yerachmiel gall

yerachmiel gall

שלום
הקלקתי במי הריטאג בחיפוש ירחמיאל גל וקיבלתי את התוצאה [URL='http://www.faqs.org/people-search/gall-born-in-1929/#b']הזאת[/URL].
כיוון יש במשפחה אצלינו ירחמיאל גל (הבעל של בת דודה שלי) שידוע לי שנפטר,
רציתי להצליב מידע אז הקלקתי בגוגל את השם באנגלית וקיבלתי את התוצאה
הזאת
איך אני יכולה להבין ולהצליב מידע מהמפה הזאת?

אשמח להסבר. אולי דרככם לקבל מידע רב יותר.

מהידוע לי ירחמיאל גל היה נשוי ל(נוצה-ברומנית) חנה לבית גרינברג. שמות ההורים שלה
זה אדית או אדיט ויעקב גרינברג. ידוע לי שהם נישאו בשנת 1969 והגרו לארצות הברית.
זכור לי משהו לגבי מגוריהם בברוקלין/ לוס אנגלס וידוע לי שיש להם שתי בנות.
לנו לא היה כל קשר איתם. אלא קבלת דשים באמצעות הדודה שלי שהלכה לאחרונה לעולמה.

איך אני יכולה לאמת שאכן מדובר בירחמיאל גל שקשור למשפחתה של בת דודתי

---------

מצרפת גם את הקישורים למקרה שלא יעבור כקישור לחיץ

תודה מראש לעונים

בואי נעשה סדר (ונתקדם)

התוצאה שקיבלת דרך אתר מיי הריטייג' היא מתוך ה - SSDI, מאגר הפטירות של הביטוח הלאומי האמריקאי. ניתן לחפש במאגר החינמי הזה דרך אתרים רבים, כולם שואבים מידע מאותו המקור. לגבי האדם שמצאת, אנו יודעים כי שמו Yerachmiel Gall, יליד 26 בינואר 1929, נפטר 4 בדצמבר 1998, כתובת אחרונה ידועה: ברוקלין Brooklyn, מחוז קינגס Kings, ניו-יורק. הזכרת את ברוקלין בפרטים שסיפקת, ולאור אי-שכיחות השם, ואם שנת הלידה עשויה להתאים - ייתכן מאוד וזהו האיש שלך.

באתר אנססטרי.קום מופיע רישום התאזרחות של ירחמיאל הנ"ל (תאריך לידה זהה) משנת 1984 (ראי מצ"ב). עובדה זו מחזקת את התחושה כי אכן מדובר באדם שלך (סיפרת שהיגר לארה"ב בשנת 1969).

באתר המוזיאון למורשת יהודית בניו-יורק יש אזכור לעדות אשר מסר ירחמיאל גל. עברי על רשימת מילות המפתח שבתחתית העמוד ובדקי האם שמות המקומות המופיעים שם רלוונטיים לסיפור המשפחתי של ירחמיאל שלך.

באתר InteliUS.com חפשתי את Yerachmiel Gall, ותמצאי כי הוא מקושר לגברת בשם Iris Gall. חיפוש שמה מעלה כי היא בת 39 - ייתכן והיא בתו של ירחמיאל (כלומר, נולדה קצת אחרי המעבר לארה"ב). באתר Veromi.info שמה של איריס הנ"ל מופיע גם לצד Channa Gall (בת 67), ועכשיו אני די משוכנע שהיא בתם של ירחמיאל וחנה. זאת ועוד - איריס מופיעה באינטלי-יו-אס לאדם בשם Dean Stollow.

חיפוש בגוגל אחר שמותיהם של איריס ודין מעלה אתר (שאינו פעיל כעת) ובו רישום לקראת הולדת בנם, לפני כשנה וחצי.

השם דין סטולוב אינו שכיח בכלל. בלשון המעטה. חיפוש בוורומי אחר שם זה מעלה רק תוצאה אחת (בעצם שתיים, אך הן מתייחסות לאותו אדם). חיפוש המשך בגוגל מעלה מורה בבית ספר בברוקלין בשם זה. עכשיו את יכולה לפנות לבית הספר ולבקש ליצור קשר עם המורה. על פי הסברה שלי, הוא החתן של ירחמיאל וחנה. והכי חשוב - שובי לעדכן אותנו בממצאים.

ארנון

Ilanguy

New member
זה נקרא לעשות סדר?

זה פתרון מלא !!!
שעור מאלף לגניאולוגים מתחילים.

ואוו המון תודה על המידע הרב

כתבת שחנה channa gall בת 67 הגיל ממש עשוי להתאים. אין לי מידע לאמת לגבי
שנת לידה אבל העובדה שכתבת שחנה channa gall בת 67 מחזקת באמת את העובדה
שהיא אמורה להיות אישתו. אין לי מידע לגבי שמות הילדים שלה. אכנס לקישורים הנוספים שצירפת .

