YB פרק 13

Bartal j

New member
YB פרק 13 ../images/Emo58.gif

אוקיי אז ככה.. דבר ראשון ג'רמי כל כך חמוד אני ממש חולה עליו איזה בונבון הוא!
נהניתי לראות אותו בפרק חחח למרות שהייתי רוצה לראות אותו יותר חחחח הוא הרג אותי מצחוק איך שהוא, שיין-וו וטה- קיונג שמו באוכל של UEE סוכר, מלח וחומץ LOL(חח הם רצו להרעיל אותה נראה לי באמת
או לגרום לה לקלקול קיבה עם כל שילוב הטעמים האלה ביחד
) ואיך ג'רמי אכל את האוכל במקום מי-נאם איזה חמוד איך הוא הציל אותה חחח
(למרות שהיה משעשע לראות את UEE נחנקת או מקיאה מהאוכל
) טה קיונג ממש הצחיק אותי בסצנה כשUEE באה אליו והוא היה עם סכין ביד כשהוא הכין את האוכל והוא אמר לא שיש לו סכין ביד חחחחחח רמז עבה מאוד שכדאי לה להתרחק ממנו
) לגבי שיין-וו מסכן ריחמתי עליו, כאילו הקטע שהוא אמר לטה-קיונג שהיא הבחורה שלו כעת לאחר שכולם חושבים שהוא יוצא עם האחות של מי-נאם היה קצת לא במקום, כי הוא לקח קצת ברצינות מידי את ההעמדת פנים הזו. אבל כל מה שUEE עשתה לו הביצ'ית הזאת כשהיא לקחה את הנעליים והפרחים כשהיא בחוצפתה גנבה את המפתחות של הרכב של שיין-וו והביאה אותם למי-נאם היה ממש מרושע ומגעיל, למה היא דוחפת את עצמה תמיד? היא הצליחה לעלות לי על העצבים כך שממש מתאים לה לשחק ביץ'. ממש ריחמתי על שיין-וו כשהוא נפגע כשמי-נאם סירבה מול כולם לקבל את המתנה כאילו למה היא דוחפת את האף שלה לעניינים שלא שלה? היא סתם עצבנה אותי ויצאה אידיוטית כשטה-קיונג גירש אותה ואמר לא לא לחזור. חבל לי על שיין-וו, הוא משלה את עצמו סתם לגבי מי-נאם, הכי רחוק שהוא יכול להיות אתה זה "חבר" שלה בזיוף. כאילו יש דברים שכנראה לא נועדו לקרות, אני מקווה שימצא בחורה טובה בשבילו כי הוא ממש מתוק והכל וחבל שהוא נדחף סתם לקשר של טה-קיונג ומי-נאם ונפגע.... הרי הוא כבר יודע שהיא מאוהבת בטה-קיונג ושהיא לא תיסע אחריו כי היא תמיד לא הגיעה כשהוא ציפה והוא התאכזב ממנה, הוא צריך להבין שהיא לא יכולה לקבל את הרגשות שלו ולהתחיל לצאת איתו כי הלב שלה שייך כבר לטה-קיונג שלא מעוניין לוותר עליה (לפחות עד הפרק הבא, ראיתי שהם רבים אני משערת שיהיה שמח שמה כשהוא יגלה שהיא הבת של האיש שבגללו הוא איבד את האהבה של אימא שלו) כואב הלב על שיין-וו שיבוא אלי, הייתי מנחמת אותו ברצון רב חחח
לגבי האימא של טה-קיונג האובססיה שלה לאבא של מי-נאם קצת מלחיצה, היא חיה יותר מידי בעבר ומסרבת להרפות מאהובה המת, עכשיו הכל ברור לי לגביה. היא הסיבה שבגללה האמא של מי-נאם מתה, בגלל הרומן שלה עם אבא של מי-נאם.
וזה די מרגיז שהיא עדיין חושבת רק על עצמה ועל הכאב שלה , ולא רואה ממש אחרים בעיקר לא את הבן שלה. אמרתי כבר את דעתי על הדודה הזו, נראה לי היא תמכור נשמתה תמורת כסף האישה החמדנית הזאת!
והדובדבן שבקצפת כמובן טה-קיונג ומי-נאם
רואים איך הקשר שלהם מתחזק! זה היה חמוד כשהוא רצה שהיא תאכיל אותו בנסיעה
חחחח והמבחן שהוא עשה לה במחשב באתר המעריצים, זה כזה היה שקוף! כאילו היא לפעמים מתנהגת בצורה ממש נאיבית ותמימה מידי, אני לא יודעת כבר מה לומר, מה היא עיוורת?! תתעוררי ילדה! גם עם כל הרמיזות של שיין-וו היא ממש איטית בהבנה!
ואיך שהוא ליטף את הבובת חזיר- ארנב חחחח זה היה חמוד ממש! ובהתחלה שטה- קיונג אמר לה שהיא יכולה לאהוב אותו זה גם היה ממש חמוד! איך מי-נאם חייכה בהקלה ובאושר, והפרצוף השמח והכובש שטה-קיונג עשה בחיבוק שלהם
הם נראו חמודים ביחד
(צירפתי תמונה כי אני חייבת חח) מישהו אבל צריך ללמד אותו דחוף איך לבטא רגשות, כאילו מה הקטע הדפוק הזה להגיד שהיא תהיה מעריצה שלו כשהוא מעוניין שהאהבה שלה אליו תהיה הרבה יותר מאהבה של מעריצים שעלולה להתחלף, כשזה נוגע אליה הוא מעוניין שהיא תאהב אותו כמו שאישה אוהבת גבר! (נראה שהוא הולך להגיד לה את זה בפרק הבא סוף סוף שהוא אוהב אותה גם ככה זה נראה לפחות בפרייויו ) ולמרות שהוא שר לה I LOVE YOU בשיר וזה היה רומנטי כשהוא ניגן זה בפסנתר אבל עדיין לא ממש נחשב כסוג של ווידיו רגשות.. עכשיו שהוא יודע לאחר המבחןשהיא אוהבת אותו 100 אחוז הוא צריך להתוודות בפניה ויפה שעה אחת קודם!
סה"כ פרק חביב ביותר ודי קליל, טה קיונג סוף סוף הבין שהוא אוהב את מי-נאם! והצליח להרוס אותי מצחוק עם הפרצופים החמודים שלו כמו ילד קטן ומתוק!
ממש כאב לי הלב על שיין-וו הוא עושה הכל למענה ומגן עליה, וכל הזמן נפגע ממי-נאם, הוא מסרב להבין שהוא לא נמצא בלב שלה,מנסה שוב ונפגע מחדש
הוא צריך ללמוד להרפות לטובתו
מחכה לפרק הבא כבר! קיצר מספיק חפרתי! מצרפת תמונות מהפרק

