש לנו בעיה!), אבל כשרצינו משהו (שינוי חבילה נדמה לי) ענו לנו מהר מאד, וטיפלו ביעילות. בטוח שיש עדיין הרבה ברדק ביס, אבל לא הכל שחור שם. קצת בגרות.

למעלה