כתבת: "באתר אנססטרי.קום מופיע רישום התאזרחות של ירחמיאל הנ"ל (תאריך לידה זהה) משנת 1984 (ראי מצ"ב). עובדה זו מחזקת את התחושה כי אכן מדובר באדם שלך (סיפרת שהיגר לארה"ב בשנת 1969).

למה הכוונה שמשנת 1984 הם התאזרחו ? אני יודעת בוודאות שהם נישאו ב1969 וכנראה באמת זמן קצר אחר כך היגרו לארצות הברית. אין לי מידע איך זה פועל שם. אם אדם מגיע נגיד ב1969 זה רגיל שמקבלים אזרחות לאחר זמן כה רב?

בכל אופן כך הבנתי את המשפט שלך.

והמון המון תודה על המידע. כמו שכתבתי אכנס כעת לקישורים שהפנית אותי
וכמובן שאעדכן

תודה

זה בהחלט לא פרק זמן חריג

עד שהתאקלמו בארה"ב והחליטו להשתקע בה, עד שהחליטו להתחיל בתהליך ההתאזרחות, עד שהוציאו אותו לפועל - הכל לוקח זמן באמריקה...)

חיפושי המשך בוורומי ודומיו מעלים כי לאדון סטולוב קשורים גם Linda Stollow ו - Daniel Stollow, כנראה הוריו. חיפושים אודותם בגוגל מעלים אזכורים שלהם כמרצים בקולג'ים. כדאי לשלוח הודעות גם לשם.

שוב תודה רבה על המידה

מה שבלבל אותי מעט זה נושאי הגיל
באתר שהפנית אותי הקלקתי את השם של אחיה של חנה
גרינברג דן
והוא גם הופיע באותו גיל כמו שרשום לגבי חנה.
ואני יודעת שהוא צעיר בכמה שנים ממנה. אז יכול להיות
שקיימת טעות מבחינת גיל?

יש איזה שהוא אתר שאני יכולה לראות מי ההורים של חנה?

בכל אופן המון תודה ואמשיך לפעול בקישורים שהפנית אותי אליהם

תודה

תודה שוב ארנון

אני יותר מחפשת לגבי חנה והמשפחה. ורק בשביל ההתנסות
הקלקתי את השם של אחיה של חנה וגיליתי שגם הוא ואישתו
נחמה מופיעים באתר. לעומת חנה ששם מצויינים השמות של הבת איריס
והבעל ירחמיאל
אצל גרינברג דן אני לא מוצאת כל התאמה חוץ מאשר את הגיל 67. דבר שמצביע על כך
שאולי יש טעות מבחינת הגיל הרשום אצל חנה, או שמא זאת לא חנה אלמנתו של ירחמיאל.

מה גם שמתוך המידע מופיע רק שמה של איריס הבת. וידוע לי שלבני זוג ירחמיאל וחנה גל
שתי בנות. לכן אני עוד מתלבטת.
מאחר ובכל כל אתר אליו אני מגיעה ורוצה לדלות עוד מידע כל אחד רוצה שאעשה מנוי.
הקושי גם להחליט לאיזה אתר לעשות את המנוי כשעץ השורשים שלי מופיע במי הריטאג
ואני גם מנסה לדלות מידע מאתרים נוספים אז אני גם כאן בהתלבטות. ולא מצליחה להתקדם בחיפוש

תודה
ואמשיך לחפש בכיוונים אליהם הפנית אותי כשאחד מהם זה לכתוב מכתב למנהל בית הספר ולקבי מידע באמצעות "החתן" דין

עדכון מכעת

שלום
שוב ארנון תודה רבה על השיעור שנתת לי.
בעקבות הקישורים שהפנית אותי אליהם, לפני שאכתוב מכתב
לבית הספר ואחפש את דין ,איך שהוא הצלחתי למצוא את הטלפון של חנה
וכעת סיימתי לשוחח איתה בטלפון.
לא שאלתי לגבי הבת השנייה מתוך פחד. אבל בעתיד בטח אשאל.

ודבר נוסף שקרה זה שבאותו האתר מצאתי לא רק את חנה אלא גם
את הבן דודה שלי שהייתי משוכנעת שהוא גר עדיין ברוסיה.
מסתבר שהוא כבר 20 שנה גר בפילדלפיה ולנו לא היה מושג וקשר.
אז גם כאן נוצר הקשר.

תודה

נפלא

כדי שכולם יוכלו ללמוד מנסיונך - אשמח אם תפרטי באיזה אתר מצאת מספר הטלפון. האם היה זה ZabaSearch.com?

למעלה