kiCkiC

New member
פרק 13+14 ../images/Emo58.gif

טוב אני אדבר על שני הפרקים ביחד כי ראיתי אותם ביחד... אני לא אעשה תקצירים כי ברטל כבר עבדה קשה ^^ אבל הפרקים היו מהטובים ביותר שהיו עד עכשיו - בעיקר פרק 14!!! פרק 13 הראו איך הם מתקרבים באמת ופרק 14........................
המבחן שהוא עשה לה הרג אותי מצחוק ואיך שהוא התעצבן כשהיא כל פעם נתנה לו ציון נמוך..
שין-וו כמו תמיד עיצבן אותי ולא יכולתי לסבול לראות אותו - בעיקר בקטעים ה'רומנטים' שהוא גרר אותה אליהם.. בשביל מה?? הרי אתה יודע שהיא מאוהבת במישהו אחר... אידיוט ומזוכיסט! אה כן.. ושחקן גרוע
ג'רמי... אוי ג'רמי בפרק 14 כמה בכיתי כשהוא שר באוטובוס... באמצע העבודה ואני בוכה כמו מפגרת! שואלים אותי מה קרה ואני אומרת 'אה כלום.. לא מרגישה טוב.....' אני חייבת את הקטע שלו ביוטוב, אז אם למישהו יש את הקישור לקטע על האוטובוס אני אשמח!! הקטע של הבנים והפאן-סרביס.. עם ג'רמי מאוהב בטה-קיונג וכל זה.. וואו!אחד הקטעים החזקים!!!
טה-קיונג. עם הפרצופים השמחים/מאולצים שלו... 'אני אוהב אותך' והיא מתחילה להשתולל מצחוק ואושר בתחנה... הגיהוקים שלה עם כל פעם שהוא אומרת 'אוהב' משהו חחחחחחחחחחחחחחחח קטע ענק! אמא שלו מעיקה בטירוף וגם הדודה לא חסר לה...והיא כלבה לא קטנה כשהיא מנסה להפריד ביניהם...

