yes נואשים

KiShKooSh

New member
האמת הטלפתיה שלך הלכה הפוך../images/Emo3.gif

שלחת לי מסרים ובמקום להבין אותם הם הפכו לכאב ראש
אז הלכתי לנוח:p

gili789

New member
חן את לא היית ביס???

אני זוכרת שהיית איתנו בפורום ראש גדול...
חחח

shminia com

New member
הם גם הביאו את..

השיר שלנו שתתחרה בכל הטלנובלות של הוט ועכשיו היא משודרת בערוץ 2.אז מה זה היה שווה להם?! חוץ מזה סדרה ב-15 פרקים? זה מה שהם רוצים שיתחרה בשמיניה?? מילא היו אומרים הפקה ענקית, 160 פרקים, ועוד 5 עונות מתוכננות וכו'.. אז כבר הייתי חושבת אם זה יכול לנסות להגיע לתחרות. אבל 15 פרקים? הגזימו..

chen010189

New member
ציטוט מעצבן שנכתב בעיתון לגבי זה

בפנאי פלוס, בראיון עם סמי הורי קראתי לפני כמה דקות "סיים להצטלם לסדרת נוער חדשה "עולם מושלם" שתעלה בקרוב ללווין... ומתוכננת להיות פייט להשמינייה" סליחה על הביטוי - אבל הם ירדו לנק' השפל, בחיי אם הם עושים סדרה, שיעשו אותה מהסיבות שצריך ליצור סדרה חדשה ולא כדי "להלחם" בחברה המתחרה. תסלחו לי - אבל זאת פשוט השפלה. להבליט ככה את התחרות... את הריב... אז יופי שיש תחרות. מה השלב הבא? פירסומי מכרזים (כמו מכרז החברות של ערוץ 22) והעפת החברה המפסידה? אוי גאד. הטלוויזיה מתחילה להתדרדר... כבר לא יוצרים סדרות בשביל איכות, אלא בשביל תחרות. לאן הם הגיעו?

gili789

New member
תקשיבו אני לקוחת יס ויש לי דבר חשוב

הביאו לנו את עולם מושלם כי העונה הראשונה של ראש גדול משודרת כבר 4 פעמים ברציפות! כדי לא לעצבן הם שמו לנו את עולם מושלם ובינואר תתחיל העונה השנייה של ראש גדול! באתי לכאן כדי להגיד לכם שאני גם אוהבת השמינייה אני רואה כל הזמן אצל סבתא שלי בימי שבת זאת סדרה ממש יה רק שהטעם שלי יותר לראש גדול גם אין לי בררה יש לי יס! באתי לאחל לכם בהצלחה בטקס פרסי הזהב! שמעתי שעליתם לגמר! יפה!!! גם אנחנו!! טוב לילה טוב ובהצלחה!!!

gili789

New member
אני לא מאלה שבאו לכתוב לכם

הודעות נעצה או להתגרות בכם כי אני גם אוהבת השמינייה!!!
באתי לאחל לכם בהצלחה בטקס פרסי הזהב!!!
ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!

למעלה