yaakii

tweeg

New member
yaakii

בעקבות השרשור שלך בפילוספיה לנוער,אתה באמת מאמין שיש רבנים עם כוחות? אתה באמת חושב שאלוהים פועל בדרכים שסותרות את חוקי הפיזיקה? (אני לא מדבר על בריאת העולם וכאלה,אני מדבר על התערבות בעולם בימנו) אני שוקל לכתוב שם קצת,מישהו צריך להכניס היגיון בפ' הזה
(אם אתה לא רוצה לענות,או לא נראה לך העברות בין פ',אתה מוזמן למחוק)

yaakii

New member
אלא אם קריעת ים סוף יכולה הייתה להתקיים

עם שמירה על חוקי הפיזיקה... בן גוריון אמר שאדם ריאליסט חייב לומר שלצד היסטוריית מדינתנו היו ניסים..אני בהחלט מאמין שה מבצע ניסים כיום, גם אם לא כאלה הסותרים את חוקי הטבע. כפי שתוכל לראות ציינתי בשירשור שהכוחות של הרבנים לא סותרים כוחות טבע. הם שולטים בו.

Snir2121

New member
לא עיינתי בשרשור המדובר,

אבל אני מקווה שהטענה שרבנים שולטים בטבע היא סוג של בדיחה לא מובנת. סתם הערה...

Snir2121

New member
ידוע?

לפי מה ידוע לך שדווקא בצורה הזו הם חצו? או, הרבה יותר קריטי, מאיפה לך שהם אכן עברו את הים (בכל דרך שהיא)?

אין לי מושג אם הם עברו את הים

אבל בהנחה שהם כן, ובהנחה שניסים לא קורים, זה ההסבר ההגיוני היחיד.

tweeg

New member
תגובה

אני אתעלם מארועים שאתה לא יכול להוכיח,ואני לא יכול לשכנע אותך בהם ההיסטוריה של המדינה שלנו זה אולי לא היסתברותי במיוחד אבל זה לא ניסים,סתם רחמים של העולם המערבי על השואה אני לא מדבר על ה' עכשיו,אני מדבר על שליחיו עלי אדמות אתה מאמין שיש כיום/במאתיים שנה האחרונה מישהו שאלוהים נתן לו "כוחות"? אתה באמת מאמין שיש רב/נזיר/אדם כלשהו עם כוחות שאין לכולנו? אני מצטער,אבל אם התשובה שלך היא כן,זה מאוד מאוד עצוב

aviel931

New member
הרבה רבנים אומרים שאין דבר כזה

הרבה רבנים אומרים שכל הדברים האלה והקסמים זה עבודה זרה ובולשיט

tweeg

New member
ובכל זאת

המון אנשים הולכים לקברים בשביל פוריות ומזל והרבה אנשים הולכים עם חמסות,תהילים ומים מבורכים (שזה די מוזר בהתחשב במים הקדושים של הנצרות,אבל מילא) לפחות יש כמה רבנים הגיונים בעולם,אם כי זה סותר את היותם רבנים

למעלה