Yellowcard

Yellowcard

טובים או גרועים? מיוחדים או בנאלים? אוהבים או לא? לנמק בבקשה כבר שנה אני מנסה להבין מה כולם מוצאים בהם... אולי פספסתי משו

ALMIGHTY

New member
אוהבים ?

עוד להקת פופ-פאנק/אימו בכיינית. יש עוד מאה כמוה.מה כ"כ מיוחד דווקא בה ?

ב.ן.נ.ת.ן

New member
יופי, ממש יופי

זה כמו שאני אגיד על אנטי פלאג (או ראנסיד, או נופקס או כל פאנק רוק) "עוד להקת פאנק רוק מרעישה, יש עוד מיליון כאלו, מה מיוחד.. בלה בלה" לא יפה לדבר ככה על פופ פאנק \ אימו או כל סגנון אחר בכל מקרה, אני לא מת על yellowcard, יש להם כנר בלהקה, שזה דיי מגניב בחלק מהשירים, אבל הסולן צעיר מידי, הקול שלו עדיין לא מספיק טוב לדעתי אך הולך להם קצת בכל הסצנת פופ-פאנק, אני הכי אוהב את Rough Draft, שזה לא הכי הסגנון שלהם, אבל אחלה שיר! חוצמזה, למי שאולי לא מכיר, הייתי ממליץ על For Pete´s Sake.

Superunknown1

New member
אוהב.

כמו שבן הזכיר... הכינור. יש לסולן גם קול דיי מיוחד.. מצמרר כזה.. הם לא המציאו את הפופאנק.... הם פשוט עושים את זה טוב יותר

ALMIGHTY

New member
ראיתי את GC בTRL

אלוהים, איך הם התקלקלו. דווקא בהופעה בTRL הם ניגנו חזק מהשיר באולפן אבל זה היה מגעיל.

Rough Draft

זה בערך השיר היחידי שאני אוהבת שלהם אבל כמו שאמרת, זה לא הסגנון שלהם. לגעתי הבעיה שלהם היא שהם יותר מדי תקועים על הכינור, זה כאילו שהם חושבים שזה מה שעושה אותם טובים אז הם לא עושים שומדבר אחר. והקול של הסולן מוציא אותי מדעתי לפעמים - הוא כזה תינוק. וגם... לא הייתי ממליצה על For Pete´s Sake, הוא כבר יצא לי מכל החורים והוא דם לא משו בכלל... מצד שני אני לא חושבת שהלהקה משו בכלל אז אל תסמכו על המילה שלי

san dimas

New member
להקה מעולה

שירי פופ פאנק נחמדים מאוד כמו EVERYWHERE יחד עם שירי פאנק רוק טובים. יותר טובים מהרבה להקות פאנק רוק/פופ פאנק אחרות שאני מכיר

למעלה