Yamaha PSR 295

Yamaha PSR 295

היום הייתי בכלי זמר לבדוק אורגנים למטרות שציינתי כאן. בשירשור ההוא, איש הרוח המליץ לי על הPSR 295 ובאמת כשהגעתי לשם היו שלושה בטווח המחירים- PSR E303 ב1200, PSR 295 ב-1800 וPSR 300 ב-2100. המוכר המליץ על ה295 ואמר שהוא יכול להתעלות גם על רמת המתחילים ושהוא כלי מצוין. 1800 זה קצת מקצץ לי מתקציבים של דברים אחרים, לכן אם ההבדלים בין הE303 לבינו זעירים אז חשוב לי לדעת, למרות המלצת המוכר. יצא לי לראות שההבדל בין ה-300 ל-295 הוא העובדה שהוא מזרחי ויש בו עוד מקצבים מזרחיים וגם פיטצ' בנד בצד. אז ממש לפני קניה, אם למישהו יש/היה אחד מהאורגנים האלה ומכיר אותם ויכול להגיד לי מה יתאים למטרות שלי בקישור ואם זו קניה שווה (יש כלי נגינה שזה ביזבוז לקנות אותם לא יד שניה) או שלמטרות שלי חבל לי להוציא את הכסף על האורגנים האלה וכל הערה תעזור. נ.ב- ראיתי גם מן תופים אלקטרונים ב-2000 והם פשוט לא מוגבהים כזה, מישהו מכיר ? שווה משהו ?

עוד משהו קטן

בכולם יש אפשרות להקליט דיירקט למחשב ולהתעסק בכל הקטע הזה של המידי לא ?

epotex

New member
אני לא מכיר את

הסידרה הזאת של ימאה כמו שאמרתי באותו שירשור אני חזק יותר בסינטים ... בעיקרון אני כמעט בטוח במאה אחוז שיש להם ממשק מידי אבל בשביל שתהיה בטוח תשאל את המוכר או שתסתכל אמור להיות מסומן עליהם מין לוגו שכזה שכתוב בו ג'נרל מידי

מכל מה שאני רואה

עדיין ממליץ על ה295. מוצא חן בעיני גם חיבור הusb שלו.על הA300 שמעתי רק לאחרונה.לא מכיר אותו.אין מצב להוסיף עוד קצת כסף וללכת על הPSR550? תבקש לבדוק אותו כשאתה בא לחנות.תתעקש גם על הנחה.

למעלה