Yavneel -Haifa

ullmanns

New member
Yavneel -Haifa

It was me,gerd who landed in haifa on the beach.i took off from Yavneel It was a great flight specially when i got to 1300 above Haifa and the final glide to the beach

חגי

New member
סחתיין גרט!!! כל הכבוד! במענה של

המצנחים דובר על זה שאף אחד לא יצא לקרוסים היום . למה המראת מיבנאל?!? ולמה לא המשכת לאורך רכס חיפה לכיוון זכרון- היית אולי נוחת בבית עם הצפון מערבית שהיתה בחוף... או אפילו נוחת לביקור אצל "נימי תיזהייר"

natyh

New member
יופי גרט

אגב ארבעים גולשי עפיפון הסתכלו עליך ולא האמינו ואני לא האמנתי שפיספסתי את הנחיתה שלך ... בדיוק הסתכלתי לצד השני , הלכתי להתלונן על הרוח או נכון יותר חסרונה ופתאום ראיתי אותך בחוף ... אגב רציתי לשוחח איתך אחר כך אבל פיספסתי חשבתי שהלכת וכשציפצפתם לי פיניתי דרך וכשהבנתי שאתה עדיין נמצא ניסיתי להשיג אותכם עם החד אופן אבל ברחתם לי ... נתי נתי

amitceder

New member
גרט - אתה תותח!

הלוואי עלי קרוס כזה - אני חולם לטוס ככה מעל חיפה... כל הכבוד!

amitceder

New member
אגב, עברתי עם האוטו ונלסון

בדיוק על כביש החוף - חבל שהחמצתי אותך - כל הזמן לטשתי עיניים לים להעריך אם יש רוח לקייט , ומנתי אני מבין שלא החמצתי כלום - חוץ מאת הנחיתה שלך...

natyh

New member
לא בדיוק

כשגרט הגיע היתה מזרחית שהלכה ונחלשה חוף דדו הוא בהסתר למזרחית כך שאי אפשר לדעת . 10 דקות אחרי שגרט נחת עלתה צפונית שהגיעה ל 15 עד 18 קשרים אבל לא היתה יציבה . בסביבות 17:30 כשכולם קיפלו היא עלתה משמעותית ל 17 18 קשרים אך כאמור כולם הלכו ... גרט עצמו יצא במכונית איסוף בסביבות 17:20 אגב למרות שהייתי משוכנע שעזב הרבה לפני כן פשוט מהרגע שהרוח החלה לקח 5 דקות בדיוק והחוף התמלא באנשים ובקייטים תופעה מדהימה , עשר דקות לפני כן ברדיוס של ק"מ לא היתה נפש חיה ... חבל שלא ירדת לחוף . נתי

חגי

New member
כולם מסתתרים שם מתחת לחול כמו

פטריות - איך שהרוח עולה...כמו הגשם לפטריות -תוך דקות ספורות כולם בחוץ. יש להם עמותה שנקראת גקסמלח (גולשי קייט סרפינג מתחת לחול)

amitceder

New member
זה לא מדויק

קוראים לנו גקסמבעשה (גולשי קייט סרפינג מתחבאים במשרד עד שתעלה הרוח) היום הייתי חבר כבוד - איך שהתחילה הרוח - אמרתי יפה שלום לכולם במשרד לאחר שקיבלתי דיווח מחבר שעובד כמה קומות מעלי וידע לספר על תחילת הצצת הפיטריות. לא התבלבלתי - זרקתי הכל וברחתי לחוף. זה התחיל נפלא - אם כי קרוב לחוף בגלל הרכיב המזרחי מדי פעם - היו נפילות רוח - אבל האסון כמעט קרה כשנפל הקייט למים והרכיב המזרחי התחיל לסחוב אותי לקפריסין. כמעט וצעקתי "הצילו" לחוף. בקושי הצלחתי לחזור. עדיין היה מואי כיף. ולקינוח - עוד שלוש שעות בעבודה... עם תחתונים רטובים!

natyh

New member
היום היתה רוח ?

מה שוב פעם ? כמה ? מאיזה כיוון שתף בבקשה .... נתי

natyh

New member
צודק

מה שוב פעם .... בא נראה אותך יוצא מזה עכשיו ...

למעלה