Charmed Gal
New member
Yeah Baby, I'm back. ../images/Emo13.gif
היי חבר'ה! אז זהו, הבגרות בתאטרון מאחורי. עכשיו יש להשלים צרפתית ומתמטיקה ופיזיקה... חוץ מזה אני כותב לספר מחזור, מצייר, כותב למסיבת סיום והולך לשחק בה גם. אז אני לא באמת מקבל את החיים שלי בחזרה, אבל כיף לחיות באשליה שכן. במיוחד עם האוטו, אתמול יצאתי ב-12 וחזרתי ב-5 והסעתי ידידות והיינו בסרט אימה והן פחדו ואני צחקתי והיינו בבית קפה והכל היה פשוט כל כך כיף ומאוורר אחרי הבגרות הזו.
הבגרות, אגב, הייתה טובה לדעתי אבל הבוחנת שנאה אותי הכי בכל הכתה בערך. לא הכי, אלא רק. איזה מזל יש לי...
קראתי קצת בשירשורים פה, תודה לך שוב אירנה על כל הראיונות והתמונות מהיום של המעריצים על הסט, השחקנים של דיק וביבר בהחלט נראים כאילו הם נהנים.
ברוכים הבאים כל החדשים שהצטרפו אלינו בעקבות שידורי הסידרה בערוץ 10! כמוכם, גם אני לא יכול כבר לחכות להמשך העונה... מה שכן, אני לא מצפה ללוגן בגשם. עליתי עליכן, קראתי הכל על החרמנות שלכן.
שלא תהפכו לי את זה למה שקרה בפורום "מגרש ביתי" שיותר מידי דיברו שם על צ'אד עד שהוברחתי.
לעומת זאת, ורוניקה בבריכה או ג'קוזי או משהו...
הו, וכמובן קריזמה. למישו ידוע אם יש תוכניות להחזיר את קריזמה ו/או אליסון האנגינן בהמשך העונה? טוב, זהו, נצלו את שירשור זה לאכול
וכיף לחזור.
היי חבר'ה! אז זהו, הבגרות בתאטרון מאחורי. עכשיו יש להשלים צרפתית ומתמטיקה ופיזיקה... חוץ מזה אני כותב לספר מחזור, מצייר, כותב למסיבת סיום והולך לשחק בה גם. אז אני לא באמת מקבל את החיים שלי בחזרה, אבל כיף לחיות באשליה שכן. במיוחד עם האוטו, אתמול יצאתי ב-12 וחזרתי ב-5 והסעתי ידידות והיינו בסרט אימה והן פחדו ואני צחקתי והיינו בבית קפה והכל היה פשוט כל כך כיף ומאוורר אחרי הבגרות הזו.