Yahoo אימייל בסין

• פותח הנושא Omiz
  • פורסם בתאריך

Omiz

New member
Yahoo אימייל בסין

האם עוד מישהו מתקשה לפתוח את YAHOO אימייל בסין או שזה רק אני...?

Omiz

New member
חזר לעבוד

לא יודע מה קרה... יש לי גם GMAIL אבל אני לא מסתדר איתו...

אMור

New member
Yahoo עושה בעיות בכל העולם

לא בדקתי את המייל שלי ב- Yahoo איזה שנתיים... מענין כמה טונות של זבל יפלו לי על הראש אם אחליט לבקר שם... אתה לא מסתדר עם GMAIL כי אתה מקובע. תן לעצמך שבועיים רק איתו ותראה כמה שהוא נוח... נוח עד כדי כך שהוצאתי אותו מהאאוטלוק ומעדיף לשלוח ולקבל מיילים דרכו בממשק הוובי... אגב, למשתמשי GMAIL, אני לא מצליח להעביר את הסמן לימין שאני כותב בעברית מה שמסבך ענינים כשמעורבים מספרים או אנגלית משולבת בטקסט... האם אני הוזה, אהבל או צודק?

Omiz

New member
זה לא עניין של מקובע

אני משתמש בלפחות 4-5 ממשקי אימייל שונים ו-GMAIL אחד מהם. אני מעדיף את YAHOO גם בגלל שאני רגיל אליו אבל גם בגלל שבדקתי ומצאתי שהוא יותר נוח. GMAIL הוא מספיק ידידותי בשבילי... אם אתה רוצה אני גם יכול לפרט אבל אין לי זיו (זין עם "ו") עכשיו... פעם ראשונה שיש לי בעיות עם האימייל מאז רעידת האדמה בטאיוואן... אולי בגלל שעברתי לגירסאת בטה... אם תזמין אותי לסופשבוע בשנז'ן+מסעדה ברזילאית+שהות ממושכת על השרותים לאחר מכן - אני מבטיח השוואה מלאה. בלי קשר לכלום אתה או מישהו אחר מכירים את זה? קוראים להם Flight of the Conchords

Omiz

New member
באמת עפים גבוה

נראה לפעמים שצריך לקחת משהו ולעוף גבוה יחד איתם כדי להיכנס לראש הזה...

קצת צודק

כן, יש קצת בעיה של שילוב עברית + אנגלית ומספרים בג'ימייל כשמדפיסים בעברית מצ"ב קובץ שמראה איך להעביר לעברית אבל כשאני מסתבכת עם עברית + אנגלית + ספרות - לפעמים אני מדפיסה ב WORD ומעתיקה לג'ימייל יותר עדיף

Benkok

New member
אתה אהבל בלי שום קשר לGMAIL

אבל במקרה הזה אתה צודק... גם עם מעבירים את כל הכתב לימין, אם מכניסים פנימה אנגלית או מספרים זה מחרבן את כל המשפט. בגל זה אני מעדיף לעבוד על האאוטלוק עם ג'ימייל...

למעלה