Yamaha קונה את Steinberg מ Pinnacle

kundara

New member
Yamaha קונה את Steinberg מ Pinnacle

חברת Pinnacle Systems , שמתמחה במוצרי וידאו למחשב, הכריזה היום כי הגיעה להסכם, לפיו היא תמכור את חברת Steinbeg שבבעלותה לחברת Yamaha. ההעברה צפוייה להסתיים ב 31 למרץ 2005. Steinberg היא חברה מובילה בענף אודיו למחשב, ובבעלותה מוצרים כגון Cubase, Nuendo ו- WaveLab. "השגייה של Steinberg בתחום האודיו המקצועי נמצאים בקו אחד עם עבר הצלחותיה של חברת Yamaha באותו התחום" אמר Patti Hart יושב ראש Pinnacle. "אני מאמינים כי העסקה כדאית ל Yamaha ו Pinnacle, ובוודאות הדבר הנכון ל Steinberg." כחלק מהעסקה, Yamaha ו Pinnacle יחלקו ידע טכנולוגי, על בסיס נקי מתמלוגים, ו Pinnacle תמשיך להפיץ את תכנת העריכה WaveLab Lite כחלק מחבית עריכת הווידאו שלה. *הכתבה נתרמי וריטה באדיבות רבה מאוזן

CosmicWay

New member
אמממ

אין לי מושג אם לשמוח או לבכות....מצד אחד כמעט תמיד שמעבירים בעלות על תוכנה/חברה הכול נהרס...אבל מצד שני אלו שתי חברות טובות...

HeavenlyB

New member
רגע

ימהה מיוצגים ע"י כלי זבל! זה אומר שחלילית יפסיקו להיות הנציגים של קיובייס? אוי ווי!!! רק לא כלי ס'עמק!!!

kundara

New member
יש בזה משהו :)

אבל זה עדיין נחשב של סטיינברג... רק שזה בבעלות ימהה? לא?

אתם רוצים לומר שאני לא אמצא ימאהה

בחנויות של "חלילית" , עבדיכם הנאמן קנה גיטרה אמנם יד שניה אבל של ימאהה בחלילית , האם אין להם גיטרות חדשות של ימאהה בחנות , אלא רק לכלי זמר? (אותה שאלה לגבי אורגנים)

HeavenlyB

New member
לא תמצא

כי כלי זמר מייבאים את ימאהה. כמו שלא תמצא M-AUDIO בכלי זמר.

למעלה