yes נואשים

KiShKooSh

New member
אוי נו באמת, הכל יביאו תחרות...

*סתם מתבאסת על כל המריבות המטומטמות שהולכות לרוץ בין 2 הפורומים סטייל טלנובלה בע"מ-השיר שלנו סתם אין לי כוח לזה

זאת המטרה של יס והוט

תחרות... הם חושבים שאם הם יביאו סידרה חדשה שתיתחרה בשמינייה אנחנו נעבור ליס אבל זה בכלל לא נכון

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gifממש אבל ממש ל-א

המטרה שלהם זה ממש לא תחרות.. המטרה שלהם זה תכניות שיהיו בלעדיות ליס\הוט וככה אנשים יסתקרנו לראות.. זה ממש לא קשור לתחרות

chen010189

New member
נימאס לי כבר מהתחרות הזאת!

דיי! נמאס לי כבר לשמוע מהתחרות הזאת שלהם! כמו התחרות של השיר שלנו וטלנובלה בע"מ, כמו התחרות של השמינייה וראש גדול, כמו התחרות של כל מיני חברות... הם לא יכולים להשאיר את התחרות בינהם בשקט? נמאס לי כבר לקרוא ת'דברים האלה על התחרות... הם דוחפים את התחרות שלהם בכל חור... מסך הזהב, תכניות של שתי החברות, נמאס... לא מספיק להם ראש גדול? וזה קצת מצחיק שעם עלילה כמו שמסופרת שם הם בחרו דווקא בשם "עולם מושלם". בכל מקרה, שיהיה להם בהצלחה אבל הריב המטופש הזה כבר לא מעניין אף אחד...

chen010189

New member
ואגב בלינדה -

חחחח שלא תביני לא נכון, ההודעה נראית כאילו הכעס מופנה אלייך, אבל לא, הכעס מופנה אל יס והוט...

chen010189

New member
אפילו אורנג' וסלקום כבר סותמים!

אפילו הם כבר לא מדגישים ת'תחרות בינהם כל כך! זה שכל אחת מהן ממציאה שיכלול חדש לפלאפון שלה, זה בסדר גמור. אבל הם לא דוחפים כל מאמר על עצמם בתור "התחרות בינינו לבין החברה המתחרה" מה שפעם הם היו עושים בקצב

RoieL

New member
גמאני ראיתי בנענע קודם..

לא נראה לי שזה מתחרה ראוי

tzlilonit1

New member
איזה טמטום...

גם רשום שהסדרה הזו היא "התשובה לשמינייה.." וגם זה ישודר באותן שעות.. איזה תינוקיות..

RoieL

New member
זו לא תינוקיות..

יש להם משבצת שידור ריקה ועפ"י הסכם עם ערוץ הילדים הם צריכים לספק להם תוכנית לשידור:)

KiShKooSh

New member
../images/Emo45.gifיאס../images/Emo13.gif

כאילו מי של הבין, יאס כאילו לחן

chen010189

New member
את עונה למסר רק כשאני אומרת לך -

אז אולי עכשיו שאני לוחצת על "שלח" אני אקבל ממך תגובה? ממממ... פלאי הטפלאתיה ואם לא - לא נורא

למעלה