Bartal j

New member
פרק 14 ../images/Emo58.gif

פרק דרמטי מאוד. אז אוקיי דבר ראשון ממש כאב לי לראות את ג'רמי בוכה באוטובוס בגלל מי-נאם, אני רגילה לראות אותו צוחק תמיד וחמוד כזה. וכשהוא שר לה.. זה שבר לי את הלב מסכן קטן שלי
הוא משחק ממש ממש אמין ומשכנע.. הסצנה הזו הייתה ממש עצובה ונוגעת ללב... מי-נאם האמיתי ממש סקרן אותי, הוא החלים כבר אז אני רוצה לראות אותו חוזר כבר, בטח יהיה ממש מעניין ומסקרן לדעת מי השחקן שישחק אותו (לא נראה לי שהשחקנית תשחק גם אותו נכון?) . כאב לי גם על טה-קיונג ומי-נאם,
אימא של טה-קיונג היא באמת ביץ' אמיתית (UEE לידה ממש מלאך) כאילו כמה בנאדם יכול להיות שקוע בעצמו, ואובססיבי? היא חיה יותר מידי בעבר והורסת בהווה את העתיד של אחרים רק כי לא טוב לה בחיים שלה והיא מסרבת להרפות. ממש אין לה בושה האישה הזאת, ככה לפגוע באחרים, ועוד בבן שלה!
אבל מצד שני זו דרמה אז זה היה צפוי שמשהו יכנס בין הזוג ויוסיף אקשן. הסצנה בסוף שמי-נאם בכתהכשטה-קיונג גילה הכל ואמר לה להתרחק ממנו ועזב אותה בוכה כששיין-וו מתבונן בה השאירה טעם של עוד.. אבל את פרק 15 אני אראה כנראה אחרי זמן מה אני משערת שאשאר במתח, כי אני טסה ברביעי בבוקר ללונדון ואני מקווה שתהיה לי אפשרות להתחבר לאינטרנט שמה כמה שיותר מהר . סה"כ פרק קצת עצוב אבל יפה ודרמטי.

kiCkiC

New member
לגבי מי ישחק את מי נאם

נראה לי די ברור ששין-אה תשחק את שתי הדמויות לא? אחרי הכל היא מעמידה פנים שהיא אחיה אז הם אמורים להראות אותו הדבר... אם זה יהיה שחקן אחר זה לא יהיה אמין בכלל - מה גם שהתמונה של מי-נאם שהם תמיד מראים - זו היא

giligil11

New member
פרק 14 ../images/Emo58.gif

שין וו: לפחות תראה רגשות על פרצוף האבן שלך, תתאמץ להראות עצוב/שמח/עצבני/מצחיק רק לא אידיוט ששכחו להוציא מהמקפיא בזמן
הרס לי את כל הסצנה בסוף
ג'רמי
מדהים
אפשר ללמוד ממנו המון
לא צריך להתעכב על מה שלא ניתן לשנות, צריך פשוט לזרום ולהסתכל תמיד על חצי הכוס המלאה
כל כך אהבתי את הרגע שהוא ירד מהאוטובוס. אני משערת שזה בשבילי הקטע היפה ביותר בכל הסדרה.

chen349

New member
אני לא יכולה לקרוא :((((

אני מחכה שיתרגמו את הפרקים חח ~ אני כל כך במתחחחח

kiCkiC

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif ענק

אני מקווה שזו סתם עוד פנטזיה... 001 002

Verona04

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

או צילום של קליפ לשיר שלהם....אני מאוד מקווה שזו לא חתונה אמיתית.....
ת'אמת, לא כ"כ אוהבת אותה בשיער קצר בתוך שמלת כלה
, היא נראתה הרבה יותר נשית ויפה בפרק 12, אבל טה-קיונג נראה טוב בכל מצב
(למרות שבתמונות האלה יכלו לסדר לו קצת את השיער, לא?)

למעלה