Yeah Baby, I'm back.

Charmed Gal

New member
Yeah Baby, I'm back. ../images/Emo13.gif

היי חבר'ה! אז זהו, הבגרות בתאטרון מאחורי. עכשיו יש להשלים צרפתית ומתמטיקה ופיזיקה... חוץ מזה אני כותב לספר מחזור, מצייר, כותב למסיבת סיום והולך לשחק בה גם. אז אני לא באמת מקבל את החיים שלי בחזרה, אבל כיף לחיות באשליה שכן. במיוחד עם האוטו, אתמול יצאתי ב-12 וחזרתי ב-5 והסעתי ידידות והיינו בסרט אימה והן פחדו ואני צחקתי והיינו בבית קפה והכל היה פשוט כל כך כיף ומאוורר אחרי הבגרות הזו.
הבגרות, אגב, הייתה טובה לדעתי אבל הבוחנת שנאה אותי הכי בכל הכתה בערך. לא הכי, אלא רק. איזה מזל יש לי...
קראתי קצת בשירשורים פה, תודה לך שוב אירנה על כל הראיונות והתמונות מהיום של המעריצים על הסט, השחקנים של דיק וביבר בהחלט נראים כאילו הם נהנים.
ברוכים הבאים כל החדשים שהצטרפו אלינו בעקבות שידורי הסידרה בערוץ 10! כמוכם, גם אני לא יכול כבר לחכות להמשך העונה... מה שכן, אני לא מצפה ללוגן בגשם. עליתי עליכן, קראתי הכל על החרמנות שלכן.
שלא תהפכו לי את זה למה שקרה בפורום "מגרש ביתי" שיותר מידי דיברו שם על צ'אד עד שהוברחתי.
לעומת זאת, ורוניקה בבריכה או ג'קוזי או משהו...
הו, וכמובן קריזמה. למישו ידוע אם יש תוכניות להחזיר את קריזמה ו/או אליסון האנגינן בהמשך העונה? טוב, זהו, נצלו את שירשור זה לאכול
וכיף לחזור.

irene17

New member
בוא נתפשר על...

שניהם בבריכה או ג'קוזי? ובקשר לכריזמה ואליסון
כללי לעונה 2 על אליסון לא ממש דובר, כי יש לה סידרה משלה. וכריזמה בהחלט חוזרת העונה!

Nitzan122

New member
וואו...

אין לך כלום לעשות בחיים הא?... טוב לפחות השנה אתה גומר עם זה איזה כיף לך... ואני תומכת בהצעה של אירנה שניהם בבריכה או בג'קוזי וכולם יהיו מרוצים
ומשו לא קשור אבל זה שירשור
אז מותר לי...
: אני שונאת את המורה שלי למחשבים!! ה**** הזאת הביאה אותנו לשעת אפס ואז ייבשה אותנו במשך שעה ואז לשעה ראשונה היא גם לא הגיעה
ובמקום להגיע ב11 ורבע (כי המורה שלי לפיזיקה בפולין!!!!) הגעתי בשבע וחצי
אוקיי נרגעתי
איזה נחמד שיש פורום להוציא בו את העצבים

Nitzan122

New member
חחחחח מה לא היית

מתעצבנת אם היו מביאים אותך לבצפר ארבע שעות לפני הזמן רק כדי לייבש אותך שעה ולהגיד- "אה מצטערים המורה שלכם הבריזה ביי"?

Lirchu

New member
למה נראה לך שהייתי קמה כ"כ מוקדם

לבצפר?
גם אם היו אומרים לי שחובה...שיגידו עד מחר למי אכפת?

Nitzan122

New member
אם כבר סדנת עצבים-

לעוד מישהו בא להרוג את תפוז המפגרים האלה? לא מספיק הפרסומת הקופצת הקרצייה בצד עכשיו גם הוסיפו לנו אחת למעלה אחת כשנכנסים לפורומים ועוד כל מיני פרסומות קופצות למיניהן? די כבר

ואני חשבתי שהחיים שלי עמוסים.......

טוב, אבל לפחות שלך עמוסים בדברים טובים ומענינים... ולחיות באשליות זה הכי שווה! שמחה שחזרת!

irene17

New member
ואם כבר אנחנו ב ../images/Emo32.gif

הייתי היום בצילומים של משחק מכור, ויש לי רק שתי מילים ---> גורי אלפי!

irene17

New member
את יודעת מה באמת שווה?

גורי ורועי לוי! אני ממליצה לכם לראות את התוכנית של היום, יש שם קטע קורע עם שניהם. אני רק מקווה שלא יחתכו את זה.

snoop cat

New member
גורי אלפי! ../images/Emo99.gif

שווה ומצחיק (שווה - כשיוריד את הזקן...) - השילוב המנצח!

irene17

New member
הוא הוריד אותו!!!

כ"כ קיוויתי שדווקא לתוכנית שאני אהיה בה הוא יתגלח. וכשראיתי אותו עוד לפני תחילת הצילומים מאחורי הקלעים בלי הזקן ממש התלהבתי. החברות שלי חשבו שלגמרי השתגעתי... והבן אדם אפילו יותר קורע ממה שחשבתי, רואים שהוא אוהב לעמוד על במה. הוא ישר נדלק ועושה צחוקים ופרצופים.

snoop cat

New member
עלית עלינו הא? ../images/Emo12.gif

נו טוב, לא ממש הסתרנו את זה..
ואם כבר אני חייבת לציין שצ'אד אכן חתיך, והשרשור של לוגן בגשם היה פרץ של חרמנות בלתי נשלטת מאמצע שומקום... קורה
ואם אני כבר פה כותבת באמצע הלילה... אנצל את ההזדמנות להתנצל על זה שאני הולכת להעדר קצת בזמן הקרוב.. הלימודים סוגרים עלי מכל כיוון ואין לי זמן לנשום!
הצילו... כמובן שאני אבקר מדי פעם, אז תתגעגעו קצת, טוב?

irene17

New member
לא! את נוטשת אותי?

ועם מי אני אזיל ריר על לוגן/ג'ייסון? בהצלחה בלימודים!

snoop cat

New member
לא נוטשת.. אני פה.. ברוחי ../images/Emo6.gif

סתם, אני פה מדי פעם, מזילה ריר על ג'ייסון/לוגן בזמני החופשי (לא שיש לי כזה אבל אני עדיין מזילה ריר..)

למעלה