Yes ושי ברדה ......

Master Stav

New member
Yes ושי ברדה ......

הטלפון מצלצל ....שי ? לא זה לא שי אפשר לקבל את שי ? לא אי אפשר זה לא הטלפון של שי אני מצטער אבל רשום לנו שזה הטלפון שלו אני מצטער זה לא הטלפון של שי אתה מהמשפחה של שי ברדה ? לא , מי אתם ? אנחנו YES הטלוויזיה בלווין יש מצב שתמחקי אותי מהמאגר שלכם מארח וזה הנייד שלי מזה כמה שנים ואין לי קשר לשי ? כן אדוני מיד אדוני ****************************************************************************************** ובבוקר המחרת : שלום מר ברדה ? לא זה לא מר ברדה אתה בטוח ? כן אני בטוח שאני לא שי ברדה איך ידעת שאני מחפשת את שי ? אולי כי את מYES ואני מקבל מכם טלפונים כבר בערך חצי שנה 3-4 פעמים בשבוע ? אני מבינה, אתה ידוע אוי איך אני יכולה להשיג את שי ? תשמעי אין לי מושג מי זה השי הזה ולמען האמת גם לא מעניין אותי אני מבקש למחוק את המספר הזה ממאגר הנתונים שלכם ובאופן מידי אתם מהווים מטרד אתה לא צריך להתעצבן מה את היית עושה אם היו מטרידים אותך חצי שנה ? אני מוחקת אותך אפשר לקבל אחראי ? לא ...צליל ניתוק .... והנה עוד שבוע חולף לו אני כבר מתפתה להאמין ש......חלאס הסתיימה הסאגה ואז ....נכון שי ?.... מבירור שערכתי אין אפשרות להגיע לשירות הלקוחות שלהם אני צריך לשלוח פקס ( מיל אין להם ) שלחתי פקס עם פירוט המקרה להנהלת YES באותו שבוע הגדילו לעשות וצלצלו אלי 11 פעמים !!! אני מספר לכם את זה כי ....בטלפון הבא ....אני אהיה שי ברדה, אני אזמין את החבילות היקרות ביותר אני אזמין מתנות הטבות ואלוהים יודע מה ו....שתחפשו את שי ....הוא לא יהיה שם !!! הסתיו ...לא אוהב את YES וגם אם תהיו החברה האחרונה לאחר שהוט תפשוט רגל לא אעבור אליכם !!!

גלית 1967

New member
תנסה לכתוב את ההודעה הזו בפורום נותני../images/Emo20.gif

שרות-לפעמים יש שם נציגים של החברה אולי זה יעזור.

Master Stav

New member
שלחתי לך 2 משהו אתמול ....

קיבלת ? את לא זמינה משום מה
גע גע

לי ??? כפרה, לא קיבלתי כלום ! ../images/Emo10.gif

מהר צ'לח, אני רוצה אחת כזאת אצלי. התמונה הכי הורסת בעולם, נקודה!! האמת היא שהייתי במירוץ מטורף , אני לא ישנה לילות , אבל אספר לך בפרטי בעוד איזה שעה (אני חייבת להיכנס להתקלח ולהתחיל את היום שהוא בעצם המשך של אתמול...) נשיקות וממש כעת תשלח לי. נשיקות

למעלה