Yamenasai!...

Eien Chibi U

New member
Yamenasai!...../images/Emo104.gif

תחשבו ברצינות לרגע, ממה אתם פוחדים? מתי אתם עצובים? ומהם הדברים הכי טובים שקרו לכם השנה? אני נרתעת מבעיות שאי אפשר לפתור באופן פיזי (אומרים שאני חלשה מנטלית...), ובכלל, מגילוי רגשות. אני מוכנה להרוג את עצמי בשביל החברה שלי, אבל לא יכולה להגיד לה כמה היא חשובה בשבילי. אני יכולה לצעוק. אני לא יכולה לבכות. אני עצובה כש- מיצ´ירו עצובה. אני מקבלת 85 ומטה בבחינה. אני עייפה. רבתי עם מישהו (ולא הכוונה לאלה שאני רבה איתם בכוונה). הדברים הכי טובים שקרו לי השנה... נראה לי שזה שפגשתי את החברה הכי טובה שלי... היה לי דה ז´ וו, והיה נדמה לי שכבר הכרתי אותה פעם. זה קורה לי לפעמים.

YeLLOw AnGeL

New member
דברים טובים השנה?../images/Emo4.gif../images/Emo104.gif

אהבתי את השאלות, ואני שואלת את עצמי מלא פעמים את השאלות האלה. ממה אני פוחדת? אני פוחדת ממוות, אבל לא שלי של קורבים אליי, אני לא מפחדת למות אני מפחדת שמישו ימות לי. אני מפחדת להישאר לבד בעולם. אני מפחדת למצוא את הפחד האמיתי... ומפחדת משקט... אני עצובה ממלא דברים קטנים... ריבים הפסדים של בית"ר שההורים שלי לא מרשים לי ללכת להופעות או סתם לצאת. מציונים גרועים שאני משקיעה, אני עצובה שאני חושבת הרבה. משו טוב שקרה לי לי השנה? אני חושבת שהתחלתי למצוא את עצמי בערך, לדעת מה אני רוצה ולאן אני רוצה ללכת/ להגיע. עוד דבר טוב השנה, שהגעתי לפורום הזה, באמת יש כאן אחלה אנשים

effigy

New member
אני מפחד להירדם בחושך...

ממש כמו ילד קטן... זה מדכא אותי אבל בלילה אני שם טיימר לטלוייזיה (שמספקת לי את האור והקול) להיכבות

nutmeg

New member
אני מפחדת

מטפשים, מפנאטים, ומפחדנים. הכי גרוע כששלושת התכונות מרוכזות באותו אדם.

resputin

New member
פחדן טיפש ופנאטי.?

נשמע כמו פרק רע בחברים.. אממ... ממה אני מפחד? מלא להצליח אני מניח.

למעלה