YES טלויזיה בכבלים !

שיינדי

New member
YES טלויזיה בכבלים !

בס``ד נדהמתי עד מאוד לראות את פרסומם בעיתון ידיעות אחרונות להלן הפרסומת : ``הטלויזיה הלא חינוכית - YTV !מציגה: אנחנו אנשי YTV מודים ששום דבר שתשמעו ב-Y לא יקדם אותכם בחיים. אנחנו מודים ששום דבר שתראו ב-Y לא יעזור לכם בשיפור האנטלגנציה בכל רמה שהיא. אנחנו מודים ש- Yהוא ערוץ שלא מתעניין בכלום חוץ ממוסיקה,אופנה סקס וצחוקים,אנחנו מודים שעכשיו באמת הכל תלוי בחינוך שתקבלו בבית. רק ב- Y החופש ללכת עד הסוף `` ואני ממשיכה היכן שהם הפסיקו ,החופש ללכת עד הסוף ..החופש להגיע לשיא הטמטום הקיים בעולם ,החופש להגיע אל אבדון אל תהום הריקנות ,אין צורך בקיום של משמעות בעולם.כי הכל הבל הבלים. תכף יואמרו אנחנו מודים שאין צורך בקיומו של בית הספר , אבל הוריכם יהרגו אותנו. הם מודים כבר בהכל אז אין צורך להאשים במשהו, רק לשבת ולתהות עד לאן רוצה החינוך החילוני החופשי להגיע הוא כבר בסוף דרכו האבודה.(בעצם זה לא דרך זה משענת). (כאחת שטעמה אותו). שבוע - טוב ! שנשמע רק בשורות טובות,(בטח שלא מהטלויזיה) שיין.אוהבת.

יאיר*

New member
טלביזיה בכבלים

טבען של הפרסומות הן למשוך אנשים לא תמיד מה שמפרסמים הוא נכון למשל אותך צדה הפירסומת קראת עד בסוף יתכן שתתהי מה יש שם אנני יודע עליך דבר ולכן אני אדבר על X Xראה את הפרסות קרא והחליט לכנס ולראות ראה מה שראה טוב לא טוב לX משעמם והוא לא מעביר הלאה פתאום מופיעה תמונה שמושכת אותו הוא נשאר אבל P עובר תחנה הוא קצת יותר מתוחכם מX כך שהחברות בונות עלX וX לא יודע שהוא מנוצל הפרסומות כולם ריקות מתוכן ראי גבר מבוגר מעשן קנט ולידו בחורה צעירה ויפה המעשן הצעיר והלא חכם במיוחד חושב עם אני יעשן קנט אני אצליח אם בחורות יפות אני לא יודע אבל לפני זמן לא רב בפרסומת למרלברו היה גבר אם סוס לבוש כקאובוי ממש מצו ובידו סיגריה אותו גבר מת מסרטן בערך לפני שנתיים אבל זה עובד על מוח צעיר וכך כל הפירסומות לא כל אחד נתפס אנני יודע אם את רואה סרטים אבל כיום ברוב הסרטים ישר באים ואם הבעליים עולים על המיטה או שמים על השולחן חינוך נכון ימנע מהדור הצעיר לחקות את השחקנים שוב זה פרסומת הרגישו חופשיים אם נעליים של שבוע טוב יאיר

שיינדי

New member
ייתכן כן..

יאיר ייתכן שזה רק פרסומת ואין צורך לקחת קשה. ןאני לתומי חשבתי שפרסומת אמורה לפרסם את תוכן העניין אותו רצתה לפרסם, ואם לא כך אז שכה יהיה לי טוב.... שיין. (היום אנחנו זריזים הא?)

נצנוץ

New member
רק הדתיים עוד חיים באשליות!

אתם מבינים, על הציבור והפרסום החילוני אתם מתפלאים? לפחות הם כבר מודעים לזה ששום טובה לא צומחת מהמכשיר המרצד שסביבו כולם מעצבים את סלון ביתם, לפחות הם מודים ש``הכל בשביל הכיף`` והעקר להנות בחיים! אבל מה עושים עם כל הדתיים ``הנאורים`` שמתעקשים שאפשר לצנזר וחבל לפסול ויש תוכניות מממממממש טובות שמעשירות את אוצר המילים של הילדים הרכים ויש אפילו תחנות שהן ממש בייביסיטר מעולה כשאמא מרובת ילדים צריכה לפוש קמעא או להכין פשטידה לארוחת ערב והגדילה לעשות האשה (אשת ר``מ ובעצמה אשת חינוך דגולה) ששבחה את הערכים הנשגבים שניתן לרכוש מצפיה לדוגמה בסרט ``מלך האריות`` - ערכי חברות, עזרה לזולת וכו` וכל טענותיי שאת זה לומדים מלשחק יחד עם ילדים אחרים בחוץ לא הועילו. ורק כדי שתבינו עד כמה ההתנגדות שלי פאנאטית ובלתי ראציונלית, אשחזר לכם קטע פשוט עננננק שראיתי ב``רחוב סומסום`` שהיא ממש תוכנית חשובה שאם ילדכם לא יראה אותה ודאי יפגר בהרבה אחרי חבריו המשכילים כשיגיע לאוניברסיטה. ובכן, יש שם קטע עם אריק ובנץ. מכירים אותם? ממש שיא התמימות. ובכן, בנץ מנסה שם לחנך את אריק לאיזה נושא ולהסביר לו כמה חשוב לסדר אח החדר וכו` וכו` וכו` בלה בלה בלה בלה ולאריק פשוט נמאס לשמוע את ההרצאות שלו. אז מה עושה הגאון הקטן? תולש ממכשיר הרדיו את כפתור הווליום ומדביק אותו על אפו של בנץ. מסובב את הכפתור ופשוט מוריד לבנץ את הווליום. ואז אנחנו מקבלים בנץ שנואם בפאתוס רב מבלי שנשמע קולו ואת אריק וילדכם מגחכים להם מול המסך. והנה לכם חינוך מעולה להקשבה לזולת, כבוד הורים וקבלת ערכים!!!!!! חייבים טלויזיה בבית, לפחות בשביל רחוב סומסום!!!!!!!! (זה כל דתי נאור יודע)

למעלה