Yamaha Diversion כן/לא

avi elbaz

New member
Yamaha Diversion כן/לא

אני מתעניין בנ"ל כאופנוע ראשון. שנתון עד 2006 כך שיתאים לרישיון A1 שיש לי. אשמח להמלצות או הסתייגויות. תודה,

C O L T

New member
../images/Emo6.gif יש רק שנת 93, לא יובא יותר.

אז תמצא שהאופנועים האלה ישנים מאוד, קרועים קצת וגם נדירים ויקרים יחסית, המחירים עלו בגלל הביקוש ל-400. נו לפחות האופנוע פשוט יותר ובעייתי פחות מהבנדיט. סך הכל היה אופנוע טוב ורגוע, אם תמצא כזה במצב טוב שזה נדיר מאוד, תשקיע בטיפולים ותחזוקה נכונה, יהיה לא רע.

avi elbaz

New member
תודה רבה, ואם כבר הזכרת את הבנדיט

אז כדאי אולי בנדיט ? תודה,

C O L T

New member
אם יש לך כסף, הרבה כסף - ../images/Emo45.gif אחרת - ../images/Emo31.gif

אם תריץ חיפושים בפורום תראה הרבה שאלות ובכי של בעלי הבנדיטים על התקלות היקרות והחוזרות של האופנועים שלהם. מה לעשות שזמנם עבר, קרעו להם את הצורה במשך 15 שנה, לא טיפלו בהם כמו שצריך, לא החליפו מה שהיה צריך להחליף ועוד ריסקו אותם בעשרות תאונות שאחריהן תיקנו את השלדה במסגריה של הדוד. אפשר לקנות כזה ולהנות ממנו, סך הכל אופנוע לא רע, אבל יעלה המון כסף, לא תמיד יסע ובכלל, יהיה בעייתי. אני מבין את הבעיה של כל בעלי הרשיונות החדשים, המחפשים אופנועי כביש מהירים, אין ממש משהו בתקציב סביר. אני תמיד ממליץ לוותר על החוויה, לחיות כמה שנים עם דו-שימושי כלשהו, אחרי זה כבר אפשר לקנות אופנוע כביש נורמלי.

רן בראל

New member
היה לי כ-4 שנים

מאוד, מאוד נהניתי ממנו. היה אמין בצורה מפתיעה לטובה. עד היום מצטער שמכרתי תמורת הסכום הזעום שקיבלתי עבורו.

אופנוע רב שימושי

נוח ואמין. יש אחד ב"יד 2" שנראה שמור מאד. צריך למצוא אחד טוב וזה לא קל.

למעלה