yaely בוקר טוב

HAVA159

New member
yaely בוקר טוב../images/Emo42.gif

yaely בוקר טוב לך ולכל החברים שלי מה שלומכם הבוקר? היום קמתי מוקדם לשם שינוי. חברים אוהבת אותכם. ושיהיה לכם בוקר מקסים. .hava

pazi66

New member
חווה, בוקר טוב,מה כלכך קשה להבין

לא לפתוח הודעה חדשה על "בוקר טוב" שכבר קיימת אחת כזאת ? את צריכה להצטרף להודעות קודמות באותו נושא הודעות חדשות פותחים רק שיש נושאים חדשים את מקבלת את הערה הזו כל יום ואת מתעלמת ממנה אם את צריכה עזרה טכנית, תתקשרי אלי 09-7601754 ואסביר לך אנא ממך, בקשה ממך

פזי מה רע בברכת בוקר טוב?

פזי גם אני מברכת כך!! מה רע? כל אדם ויכולתו,הכל תלוי במצב הרוח על הבוקר. אני חושבת שזה די נחמד לברך את החברים, סליחה על הערה שלי. דנה

emmy5

New member
דבי חווה בוקר טוב ,סימו לב!!!!!!!

אם יש בבוקר מישהו שפתח את היום ,למה לכם לפתוח עוד שרשור? אני רוצה להסביר בשפה מאוד מאוד פשוטה אם יש חדר עם כמה אנשים ,למה לכן לפתוח דלת לחדר ריק ...לפעמים אתן נשארות בחדר ההוא ..ואף אחד לא עונה לכן .. זה השירשור שלנו ..כמו כמה במאות עם כהל .. אני אוהבת אותכן ...רוצה לראות את כולנו יחד .

אמי5 בוקר אור!../images/Emo41.gif

אם כך אז הסבירי בבקשה איך לא לפתוח עוד שרשור, תודה אמי5. דנה )דבי)

emmy5

New member
דבי יקרה ,בסוף של כל הודעה יש..

תגובה ... התחלת שירשור זה הוספה של הודעה חדשה ...

pazi66

New member
דבי היחיד, תקראי שוב את התיחסותי

לא הבנת על מה מדובר

pazi66

New member
דבי,מצטער לא הבנתי כלום,הסימנים

והסמיילים מרמזים לי שהפעם הבנת אותי תקני אותי אם אני טועה

HAVA159

New member
pazi66 תודה../images/Emo42.gif

pazi66 ניסיתי לדבר אתך בטלפון אך לא היתה תשובה אני עושה עוד ניסיון. הרבה
.hava

pazi66

New member
חוה,היתי בקניות עד עכשי../images/Emo52.gif

אבי לא עונה לטלפונים, אישתי בעבודה תנסי שוב

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב שוב../images/Emo135.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

שלום חברים יקרים שלי, אלף נשיקות לכל אחד ממני
לחוה החמודה, אני מקווה שלאחר שיחתנו לא תהיה יותר בעיה של פתיחת שרשורים. לדנה המתוקה, לכל דבר בעולם יש יתרונות וחסרונות. שיטת ההתכתבות בה אנחנו נוקטים היא שיטה שלא תמיד רואים במקום הראשון את ה"בוקר טוב" שכבר נפתח, כי הוא ירד למטה. את נכנסת וראית בוקר טוב ועוד הודעה הוספת לזה את ברכתך, נהגת במאה אחוז. כי זה היה השרשור העליון באותו רגע ורק אותו ראית, אמי מדברת על כך שהיה עוד שרשור, קודם לזה שהצטרפת אליו. אנחנו המנוסים מחפשים, "אולי יש בוקר טוב קודם לזה שאנו רואים"? ומצטרפים לקודם. אני חוזרת דנה את נפלאה כן ירבו כמותך בפורום אבל עם יותר הודעות שנהנה יותר. נ.ב גם לי קרה שפתחתי "בוקר טוב" חדש כשכבר היה אחד קודם. פשוט גם אני לא ראיתי

HAVA159

New member
pazi66 ../images/Emo51.gifשחזרת אלי

פזי שלום! היום לא מסתדר לי לדבר איתך אך מחר אחזור אליך ונדבר. ושוב
שיהיה לך יום מקסים אוהבת hava

למעלה