yay you are writing!!

yay you are writing!!

proud proud proud although not proud that i'm not getting SMS from you
and dani, don't think i'll forget that you haven't answered the one i send you. the devil remembers everything
maaaary, gifts? hehehehehe. nah but really. everthing is so damn expensive here. go israel go!!! ahhhh yeah. what else... as i said in the subject i see you guys are writing [i suppose hearing certain barks inspired you guys?
OMG SHE DOES BARK!!!] and that's very good, i'll have something to read when i come back. yay yay yay. shhhh don't tell anyone but i miss israel. though london is lovely. and not so cold anymore, yay!!!!!!!11 well i can't remember anythin else i wanted to say. and you guys are probably tired of reading english... but you see it's very considerate of me, because i'm making sure that you will not forget your english while on summer vacation [liro, mary, adix2, orlyx2, hamutal - you are special!] yeah okay. i'm officially talking nonsense right now. see you on thursday [which reminds me, when is the mifgash forum????].. miss you
noa of b e l s i z e p a r k and the t u b e

and liron

you are not allowed to go away during the festival
if you're going, adi and i would still come - haruti loves us so it'll be okay

יווווו אח הדימיון

מסר כוללני ואז מסר עצבני רק אליי.... מזכיר לך משהו??? אני לא יכולה להפסיק לצחוק התחרפנתי...

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifshe does bark!!!!!!!!11

ואם שלחת אסאמאס אחרי המעשייה ששלחתי לך, אז אני מצטערת להודיע שלא קיבלתי אותו. ואם לא שלחת אז תתעלמי מהמשפט שלמעלה. אני שמחה שאת נהנת כפרות[כפרות!!!11
] ואל תגידי שלא שולחים אסאמאסים!!!!11
שלחתי [שלחנו!!!!פשוט מהפלאפון שלי|
] אסאמאס הזוי למדי ואפילו פיתחנו ממנו שליש שיחה
טוב אני אשתוק עכשיו.והמפגש ב13.8
אוהבת

mary17

New member
אל תראי אותה ככה היא רוצחת!!!

היא נבחה! שמעתי בעצמי! וחוץ מזה...את יודעת שאת תשלמי על זה שאת לא מביאה לי מזכרות
אני אדרוש פיצוי הולם בארץ המפגש ב13 לחודש (במידה ולא יהיו טילים על ת"א כמובן) מתגעגעת

נעה אני לא עושה כלום לגבי המילואים

כי בקצב שנופלים טילים על חיפה לא בטוח שזה יתקיים בכלל
סתם לידיעתכם נפל לי מאה מטר ליד הבית ממש עפתי מההדף מזל שניצלתי מזה אתם לא מבינים כמה קרוב זה היה... נעה אני מתגעגעת אלייך ובעיקר לתקופה הטובה שלנו. לא הערכנו מספיק את החופש לעשות מה שרוצים לסוע לאן שרוצים ולהיות איפה שרוצים... אני מרגישה פה בכלא ועם כמה שאני מתגעגעת אלייך אני לא רצה שתחזרי... נוראי פה.. לא כיף לי בכלל... עדי זוכרת שאמרתי לך ששמעתי את זה ממש קרוב. עכשיו אני מבינה למה מחר אני בורחת, כמו כולם, עוזבת את חיפה... אני לא בעד זה אבל כבר אי אפשר... מי שרוצה לארח אותי נא ליצור קשר בטלפון.... סתם סתם
יש לי איפה להיות... אנשים טובים יש בעולם הזה.. האמת שיש לי כמה מקומות, אני רק צריה לבחור!!!
יאללה אמיגוס אני הולכת לארגן תיק... שמרו על עצמכם ואמן שיגמר כבר

../images/Emo220.gifדני לא מגיבה לSMSים?../images/Emo2.gif

את לא מגיבה!
(לנגי
) ואמממממ, תחזרי כבר! בעצם עדיף שלא כי מלחמה וכאלה, אבל תחזרי!!111 טיוב שליטה
ונביחות באמת זה דבר מעורר השראה
(וחמוד?
) תמשיכי להנות הכי בעולם
(כבר ענו לך מתי המפגש {ב13}
אז זהו) אוהבת
ומתגעגעת

למעלה